Prietene la bine si la greu - 89
Raspunsuri - Pagina 16
raluci_b spune:
Padi sa va traisca fetitza, cadouri frumoase a primit, vazut poze . eu zic sa nu te mai ingrijorezi cu papa si cu kg, isi va reveni sunt convinsa.
Ancutz - ce face Sabina?
bai dar de vazut ne mai vedem si noi anul asta?
Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag
_
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
in asteptarea lui cu trandafirul in gura
lylyana.ion spune:
dupa pranz ma duc la mama, am zis!
sa o mai calareasca si pe ea
Padi, frumoasa printesa sa va traisca in sanatate si fericire !
Alex are 8,700 kg in continuare, so no stress
Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e
Alinus25 spune:
Mda, noroc cu Andre
Robert si Ana Sa cresteti mari si voinici!
Andre, incerc sa spun ce nu am reusit eu/ce m-a deranjat la varsta de 2-3 ani, care la noi s-a lungit pana dupa 3 ani.... In primul rand mi s-a parut foarte incapatanata, vroia sa faca numai cum vrea ea si ce vrea ea; nu mai vroia sa doarma la amiaza, adormea foarte greu; SMIORCAITUL, asta frate m-a capiat de cap, am ajuns s-o pedepsesc, crezand ca fac bine, cand de fapt faceam si mai rau; toate lururile incepeau cu nu pot, nu vreau.
In prezent avem probleme cu urlatul...nu trebuie decat sa o atinga cineva din greseala si urla isteric de zici ca nu stiu ce rau i s-a intamplat sau daca nu i se face pe plac, si aici e vina in totalitate a socrilor, care ma certau daca Riana plangea, chiar daca nu avea nici o motiv...Asta a fost marele dezavantaj cand ne-au ajutat cu munca la casa.
Sa vad daca mai imi amintesc ceva...dupa faza cu smiorcaitul, am ramas cu sechele, asta m-a marcat puternic.
Na, gata s-a trezit mezinu', revin mai tarziu.
Alinus25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lylyana.ion dupa pranz ma duc la mama, am zis! sa o mai calareasca si pe ea Padi, frumoasa printesa sa va traisca in sanatate si fericire ! Alex are 8,700 kg in continuare, so no stress Lili, mami de Alexandru (18nov'09) poz(n)e |
Foarte bine faci. Profita de faptu ca ai cu cine sa-l mai lasi si relaxeaza-te, iesi cu prietenele la o cafea, la un shopping.
dankutza spune:
Mesaj de lauda! I-auzi!
Am cel mai tare raport la observatia la mate! Sunt cea mai tare! Raportul: excellent!
Trebuia sa ma observe saptamana trecuta, dar s-a imbolnavit omul. A venit luni de dimineata si "am sarit" pe el. Mi-am bagat capul in gura lupului. I-am spus ca vreau sa vina sa ma observe.
Sunt super happy ca am luat asa raport bun. Stiam ca oricum, punctul meu forte este predatul matematicii si nu a stiintei. La ala, a fost raportul excellent-very good.
Sunt super tare! Ce parerea am despre mine!
Nu-mi incap in piele de fericire!
lylyana.ion spune:
citat din mesajul lui dankutza Mesaj de lauda! I-auzi! Am cel mai tare raport la observatia la mate! Sunt cea mai tare! Raportul: excellent! |
Felicitari!
Dai si lectii in particular? (ma gandesc la viitorul apropiat-indepartat pt Alex )
Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e
Andrecluj spune:
Alinus Multumesc, incerc sa procesez. Ne-om pregati sa citim din timp atunci sa vedem ce avem de facut, nu? Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
Alinus25 spune:
citat din mesajul lui Andrecluj Alinus Multumesc, incerc sa procesez. Ne-om pregati sa citim din timp atunci sa vedem ce avem de facut, nu? Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult! |
Exact. La mine din pacate, lipsa rabdarii a triumfat, desi am citit mult despre educarea copilului, dar vdegeaba. Acum ma chinui sa repar ce am gresit...
Tot la varta aceasta e perioada "de ce?" Si de o mie de ori spunea de ce...pana ajungeam sa nu mai stiu sa-i raspund "de ce e culoare rosie?"
Andrecluj spune:
Fetele cu LP Ma roade rau de tot, voi de cate ori pe zi le dati lapte? Citesc retete peste retete, aici la un an primesc lapte o data pe zi, dimineata, nu e foarte putin? Seara se da carne cu paste, cum sa ii dau asa ceva, e greu la stomac. Dar am ramas cu sechele de la suturile pediatrei. Chiara primeste dimineata lapte, apoi fructe, apoi legume cu carne, apoi ori bv cu fructe, ori cu mamaliga, ori alte legume cu orez, paste sau altceva si seara lapte. Gresesc tare? Multumesc anticipat Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
Ancutza_Bro spune:
neatza' (cica)... multumim ca va ganditi la noi (Lili, Ionela, Andre, Raluci ), am dormit azi-noapte NU, sunt cu ochii carpiti, Sabina tuseste pana se ineaca, stranuta si are mucisori, are nasucul infundat si respira naspa, dar nici nu vrea sa stea sa-i pun apa de mare in nasuc, nu mananca nimic solide, bea doar LP cu cereale si san si urla mult, in rest, mai nimic
lipsesc pt ca nu's in toane bune si nu vreau sa imprastii energie negativa
va pup pe toate
aaaa, Alinus, da, lucrez in asigurari, cand inca eram eu la servici nu se publicasera in MO normele de aplicare a legii si se zvonea ca nu o sa-i oblige pe cei asigurati deja , in fine, nu ma mira nimic, mai aveau nevoie de niste bani la stat
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)