Primele semne de sarcina sau vreo afectiune?

Primele semne de sarcina sau vreo afectiune? | Autor: LisaAl25

Link direct la acest mesaj

Buna ziua, va rog daca puteti sa ma ajutati cu un sfat , sunt cam disperata...Prin 13,14 noiembrie luna trecuta, am facut dragoste neprotejat. Pe la sfarsitul lunii trebuia prin 28-30 sa-mi vina ciclul. Am venit la mama acasa si am baut un pahar de vin rosu la masa. In 27 dimineata mi-a venit ciclul. Dar numai jumatate de zi, apoi inca 2 zile niste pete maro. De regula imi vine 3,4 zile destul de abundent. Am inceput sa am crampe, sa merg des la toaleta, si sa ma simt balonata, obosita, sensibila. Iar acum iarasi am senzatie ca si cum mi-ar trebui sa-mi vina ciclul. Oare sunt insarcinata? va rog daca ati trecut prin asa ceva, sa-mi spuneti. Pana dupa craciun sunt la bunici la munte si nu am acces la farmacie aici, unde sa-mi cumpar un test. Pot sa fac oare avort spontan? ca mi-e frica de asa ceva. Va multumesc pentru raspuns

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

da.esti.asa eram si eu.aveam crampe ca si cum ii venea..dar nu mi-a mai venit nimic...decat peste 9 luni:un bebe!.si la mine menstruatia era 3-4 zile, insa la ultima menstra inainte de a afla de sarcina..sange a curs 2 zile si foarte putin, in conditiile in care eu aveam dureri in primele zile..atunci nu m-a durut nimic!apoi dormeam de rupeam,eu care nu ammare treaba cu somnul...ameteam mereu.
dupa parerea mea esti, acum iti poate confirma un test de sarcina:SURECHECK.eu marca asta folosesc.sau mergi la un ginecolog.
multa sanatate.si sarcina usoara.
boala grava sigur n-ai

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Simptomele tale descriu o sarcina, probabilitate mare sa fii insarcinata. Cat mai repede consulta un ginecolog.
Multa sanatate!

Mergi la inceput