Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (53)
Raspunsuri - Pagina 16
larissa_79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle1981 Larisa nu poate sa vina sa va ia cineva din Veresti cu masina? ************************* Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas! |
pana la urma au hotarat sa vina ai mei la noi. vin pe 23 seara si pleaca pe 27 seara la vagon de dormit. e mai bine asa. ai mei parinti stau acum intr-un orasel/comuna din Botosani, la Bucecea. Spun acum pentru ca noi am stat mereu la bloc la BT. Dupa ce au trecut in nefiinta ambii bunici s-au mutat la casa acolo. Au gospodarie mare, 2 casute frumoase....dar na....nu e baie in casa ( au un fel de camera de baie afara dar cand ingheata trebuie sa opreasca apa). Tata are masina si ar putea sa vina la Veresti sa ne ia...doar ca daca ninge si e ghetus nu ne putem baza pe el. Plus ca drumul de la Bucecea la Veresti e absolut oribil, plin de gropi. Se anunta frig si ninsori....mi s-a luat o piatra de pe inima ca vin ei aici...ar fi fost frumos pentru noi si Alexia dar foarte greu pentru Nectarie. le-am promis insa ca vom merge de Paste si la vara si vom sta mai mult...atunci e super fain...ca e totul verde.
Nectarie al meu are mucisori de o saptamana. Ma duc cu el maine la medic. Nu are nici un alt simptom dar mucisorii sunt galbeni...si e fornait.
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#
tina_80 spune:
Btz, mie mi-a placut un blender de la Domo si chiar tu ai postat linkul - Blender Braun MR 4050 HC
Fetelor, mie Raducu nu poate sa-mi stea treaz mai mult de 2 ore si 30 min....el imediat oboseste, e marait si tb sa-l culc, fie leganat sau la san
E normal?...ce mai m-am plans si azi
Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010
Dragaica spune:
citat din mesajul lui tina_80 Btz, mie mi-a placut un blender de la Domo si chiar tu ai postat linkul - Blender Braun MR 4050 HC Fetelor, mie Raducu nu poate sa-mi stea treaz mai mult de 2 ore si 30 min....el imediat oboseste, e marait si tb sa-l culc, fie leganat sau la san E normal?...ce mai m-am plans si azi Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010 |
Ai mei daca nu-i culc dupa cel mult 3 ore incep sa devina agitati si e ca la nebuni aici.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010
bumblebee spune:
Riana si Bianca sunt niste dulci!
Fetele, , de cateva zile a inceput asta micu' sa ma muste de san... da musca asa tare, valeu, cu toata forta lui, nici n-are rost sa spun cam cat de tare ma doare, plus ca isi trage si capul pe spate. Ce sa-i fac ca sa-l dezvat? Am observat ca musca si tetina biberonului si la fel, trage! In ritmul asta cred ca ma lasa fara tzatze.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4
anca_vlad spune:
offfffff maria papa din ce in ce mai putin si in loc sa puna pe ea vreun gram a pierdut 50 grame de miercuri pana azi!
ieri a facut temperatura si are muci, azi am fost la dr si a venit si rezultatul la urocultura si are infectie cu Klebsiella Oxytoca si E-coli....
E sensibila la gentamicina si biseptol asa ca incepem din seara asta sa ii dau Sumetrolim picaturi pt protejarea stomacului, joi trebuie sa recoltam iar urina si sa mergem si la ecograf!
tina_80 spune:
citat din mesajul lui bumblebee Riana si Bianca sunt niste dulci! Fetele, , de cateva zile a inceput asta micu' sa ma muste de san... da musca asa tare, valeu, cu toata forta lui, nici n-are rost sa spun cam cat de tare ma doare, plus ca isi trage si capul pe spate. Ce sa-i fac ca sa-l dezvat? Am observat ca musca si tetina biberonului si la fel, trage! In ritmul asta cred ca ma lasa fara tzatze. Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 4 |
hehe!si Raducu al meu face la fel
eu strig la el si incepe sa rada dar se uita si in ochii mei...si-mi trece durerea
Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010
bumblebee spune:
citat din mesajul lui anca_vlad offfffff maria papa din ce in ce mai putin si in loc sa puna pe ea vreun gram a pierdut 50 grame de miercuri pana azi! ieri a facut temperatura si are muci, azi am fost la dr si a venit si rezultatul la urocultura si are infectie cu Klebsiella Oxytoca si E-coli.... E sensibila la gentamicina si biseptol asa ca incepem din seara asta sa ii dau Sumetrolim picaturi pt protejarea stomacului, joi trebuie sa recoltam iar urina si sa mergem si la ecograf! Anca, mami de bebelina MARIA (30.07.2010) si astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) |
Iubita, te cred ca esti supi, dar dupa tratament va fi bine! Insanatosire rapida si usoara!
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4
sorina_goga spune:
Buna seara fetele!!!
In primul rand va mumtumim pt urari, sunteti niste dragute si va invit (mai tarziu) la o feliuta de tort. Am facut 5 luni!!!!
In we am fost plecati la tara asa ca am ceva de recuperat cu citittul.
Fetele is asa de suparata. Acu vreo 2 ore un dobitoc mi-a rupt oglinda de la masina!!! A trecut cu viteza cred ca mi-a zburat oglinda la cativa metri. Nu a avut bunul simt sa-mi lase un bilet ceva " imi cer scuze ca sunt un prost si nu stiu sa conduc si v-am stricat oglinda la masina". Am bocit de nervi!!! Dupa ce ca in perioada asta stam cam prost cu banii, asta imi mai trebuia.
Acu sa ne si laudam ca avem 7820g si 71 cm, suntem un baiat mare!
Inca odata multumim de urari, ma duc sa vad ce ati discutat ieri. V-am pupacit!
mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010
Dragaica spune:
citat din mesajul lui bumblebee Riana si Bianca sunt niste dulci! Fetele, , de cateva zile a inceput asta micu' sa ma muste de san... da musca asa tare, valeu, cu toata forta lui, nici n-are rost sa spun cam cat de tare ma doare, plus ca isi trage si capul pe spate. Ce sa-i fac ca sa-l dezvat? Am observat ca musca si tetina biberonului si la fel, trage! In ritmul asta cred ca ma lasa fara tzatze. Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 4 |
Poate-i ies dintisorii, eu am sfarcurile deja franjuri acum ca le ies dintisorii le place sa le crantane
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010
carla_2008 spune:
citat din mesajul lui michelle1981 La multi ani sarbatoritilor de azi cris2010 si a mea tot in 5-10 minute papa, de obicei mananca aprox 100 g (uneori 60, alteori 140, depinde). Tot cam la 2-3 ore maxim. Mai mult timp trece intre mese daca iesim la plimbare, dar dupa aceea tot asa mananca 100g. Noaptea mananca de 2 ori, la 2-3 si la 6-7, dupa ce mananca seara la 22. crispro ce program fain si-a facut vladut, eu zic ca e f bine. Ce frumos ningeaaa adriana sper sa rezolvati totusi problema si sa nu ajungeti la divort :( Fetelor voi ce puneti in safe feeder? mar, para, morcov.. merg si albituri? Aaa si am facut si eu o mini-sedinta foto cu craciunita mea Noi la 4 luni si o saptamana nu ne intoarcem decat pe o parte (fiind cu fata in sus), tragem sa ne ridicam in fund si ne place sa ne traga sus, chiuim, tipam, in hohote radem foarte rar. Cel mai mult a ras in hohote o data la baita cand o stropeam cu apa si ziceam "pleosc pleosc" ************************* Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas! |
eu am pus in safe feeder mar felii,mandarina felii si morcov razuit ca sa-i simta mai bine gustul.le-au placut,peste cateva zile le pun niste telina desi aia e tare aromata.inca nu am inceput diversificarea,ne jucam cu safe feederu sa testam gusturi noi.vad ca sunt incantati pana acum,mateo mai mult ca si carla evident dar na...
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana