PEPENASII de 2008 se pregatesc de Sarbatori! (203)
Raspunsuri - Pagina 12
Didi81 spune:
Anka, am si eu un vas din ala de lut ne-emailat dar nu l-am folosit niciodata de teama procesului de spalare fara detergent si alte complicatenii. Vase de sticla nu am folosit, am cumparat unul odata, crezand ca e termorezistent dar mi-am luat teapa. A pocnit in cuptor
. De atunci nu m-am mai incumetat sa incerc.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
ankalaura spune:
Didi, a pocnit ca l-ai pus la temperatura prea mare. Si mie mi-a pocnit unul aici, am adunat la cioburi din cuptor de am zis ca ma impusc.
Uitati COSUL CU FURSECURI pentru serbarea Erikai.
pica1 spune:
ANKA deocamdata aunt acasa. Finery o sa a jung in Sinaia, ma intorc duminica acasa si apoi revenim in Sinaia pentru Craciun si nu stiu cit stau.
mcoca spune:
Anka wow, bestial cosul!!!!
Gini am vazut un fulg de nea frumos foc. Sa va traiasca.
De dimineatza Maya mi-a zis sa nu ma duc sa cumpar bani pentru papa bun si jucarii. Sa stau acasa cu ea. 

I-am spus ca imediat vine vacanta si ramanem acasa toti 3.
Vicky si Printzesone
ana_a spune:
anka, pana la urma o stea cu 10 colturi am facut
Ca nu am reusit sa fac cu 5 egale asa ca am lipit doua stele de 5 colturi si a iesit tare faina. In mijloc am cusut un nasture invelit in bentitza aurie si gata steaua. Si eu prefer ceva neutru, dasta am si intrebat sa nu lipesc de fruntea copilului te miri ce simbol...
Eu sunt ocupata cu serbarea. La noi este cea mai importanta cica, dintre serbari si pentru copilasi costumatia ii fascineaza cel mai tare.
Am terminat si coronita cu stea in frunte, acu imi bat capul cu ce sa ma imbrac...
Va doresc toate cele bune!
blog
proud
ana_a spune:
Interesanta discutia voastra despre afumatori. Nici nu am stiut ca sunt chestii dastea in comert.
Ai mei au la tara afumatoare, din cate stiu eu este fff important lemnul cu care afumi (nu orice fel de rumegus) Cel mai "gustos" este de par sau de prun, si in mod obijnuit se afuma cu stejar.
blog
proud
flo1980 spune:
Hello!
Ce daca scriu doar "buna ziua"?!
prin asta eu va arat ca va citesc cu maaaare drag, chiar daca printre picaturi de cele mai multe ori, si fiindca timpul e prea scurt pentru mine ma limitez doar la salut.
Mai am multe pagini de recuperat din acest capitol dar vreau sa scriu cateva randuri ca tre sa fug sa recuperez copilul de la gradinita.
Alex are acum aproape 5 ani, sambata are serbare, stie strofa lui din poezie, stie si colinde.
Le repeta mereu prin casa
dar pe mine parca ma apuca depresia, imi vine sa
cand il aud ![]()
Mi-e dor de copilaria mea, mi-e dor de bucuria care o aveam in suflet, mi-e dor de prajiturile pe care le facea mama inainte de ajun si eu cu fratele, furam din ele ![]()
Curatenia nu am terminat-o, mai e timp, dar m-am saturat sa am grijile astea in plus: curatenie, gatit, ingrijit copii si sot.....parca nu ma mai bucur din plin de sarbatori ![]()
Eeee, "a zburat puiul cu ata" ...cum e proverbul....
Va imbratisez cu drag pe toate! ... am fugit la gradi.....
_
Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!
bobitamica spune:
Abia am reusit sa deschid si eu azi DC...
Am avut ceva treaba
.
GINI...ce scumpica e Irina!!! are niste ochisori superbi!!!
.Chiar ca ce copii mari avem!
FLO...si pe mine ma apuca nostalgia,dar acum ma bucur prin ochii Irinei.
Ea a plecat azi dimineata cu sotul meu cateva zile la Busteni. Eu nu am putut sa imi iau concediu acum in perioada asta. Toata lumea vrea acum si cum eu am venit in iulie,nu ar fi corect...asa ca m-am sacrificat. Deja mi-e dor de ea. Nu a stat niciodata departe de mine 3 zile. Sambata se intorc. Dar nu am putut sa spun nu,mai ales ca merge la zapada,si sper sa ii placa si ei. Era foarte incantata azi dimineata cand au plecat cu trenul
.
I-am cumparat costum de ski...e atat de haioasa cu el
. Are o fatuca de fetita maricica...ce repede trece timpul, din pacate!!
Ce ma enerveaza reclama asta care tot intra...
Si azi am reusit sa depun dosarul pentru bunica mea. Sunt tare incantata!! Acum sa vedem ce va fi...dar macar am depus actele..
Va pup,ma pregatesc sa plec si eu sper casa....
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
Carmenela spune:
Saluti fetele,
Cand va vad cum faceti pregatiri...ma simt o denaturata... Io nu fac nimic aproape...sunt nebuna? Cred ca da... Adica, na...cadoaie pentru toti, e normal, un brad afara...iarasi...dar mancare neneeeeee...asa....sa nu zic ca nu e nimic pe masa..

Eu am zis tot timpul ca sarbatorile sunt ca sa te simti bine si linistit, nu-s sa iti crape ficatu' de atata munca...

... Mai bine iesi in oras... Eh.. Si eu sunt nostalgica dupa sarbatorile fara griji...vorba lui Flo...
Bobitzamica, nu am uitat ca vrei un album....stai linistita..

Cam atat de la noi, am o stare asa.....melancolica...dar e de bine...
Va pup pe toate,
Vine un moment in viata cand realizezi: Cine conteaza, cine nu a contat niciodata, cine nu va mai conta....Si cine va conta intotdeauna... Deci, nu iti face griji pentru oamenii din trecutul tau, exista un motiv pentru care nu au ajuns sa fie prezenti in viitorul tau...

Arata super!
Stef's blog