Fluturasi de martie-aprilie 2011 (97)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

mada da tanti care vine si ma ajuta din pacate doar o zi pe saptamana imi face curat in toata casa si imi gateste ... e bucatareasa de 3 stele dar lucreaza la restaurant doar vara cat e sezon .... in restukl timpului vine pe la noi ... e o tipa credincioasa si f atasata de noi .... ti-am trimis PM cu nr de tel ... precizez ca e nr de digi desi pare de connex

strumph mai lasa boala asta dupa praf ca dupa ce vine bebe oricum nu prea vei mai avea atata timp sa stergi tot ca acum .... pofta bunaaaaa

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 22+ PETRA ADRIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Ce faceti burticilor?

Ally, Yasmi, Catank . Da sunt bine, sambata am muncit ca o nebuna, am facut curatenie generala, ajutata de sot, cumnat si de sora mea( cei 2 au venit mai tarziu) si seara am zis sa fac bradul. Am inceput cu instalatia si nu stiu cum a facut un scurt, cert e ca mi s-a ars cea mai frumoasa instalatie, asa ca mai fa Andreeo bradul.

Duminica am fost in Obi, mi-am luat inca 2 instalatii, pe langa cele 2 pe care le mai aveam de anul trecut si m-am pus pe facut bradul, dar asta pe seara. O sa il pozez maine, sa va arat cat este de frumos.

Eu am insomnii la greu, nu dorm mai mult de 3-4 ore legat, dar asta este, noi sa fim sanatosi. Astazi m-am resimtit si am stat in pat, am crosestat la caciulita lui bebe si acum pe seara mai trag o fuga cu sotul in Obi si apoi in Decathlon sa se uita dupa o geaca.

Antguess tu visezi, eu imi fac ganduri negre, ca nu am bagaj facut , ca nu am cumparat nu stiu ce. Vineri noapte aveam si eu o problema, ca nu am papuci pentru spital. Cred ca am inceput sa ma tampesc.

Am reusit sa citesc si eu 3 capitole, astea 8 pagini din acest capitol inca nu le-am citit

Alina.n sarcina usoara in continuare si bebe sanatos si la termen!

Miki ce mare e bebelina ta! Sa va traiasca!

Poze nu am reusit sa vad inca, daca mai am timp ma si uit.

Roxy mi-ai facut pofta rau cu orez cu lapte, motiv pentru care tot ies din casa in seara asta si ma duc sa cumpar sa imi si fac.

Mi-am trecut si eu nr de telefon in acea listuta.

Am de calcat o perdea si nu am niciun chef.

toate burticile!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 28 Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

buna seara burticutelor ,sper ca sunteti bine ,eu acum am venit de la tara de la mama unde am capatat o raceala cumplita

voi ce stiti raceala afecteaza sarcina??pastile nu i-ai fac doar ceaiuri si leacuru babesti ,oricum accept idei si de la voi carte va pricepeti

toate burticile si mi-a fost tare dor de voi

_
24 saptamani minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

mi se pare mie sau e liniste mare aici azi???
suna delicios spanacul ala,daca ne-ai spune si reteta ar fi super....

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna, fetelor, din nou. eu azi am avut o problema- am stat mai mult in pat, de la 9-10 si de la 13-13.30 la net, in rest doar pe orizontala, iar bebicii mei, care ieri noapte la 1, dadeau suturi- am simtit si eu in sfarsit ca mi se zguduie juma de burta azi..nimic. eu am lenevit si ei la fel. la ora 16 m-am sculat din pat, imi era somn de mi se rupeau pleoapele, dar m-a trezit un gand- bai, astia ce fac? am luat o gura de cola, am mancat un barni mic, i-am mangaiat..la inceput nimic, ma si vedeam la giulesti la garda sa fac un eco.. pana la urma la 17, s-au miscat. ce-or fi avut? chiar asa perioada lunga? de dimineata pana la 17 i-am simtit de 2 ori fin, dupa ce i-am mangaiat sub plapuma, dar totusi..au fost drogati?mama..dar ce spaima ma luase, ziceam ca sunt paranoia, dar eu paranoia, si ei muti, ascunsi..ati patit asa perioada mare?

24 SA+ mami de 2 buburuze:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

mada( mi se pare uneori ciudat cand iti zic asa- de , dc ma cheama si pe mine tot asa)..pai na, ca m-ai linistit. ai scris exact ce vroiam sa stiu despre prietena ta - a nascut la 30 sapt, eu maine intru in 26, deci zic ca poate ma tarai pana la 30.si bebicul era mare - 1800 la 30 sapt, si a stat decat 3 sapt in spital, ceea ce mi se pare parfum, eu imi imaginam 1-2 - 3 luni, bineneteles dc au probleme, presupun ca perioada se lungeste, dar na.mai imi dispare si mie teama, cand aud ca se poate si mai bine..

24 SA+ mami de 2 buburuze:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

buna

Madurza, cumnata mea a nascut la Filatropia pe data de 9 dec 2010. Ieri am fost in vizita la spital si vreau sa iti spun ca m-a impresionat : camerele erau de 2 paturi, totul ff curat, restrictie cu privire la programul de vizite (chiar se respecta), baie in camera, ff curata.
Mi-a placut extrem de mult.

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" +28
(Matei19:26)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Simo . Am intrat si eu acum ca am tot citit din urma si am ajuns intr-un final la zi. Si eu am putina celulita, dar retin si multa apa, ca am niste picioare umflat, de fapt laba piciorului, imi e asa mila de ea(ca sa zic asa) si glezna nu va spun ca nu mi se mai vede.

Madutza ma bucur pentru prietena ta.

Ma duc sa vad poze si apoi am fugit.

tuturor!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 28 Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

Buna
djlaura01 si eu sunt racita.Dr mi-a recomandat Vitamina C si paracetamol simplu, dar nu iau . Am decis sa ma tratez doar cu fructe si lapte cu miere (cat mai cald).
Sunt de joi racita, mi-am luat concediu medical ...
Eu am primit ca sfat : ceaiul facut din lamaine, dar mi-e nu prea imi place..
multa sanatate !

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" +28
(Matei19:26)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

DJlaura..si eu am fost racita cand nici nu aveam 3 luni.Am luat Oscillocoium (un produs homeopat care este admis in sarcina)si vitamina C.Ai voie acum si paracetamol dar simplu.Mie mi-a trecut de la Oscilo..asa ca te sfatuiesti sa incerci...
Numai cu leacuri babesti nu stiu daca trece..asa mai accelerezi un pic procesul...Multa sanatate!!!!

21+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput