MONTIGNAC (151) stil de viata nu dieta
Raspunsuri - Pagina 7
maya_m spune:
neata fetelor
intru scurt numai ca sa VA SPUN CRACIUN FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI VOUA SI SA DEA DOMNUL SA GASITI SUB BRADUT TOT CEEA VA DORITI va duuullllceeeNIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA
puisorul spune:
Din pacate eu sunt tot fara cuptor si s-ar putea sa ajunga abia maine . Asa ca o parte din meniul meu se amana
Va doresc si eu din tot sufletul Sarbatori Fericite, masa imbelsugata si Mos Craciun bogat
http://ak.imgag.com/imgag/product/preview/flash/bws8Shell_fps24.swf?ihost=http://ak.imgag.com/imgag&brandldrPath=/product/full/el/&cardNum=/product/full/ap/3166187/graphic1
Editez ca nu mege linkul decat daca il copiati tot in browserul vostru.
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
ninha spune:
Puishorule, e superba felicitarea!
Ninha, mami lu' Mirci
Don't ever get used to the world around you.
puisorul spune:
Ninha, ma bucur ca ti-a placut
Uraaaaa,am cuptor
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
cge spune:
Dac-ai fost cuminte, a adus mosu' si cuptorul
Craciun Fericit!!
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
andanii spune:
Craciun fericit !!!!!!!!!!!
La multi ani Cristianelor si Cristianilor vostrii !!!!!!!!!!
O masa de craciun monti sa aveti !!!!!!!!!!!
Sper ca v-a adus mosul cadouri multe
andanii
cge spune:
Andanii, multumesc !!
Eu nu prea ma serbez de Craciun, decat asa cu cadurile de la Mos.
O zi frumoasa in continuare,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
valentinag spune:
Buna fetele!
Gata, am terminat si cu postul si cu mesele de sarbatori,de maine inapoi pe baricade!Nu m-am cantarit, maine, sa vedem cum stau, oricum, nu am exagerat deloc zilele astea, imi vine sa ma pup!Bine, azi am exagerat cu niste multe pahare de cola, dar nu e asa grav, sper!
Spor!
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
child spune:
SARBATORI FERICITE!!!
Pfuai, mi-e si rusine sa dau ochii cu voi, ca de mult nu am scris, plus ca si l-am cam tradat pe monti, in special cu cozonacul lui soacra-mea la care nu rezist
Oricum, dupa sarbatori, sunt foarte hotarata sa revin la greutatea mea cu care ma simt cel mai bine.
Vad ca voi bucatariti intr-o veselie, eu sunt mai lenesa, asa..., nici nu am timp sa gatesc, dar niste sarmale (cu carne si ciuperci) si tort alba-neagra tot am facut, delicioase amandoua, mai ales ca sunt monti.
In rest mult vin, ca asa se petrec sarbatorile, deci ma declar super-multumita daca ies din sarbatorile astea cu tot atatea kg cu cate am intrat.
Va pupacesc, sa aveti un AN NOU CAT MAI IMBELSUGAT!!!
Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)