Prietene la bine si la greu - 89

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Dankutza si tie si Cezarei (eu nu pot sa ii zic Pinky, ca pentru mine acest nume e dat unui obiect mai cu vibratii asa ). se pare ca ii prieste fetei sa primeasca cadouri in fiecare zi a saptamanii, asa ca eu votez inca o saptamana cu cadouri zilnice

Mergi la inceput

Tina sa iasa cum vrei tu . E ceva sa mergi la lucru pe un post mai bun, chiar daca un pic mai devreme, pleci cu alt impuls de la inceput, decat astea care nu stim ce ne asteapta nici pe postul care eram inainte.
Astept relatari de preturi la saniute si alte articole de sezon, ca am auzit ca ai programata shopinguiala .

Ah...acum uitandu-ma la pozele lui Matei, am vazut un tobogan micut. Din ala as vrea sa ii aduca mosul lui Dominic, dar si la ala am gasit preturi piperate rau, ceva tips-uri??
Chiar asa...Ralu, 9 finuti ?? ce frumos trebuie sa fie la voi in casa cand reusesti sa ii strangi pe toti acolo, creca e mai ceva ca la serbarea de la gradi . Ce varste au, cei mai mari si cei mai mici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Lumi artificii placute! si pofta buna si maine

Raluci super oferta dar nu cred ca tine, stii ca am incercat si noi experimentul asta . Ma gandesc de fapt ca poate intr-o saptamana nu renunta el la alaptat, pe de alta parte, ar fi un moment bun (daca poate fi vreunul bun ) sa facem si asta. Mai vedem . Asa e cu scutecele alea, l-am gasit si eu cu unul plin cu pisu de ajunsese sa-i atarne pana la genunchi dimineata.

Tina alea de la geenbaby arata fain.
Sfatul meu (necerut desigur ) este sa luati daca aveti de unde, unul de imprumut sa verificati daca stau copiii in ele, ca sunt care se burica, se zvarcolesc si sa nu fie banutzi aruncati aiurea.

Miany uleiurile esentiale sunt destul de pretentioase pt uz. dar la ce anume vrei sa folosesti? ca nu prea inteleg ce vrei sa spui cu "diverse chestii"

Licurici stiu ce spui, de aia am si plecat la mama, ca sunt deja surmenata. Hai spor la croseteala . Vreau si eu o Kitty, imi faci? pt fetita nasilor lui Iulian, de Craciun.

Broscutz suna bine ce zici tu cu reglatul. In schimb, nu-mi suna bine aia cu hranitul f tarziu. Peste tot unde am citit, zice sa nu culci copilul cu stomacelul incarcat (bine, nu e vorba de o banana desigur), ca, asa cum stim, noaptea digestia este f lenta si raman pe traseu tot felul de chestii. In schimb laptele la culcare, eventual cu cereale, ma tenteaza si pe mine. Cereale langa tzitzi nu stiu cum sa pun . Cu ce ai invatat-o pe Iulia sa bea lapte? Bea si inainte ceva din ceva? hai ca stiu ca intelegi ce vreau sa spun, chiar daca ma exprim in halul asta

Many asa e cu laudat copiii cu somnul, a doua zi termina . Nu m-am odihnit deloc. La 23 cand sa ma culc (el dormea de la 9 fara ceva) s-a trezit. Apoi nu am adormit in timp util si la 1 s-a trezit si a durat 1 ora sa-l adorm, apoi s-a trezit dupa juma de ora, la 2 jumate. deci am dormit de la 3 la 8 . Poate la noapte, ca speranta moare ultima.

Mai Liloaso, cam multe pe capul tau . Cu alaptatul cum mai merge? ca vad ca de somn nici vorba si la voi

Monis si piticutzul Santiago il asteapta pe Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

nu as vrea sa le fac reclama prea devreme, ca inca nu mi-a sosit comanda si nu stiu cat de seriosi sunt, dar saniuta o astept de la astia:
http://www.bebe carucior.ro/vehicule-pentru-copii/saniute/alpen-gaudi-sanie-copii-alpen.html

aceeasi sanie o au si la stollers.ro dar e cu 20 de lei mai scumpa.

Monis si piticutzul Santiago il asteapta pe Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

fetele, pt caruciorul tripletilor sa-u strans pana acum 1280 lei

Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag
_
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

in asteptarea lui cu trandafirul in gura

Mergi la inceput

s-a dat deja startul la "shhh-shhhh...nani-nani"??? Imediat intram si noi in pijama si asteptam artificiile de la Iesi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

RamoniXX, la noi inca nu e shh shh, ca a dormit o ora de la 16-17, deci nani nani cel mai devreme dupa ora 9, altfel dejaba ne chinuim, ca ea e fresh, chestie probata deja

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Firefly's shop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

RamoC www.nichiduta.ro/categoria-5/la-plimbare/subcategoria-37/saniute-pentru-copii/p1/" target="_blank">Alpen Bambino este saniuta Lilei.

Monis nu faci reclama ca nu merge link-ul, sau imi scapa ceva.
Despre somn nu stiu ce sa zic, Vlad nu se trezeste la papa, clar l-a suparat ceva, ieri dimineata a vrut papa la 8,10 iar azi la 7,16 iar cand l-am intarcat aceasta masa o vroia pe la 5,30-6.As putea sa ma odihnesc dar nu ma ia somnul si dimineata sunt rupta in gura. Sper sa revina Santi la sentimente mai bune. Intrebare: daca este vorba de acomodare la buni?

Tina ai primit zapada de la Raluci , daca nu sa ma duc eu in balcon sa suflu (nici nu prea stiu in ce directie sa suflu spre tine)

Raluci noi nu mai folosim de la pampers nimic, la nastere am folosit premium care vreo 2 luni timp in care vesnic au fost probleme, de ceva vreme suntem pe libero si tare bine ne impacam .

Am iesit un pic pe afara si am vazut parcul Cuza seara, ornat parca era rupt din basm, asa frumos arata, inca nu am mai vazut altul la fel, drept este ca pana acum nu am vazut decat Cismigiul

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

RamoniXX, voiam sa te intreb, cand adormi soricelul, pe intuneric, liniste totala, in pat langa el, fara leganat in brate in cat timp iti adoarme? si dupa ce adoarme tu nu mai deschizi nici un tv/comp. in camera ?adica bagi somn de voie de nevoie, sa nu il deranjezi? ca stiu ca stai la socrela..si alta camera la dispozitie nu prea e
Am probat si eu o tentativa alaltaieri seara sa o adorm fara sa o mai plimb in brate, intinsa langa ea in pat pe intuneric, fara tv, liniste in toata casa, s-a frecat pe nervii mei peste juma de ora, ca am cedat nervos, am tipat la ea, ea nika, a bagat repejor nasu in cearceaf pt doar juma de minut, si pe urma iar frecus frichineala. In final a adormit tot in brate plimbata, dar..la ta'su ca eu eram deja prea nervoasa

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Firefly's shop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Siminoasele - ati ajuns, oare voi ati venit cu fulgii astia?

desi la noi nu mai ninge, si asa frumos incepuse sa se depuna

gata la somn

Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag
_
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

in asteptarea lui cu trandafirul in gura

Mergi la inceput