Nov-dec2010.Felicitari, Aneud!! Hai, Syl!!!(168)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie

Mesaj de Ana_vio:
" La 22.36 a venit pe lume Larisa Elena, 4020gr, acum imi dau seama ca nu stiu cm. Am nascut fara anestezie si am fodst groaznica. Acum nu stiu ce se intampla. Astept."

Felicitari, Ana_vio!

Eva & Luca (08.09.2008) acum 38+ cu Noah

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie

Pissi, si eu sunt cam fara simptome. Si mai am si 39sapt si cateva zile, deci sunt si mai si...

39+

Lasa Amelia ca ne facem galerie una alteia. Vedem noi care din noi stinge lumina!
Noapte buna, fetelor!

Eva & Luca (08.09.2008) acum 38+ cu Noah

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

Girls, un nou nascut ar trebui sa aiba mai mult de 40 cm, nu? Un nou nascut la termen. Vreau sa comand o salopeta de Craciun, dar la new born scrie 40 cm. Nu o fi mica?

38+ Roberta Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

FELICITARI, ANA-VIO
Sa-ti traiasca minunea, sa va bucurati de ea, sa aiba o viata minunata, plina de binecuvantari!
Syl, si tie FELICITARI, cu totul speciale. CE mare si minunat e sacrificiul unei mame, si in special al tau! Si ce frumoasa rasplata in cei 2 copii minunati pe care ii ai!AS vrea si eu sa pot inca unul,poate 2, dar deja dr mi-a zis ca am curaj nebun sa fac copii cu operatiile mele de coloana.Slava Domnului, pana acum sunt "bine-merci"
Si eu ies des cu bebele, in wrap.Doarme de n-ai treaba, am mers in supermarket, la aeroport, peste tot cu el de gat.Si da, Miruna,se uita lumea si da dezaprobator din cap, cu mila fata de "bietul bebe"
Perumama, infuzia o beau eu sau bebe?
Observ niste rezultate de la Colief...Poate da Domnul sa nu mi se mai chinuie puiutul
In rest, suntem bine, ne pregatim de botez, bebe zambeste si rade intr-o zi la mami intr-o zi la tati, Danaint, si al meu zice "aga", si aaa , eee,e o minune
Va pup pe toate, burticute, mamici si bebici
Simona, si bucuria noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

FELICITARI ANA_VIO!!!!

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Noi acum amterminat de papat si facem nani!
Felicitari anavio! In sfarsit te-ai intalnit cu ingerasul tau!

Symo, eu am umidificator de la nsceSsity si cu aer cald si cu aer rece! Cel rece e pt nasucul uscat iar cel cakd pt astm bronsic si afectiunii ale tranctului respirator! Eu subt multumita de el! Pe Eva am adus-o din spital cu un sunet ciudat cand respira( bunica si tati au ast bronsuc alergic) iar eu preventiv educativ am luat umidificatorul ca sa o ajut cat de cat.... Guess what? Nu mai are acel Zgomot!!! Probabil si s-a curatat si eu zic ca a facut minuni umidificatorul
Pt partea cu nasucul uscat... Eu "sufar" de aceasta boala si tin sa te anunt ca umidificatorul m-a ajutat!

Kitty, de pisicutza Eva!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Am vazut ca vorbeati de vaccinuri si eu tot pt cel marca straina am optat, infarix. Si are si un ac, Doamne, am uitat cum se numeste, nu simte durerea.

Foloseste cineva produsele Weleda? Dar Mustela?Acestea din urma se gasesc la Sensiblu, right?

Foloseste cineva Colief? Simona Maris, ai pm. Am folosit si noi Protectis, dar nop, nu ne-a priit.

Fetelor, voi va intalniti la Horoscop, chiar langa mine, dar eu in incapatanarea mea am grija singurica de bebe. Mai vine mama din provincie din cand in cand. Doar pt mancare si curatenie. Atat!

Symo, noi cu toate ca avem umidificator, patim uneori asa: respiram pe gura, tusim, tipam, dar avem muculeti.

Voi vorbiti de pernuta cu samburi de cirese. Eu o am in casa si n-am folosit-o. Am tot evitat, pe calorifer nu se incalzeste bine, iar in cuptorul cu microunde am tot evitat sa o bag, pt ca poate lua foc si am zis, lasa ca fac procedeul cand vine sotul acasa si nimic.

Bebeii vostri au loc sa inoate in cada, ca al meu, exclus. Vad ca tot vorbiti de colacei.

Nastere usoara, Ana_Vio!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Cand este urmatorul Baby Expo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Pissi, in curand scapi si tu. Numai mandra mea e Matusalem... frate, si eu care ma gandeam ca la cat de greu s-a lasat convinsa sa vina, o sa vrea sa iasa cu o luna inainte de termen... ti-ai gasit! Vrea ea sa fie mai mare decat toti ursuletii !

Sper sa nu ma mai lase doctora mea mult, ea zicea ca 19-20 ar fi maximul, sper sa fie asa, ca zau ca mor ultima aici.

Eva, eu cred ca am pierdut si dopul si tot degeaba. Am o mandra tare incapatanata. Si ceva contractii (probabil si de la tuse). Nu dureroase, nu regulate, cand si cand, asa... Iar de azi-noapte sughite mandra de ma muta cu totul.

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

CAPITOLUL 169

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 37+ cu Natalia Maria

AMR 15 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput