ne iubim dar...

ne iubim dar... | Autor: lavinia90

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor,
sunt casatorita de 3 luni,si sunt in luna a 2 de sarcina,,,pana aici totul este bine....insa de cand cu sarcina,am devenit pur si simplu insuportabila!Am devenit foarte geloasa,dar fara sa am motive,,imi cert sotul din orice lucru ce ma deranjeaza,,si simt cum ne distantam...vb intre noi,ca ceea ce se intampla nu este bine si ramanem de acord sa ne schimbam,,insa dupa o juma de ora eu trebuie sa gasesc un alt motiv"imaginar" ptr a ma putea certa cu dansul.El mi-a zis ca ma iubeste si ca suporta totul ptr ca stie ca astept un bebe,insa mie frica ca intr-o buna zi sa se sature de tot si sa plece...inainte de sarcina,nu eram chiar asa,adica da eram geloasa dar aveam incredere in el,acum insa parca mi-am pierdut increderea:(.sper ca nu va plictisesc insa chiar nu mai stiu ce sa fac,,nu vreau sa pierd totul din cauza mofturilor mele..el este ff bun,si nu vreau sa il pierd.Lavinia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Nush de ce am impresia eu ca nu esti Lavinia...ci sotzul

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Este normal sa te simti mai "altfel", spune-i sotului ca iti pare rau de schimbarile acestea si ca incerci sa te controlezi si ... incearca mai mult sa te calmezi

***Fur is for petting**

www.adoptiicaini.ro si www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com si http://re-shop.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larasarit spune:

Ne iubim dar...ne dam cu cratitele in cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

aici pe DC era un articol pt tatici ca sa stie prin ce trece o mamica...cauta-l ca era f interesant si il ajuta pe sot sa inteleaga ca nu esti singura femeie care trece prin asa ceva

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Va rog sa-l ajutati pe ALEX! http://dianalaura.wblog.ro/.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia90 spune:

sper sa nu ajungem sa ne dam cu cratitele in cap...
nu stiu de ce ,dar am observat ca nu multe cupluri mai rezista impreuna!Asa imi place cand mai vad persoane care ajung sa faca 50 de ani de casnicie,,iar unii nu mai apuca 5 ani!

Eu incerc sa fiu linistita,,mai ales ptr bebe,si sa fiu o companie buna ptr barbat!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanadara spune:

Pentru tine trebuie sa fii linistita, in primul rand.
Si apoi pentru bebe sau pentru barbat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

De ce nu te gandesti ca oricat i-ai scoate ochii si oricat de suspicioasa ai fi, daca vrea sa te insele tot o face si daca e baiat destept nici nu vei afla...E pacat ca-l stresezi fara motiv..se va satura si vei ajunge ori sa traiti impreuna pt copil (singuratate in doi) ori sa-ti cresti singura copilul,...ceea ce va fi super greu...Eu sunt casatorita de aproape 7 ani..si am o relatie cu sotul de 10 ani si un bb de 6 luni jumate...sotul meu munceste ff mult..mi-a lipsit nopti de acasa..sau uneori vine ff tarziu...niciodata nu mi-a dat motive de gelozie sau suspiciune si asa ca nici eu nu i-am zis nimik..pt ca oricum "hotul neprins e negustor cinstit"/// Atata timp cat relatia voastra e ok, te doreste la fel ca la inceput, are o atitudine ok acasa, aduce banii...eu zic sa nu-l mai stresezi..pt binele relatiei voastre si a celui mic care e pe drum si simte starile tale si care e bine sa traiasca cu ambii parinti..Fii mai relaxata,,,viata iti rezerva o gramada de probleme..nu-ti crea tu singura una... Sa va traiasca bb si sa imbatraniti FRUMOS impreuna!

Mergi la inceput

iti multumesc din suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kahyla spune:

Gelozia si posesivitatea distrug toate sentimentele frumoase.Oamenii se schimba , se autodistrug, distrugandu-i si pe cei care aparent ii iubesc...ti-o spun din proprie experienta...axeaza-te pe calitatile lui, si cere explicatii doar daca ai o baza reala, daca ai semne reale.
Te suporta...te va suporta mult timp dar la un moment dat daca tot il acuzi ori se va satura si va pleca, ori te va insela ca sa stie macar de ce suporta...sau daca nu va face niciunul dintre aceste lucruri, o sa il schimbi, o sa devina o persoana trista si anxioasa...

Controleaza-te si cauta ajutor eventual, este pacat sa distrugi o iubire asa frumoasa cum spui ca este a voastra,

Numai bine...Ai multa grija de tine.

Mergi la inceput

A inceput si sotul meu sa citeasca tot felul de articole despre femei insarcinate,isi intreaba prietenii insurati(mi-au zis nevestele lor)si toti ii spuneau ca asa sunt femeile cand sunt insarcinate,,mai emotive,sensibile...in fine a inceput sa ma scoata la restaurant,seara ne plimbam prin oras,sa vedem luminile,bradul,,si nu ne-am mai certat,ma bucur foarte mult ca ma intelege,eu la randul meu ,incerc sa il inteleg pe el,comunicam mai mult,acum sper sa fie asa tot timpul,ptr ca este placut,,nu pot sa zic ca toate problemele au disparut,insa incercam amandoi sa le rezolvam,si este un inceput...

Mergi la inceput