Fluturasi de martie-aprilie 2011 (97)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

neata fetelor

eu m am trezit cu niste emotii fantastice, azi merg la 4d sper sa fie frumos si sa aflu muuuuulte detalii despre bebe

dorinut@ de sani sunt extrem de multumita, ce n as da sa ramana la fel dupa ce nasc si alaptez...cu cordonul sa nu te sperii, si al mei bebe il avea in jurul gatului la ultima eco la 20 de sapt si ma panicasem extrem de tare. doctorita mea mi-a zis k nu e motiv sa ma sperii, ca ea a asistat la nasteri naturale la un bebe care avea de 4 ori cordonul in jurul gatului si ca totul a fost perfect. plus k mi-a zis foarte clar "azi il are in jurul gatului, maine nu", ca se pare ca se misca foarte mult si toata treaba se schimba, asa ca stai linistita

s 24, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

cris la ce ora mergi??? sa ne aduci cele ma bune vesti!

mami de fetita cu codite 3+ si s30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Neatza mamici frumoase cu burtici jucause!
Nu dati cu pietre, n-am mai intrat de mult,dar seara nu ma las pana nu ma pun la curent cu cititul..
Noi ( eu si burtica) suntem bine, burtica face valuri, mai nou are program la 12 noaptea de distractie, asa ca dimineatza sunt grogy. sa sti viss ca si eu m-am speriat intr-o dimineatza ca dupa ce se distrase bb pe la 3 dim a doua zi am bagat cafelutza pe la 12 ca sa dea un semn, dar sfatul meu de Stan patitul.. mai bine fi tu mai ingrijorata si f atenta la ei..sa fi linistita...
camiam fost duminica la biserica si m-am spovedet si impartasit...m-am simtit bine dupa aia..
yasmy, alina.n, roxy, scrish,lalely, laura, simo, strumph, cantarul il ignor , ma mai urc dupa ce scap de constipatie, oricum ieri m-a luat sotul pe sus ca tb sa ajungem la un eveniment si mi-a zis hai in jumate de ora fiti gata amandoua(si eu si mari)si am reusit sa intru intr-o fusta (din material un pic elastic , care recunosc ca-mi era un pic mare in talie)... asa ca-ti dai seama...
va citeam cu mersul ca rata, duminica imi zice iubi, "auzi , mergi si tu frumos ca o doamna, nu ca o ratusca"( eu eram f gros imbracata ca fusesem la biserica unde e extrem de frig ). si eu ii raspund..nu sunt eu prea mare dar tot am o burtica plina acolo, pe care o car cu mine, asa ca asteapta-te sa merg ca o ratusca de acum incolo...
si vad ca bb nu se bucura cand merg mai repede ( ieri ma grabeam si eu... si ce credeti s-a facut burtica beton cu niste junghiuri...) si atunci am zis ok, mergem mai usor.. ca nu vede bb peisajul, si mi-a trecut...
si acum sa va mai zic si alta stiti care e sportul preferat al lui bb fotbal cu vezica lui mami..., cand incepe sa dea din picioruse ma trezesc ca-mi da cateuna de atunci zici ca fac pe mine..

mami de de 7 ani si ingeras si 24+cu
69/11

Mergi la inceput

scrish, bafta la eco!
yasmy ai grija si la bocanci ce talpa au.. eu am unii si alunec clasa I cu ei..

69/11

Mergi la inceput

yasmi la 14:30 am programarea dupa care ma intalnesc cu o tipa de la stem sure sa imi povesteasca despre sistemul lor (celule stem) ca inca nu suntem decisi, ori ei ori cordblood. sper sa vin cu poze frumoase cu bebe luca

ailed merci mult!!

Mergi la inceput

am si eu o steluta....

69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

neata yasmi

iti recomand ca interfon de bebe ANGEL CARE
dar varianta video
noi avem unul
dar l-am tinut mai mult in incarcator
ca blegii
si a devenit fix
adica nu il mai putem lua vara cu noi in curte
da e super
se aude frumos
si credca varianta video e mai buna
ca il si poti vedea pe bebe

ce frumos ca aveti zapada
a nins si la noi putin da acu o topeste ca da in ploaie din pacate

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 22+ PETRA ADRIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

dorinuta, pisuc felicitar pt vestile bune de la eco.

alina al meu la 20 de sapt fix (deci cu 3-4 zile mai mare decat al tau) avea aproape 300 parca si la 25 sapt avea 830 gr iar la 28 si 4 zile avea 1300 gr.

miki, ai dat examen ieri?? mai multe nu te intreb daca nu vrei sa spui!

mami de fetita cu codite 3+ si s30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

delia, scrish neata

delia sa iti fie de bine cu impartasania ... ma bucur ca ai reusit in final ... sa reusesti de acu inainte sa mergi la 40 de zile ... la voi s-a pus zapada?

scrish sa ne aduci vesti frumoase de la ecoooooooooo

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 22+ PETRA ADRIANA

Mergi la inceput

cami neata si tie! asta sper din suflet

Mergi la inceput