Bauturi de sarbatori
Toata lumea incearca sa puna bunatati care mai de care pe masa.Perfect!
Dar de baut...ei bine, ce bem? Acest topic e dedicat bauturilor...punch de vin , lichior de oua, cafele in combinatii interesante, ciocolata calda, etc...bauturi calde, bauturi reci, alcoolice, non alcoolice...
Cautam inspiratie!
Raspunsuri
nma spune:
Pe masa noastra va fi palinca, lichior de afine (facut de mine, tare bun mi-a iesit), un vin (cel mai probabil cotnari). Din categoria sucuri nu va lipsi cola si ceva fresh pentru copii.
Nico
delsim spune:
Ideea mea ar fi sa scriem retete de bauturi , pentru adulti si copii, nu ce anume bem!
delsim spune:
Punch de vin: 1 litru vin rosu,condimente de vin fiert, 250ml suc de portocale, 200ml suc de fructe de padure.Se fierbe vinul cu miere sau zahar, dupa gust, se adauga condimente (susoare, scortisoara sau din plic de la supermarket)si apoi sucurile. Se bea cald , in cescute, in seara de Ajun, in jurul bradului proaspat impodobit!
maya_m spune:
http://savalaura.blogspot.com/2009/11/lichior-crema-de-whisky.html
asta vreau sa fac eu,sper sa imi si iasaNIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA
valentinag spune:
Tuica fiarta:
500 ml tuica,o lingura de zahar,cateva boabe de piper,o funza de leustean uscat.Pun tuica sa fiarba,amestecata cu zaharul si piperul.Cand s-a fiert, pun frunza de leustean uscat si acopar ibricul.Las un pic sa se infuzeze si o torn in cesti!Are un parfum un pic deosebit,de la leustean.
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
Rufus spune:
Va rog, mai scrieti cum faceti lichiorul de oua, s-a mai discutat, dar nu stiu unde. Ca le-am promis la fete...
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009
claudia_a spune:
[quote]citat din mesajul lui Rufus
Va rog, mai scrieti cum faceti lichiorul de oua, s-a mai discutat, dar nu stiu unde. Ca le-am promis la fete...
http://savalaura.blogspot.com/2010/04/lichior-de-oua-simplu-si-de-ciocolata.html
Aici este explicat foarte bine...
Rufus spune:
Am facut lichiorul din linkul claudiei. Ambele variante.
L-am ascuns, sa se macereze...si sa scape de pofticiosi.
Multumesc!
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009