Fluturasi de martie-aprilie 2011 (97)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

simo pupam fata nedormita.. recuperezi in noaptea asta

mada ce mai faci? ma bucur ca e bine prietena ta si bebe ... la cate saptamani ziceai ca a nascut?

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 22+ PETRA ADRIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

cami, le-am facut pt ca avusem impresia ca mi s au fisurat membranele. am fost la urgenta dar nu se vedea nimic si atunci mi-au spus sa le fac , in caz de ceva sa fm pregatiti.

mami de fetita cu codite 3+ si s30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

cami, merci de info, am mai cautat si eu pe net si parerile vad ca sunt impartite...sa vedem ce o sa imi zica si doctorul, ca daca ar fi dupa mine acum m-as apuca sa cumpar tot ce exista pe piata pentru bebe si nu e cazul, mai lasam niste bani deoparte

s 24, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

si eu am papat cate ceva,acum s-a trezit si bb

mami de Naty (10.04.2009) si luna 8-a 31+ cuAlex

Mergi la inceput

mada felicitari pentru prietena ta cu bb prematur, bine ca sunt sanatosi,vor recupera ei greutatea

Mergi la inceput

alina eu sper sa ma mai linistesc cu mancatul azi....ca am fost ca o oala fara fund azi
eu vreau sa o duc pe Mina la un spatiu de joaca acum dupa gradi....dar intai sa scot nasul afara sa vad cat e de frig...

Mergi la inceput

aha misto plan ,naty a fost afara o ora si jumate desi era destul de rece la pranz dar se caleste ea :D

Mergi la inceput

alina eu ma refeream la mine...sa vad cat de frig e ...daca ma razgandesc si sa mearga buni dupa ea la gradi....

Mergi la inceput

aaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

una fete. M-am adunat si eu acum de pe drumuri, am stat langa muncitori, le-am mai cumparat una alta de lipit, etc...ce sa fac, vreau sa termine odata...Cred ca miine finalizeaza.
Strumpfi si ALina, si eu am zis ca-i prea mare, dar ce e facut e un facut. Avem living, 3 dormitoare la etj1 si 2 camere mansarda...dar si 3 copii. Varianta cu 3 dormitoare si atit cred ca nu ne ajungea la un moment dat, vora Strumpfitei...si sincer nu mai am chef de mutari o perioda...
ALina, arata f ine urticul si prntzesuca...si eu zic ca-ti seamana!
strumpfi, ce a crescut si la tine urtica...Vergeturile sunt intr-adevar cele mai naspa in sarcina...dar ce sa facem?La tine nu le vad...sa le vezi pe ale mele...si ma cam maninca pielea, semn clar ca apar altele...ma dau cu crema des, dar cred ca inutil
Catank, ma ucur sa te re-citesc! Hai ca mai ai putintel si te linistesti si tu..E perioada asta minunata de saratori acum...
Anaxena, a crescut urticul, mie personal mi se pare frumaosa, nimic exagerat, si in orice caz mai micutza ca la Maria...parerea mea!
Vis, ref la suzete, ai mei nici unul nu a acceptat, dar dc cine stie cum a prins una la un moment dat, a fost cea din latex, ortodontica, e mai aproape de ce stiu ei ca textura cred...ai mei n-au agreat deloc silicon
Lavi...dupa atitea cofetarii a mai miscat si la tine acul cantarului??? Nu d ealta dar ma supar ingrozitorGlumesc, iuita!
Madutza, v-ati mutat la fix...si eu sper sa fiu gata inainte sa vina Juniorul...Asa planuiesc...aici nici n-as avea unde sa-i fac dulapiorul cu hainutze...si am o gramada, m-am uitat azi prin ele, t spalate si calcate...dar ce fac cu ele apoi...D-aia amin putin operatiunea, sa vad cum evoluam..
Scrisho gramada de anutzi pt heart detectorul asta...
Ref la atistutza , nu t folosita cind sunt foarte mici, atunci e suficienta pompitza. EU insa cind mi-a racit Matei la 8 luni, nua s fi facut fatza cu altceva....mucii aia multi treuiau scosi...Nu o fol mai mult de 3-4 ori pe zi si doar in perioadele acelea...Intr-adevar poate fi iritativa pt nasucul lor, dar dc nu exageram eu zic ca e ok...
ALina06, astept pozici cu urica si casutza voastra!SUna ine retetele pt paste. EU folosesc maggi Spaghete olognese...Si vreau sa incerc retete mai naturale...
Strumpfi, ceai clad si vitamina CIncearca sa stai la caldurica cat mai mult!
Roxanda voi de cat timp eneficiati dupa nasterea copilului?? Nasol, sper sa rezolvi totusi cu prenatalul!
Andreea, ROxy, ce faceti fetele?? Dor de voi aici!
ALina, nu stiu ce sa zic cu intretinerea casei...sper sa nu fie f mult..oricum aici la 2 camere, mai jos de 3 mil nu am platit intretinerea pe timp de iarna...AM avut luni cind am platit si 5 mil!Si aici nici macar comfortul necesar nu-l avem. Casa e izolata (nu ca aici la loc) si desigur vom face economie, n-o sa ma arunc sa risipesc mai mult decit va fi necesar...
Madutza, ma ucur ca au parasit spitalul si sunt ine amandoi!
Da, se pare ca fetele se dezvolta mai repede decit aietii, mai ales plamanii ca la varsta asta a sarcinii despre ei e vora...
Cami, deja te preagtesti, ce ine!! Aia astept sa le spal/calc si eu,sa le stiu macar aranjate..
Lavi, ca v de mincare, aia stau in fund, simt ca-mi pocneste urta, stomacul...dar vreau sa termin mesajul ca scriu la el de o ora!Asa mi-e dor sa stau pe urta....
Scrish, intru imediat si in pozele tale...

Simona, mami de baieti David, Matei si 28 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput