Pufi iubiti ian-feb 2010 (180) LMA Luca Alexandru!
Raspunsuri - Pagina 8
cris.dogarel spune:
multumim mult de urari
. abia acum vad ca doar noi suntem norocoase de 13
RUXITA, da, ema abia acum incearca mersul in 4 labe, ceea ce pe mine ma bucura tare, ca aveam un pitic pe creier ca nu poate
.bine, nu merge clar sa mishune,dar a inceput cu "cotzaiala"
ca Tudor, apoi tarash pe coate inapoi si azi a reusit inainte.
aaa si a ajuns la scaun pe care s-a si ridicat.tot premiera
asa ca mai dau o tura de beut!! pana diseara se apuca de integrame, sa-l ajunga pe jiji

ale1212xa spune:
tocmai vroaim sa zic ca Dragos doarme de la 12 si nu da semne de trezeala ca il si aud cum maraie, asta e semnalul ca se scoala![]()
ma dcu sa pap repede ca mi-am pus la incalzit, mai am 5 minute![]()
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
cris.dogarel spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui ioana_fota Ema Felicitari pt mersul de-a busilea inainte ![]() ![]() Alexa cu intarziere![]() ![]() ![]() ![]() Eu daca bate si vantu si e si mai ger ii pun prelata aia de ploaie ca oricum ii tine ceva si cu o paturica peste cum e imbracata ridicata asa mai pana spre gurita. O zi buna sa aveti. de Maria Alexandra 26.03.2010Ingerii zboara pentru ca o iau usor Astept cu drag si ![]() |
deh, cine sta cuminte in carucior...merge.bravo ei.
noi mai nou iesim afar cu premergatorul, ca sa stea mandra linistita, sa ajunga unde vrea. ...

Ruxita spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cris.dogarel
mda. stai calma, sa nu te apuce vreo "sfarsheala" tot construind la obiective SMART eu zic ca principiile astea cu obiective SMART, problem solving in 5 pashi la orice...etc sunt f.ok in business si chestii job related, dar in viatza e mai cu virgula, asa. mai ca la "lateral thinking",care imi place mie de mor, adica orice idee/plan/raspuns e ok, atata timp cat nu incetam sa vrem/dam idei, raspunsuri. si mai zic ca e f bine sa iti doresti sa fii fericita.vezi tu cum, iar ce nu se potriveshte la marele scop, dai reject |
... cred ca am fost inversunata tocmai pe acea "sfarseala" de care pomeniti ca va f... :))) (foarte tare!) un obiectiv trebuie sa te indemne la actiune nu la reflectie! Eu de ex. 90 la suta din cazuri imi doresc sa fiu o vrajitoare care rezolva totul printr-o scuturare de bagheta... ceea ce nu m-a ajutat foarte mult sa progresez in viata! Am exemple concrete de oameni care isi fixeaza obiective SMART si de regula reusesc! Ma lasa masca, fara replica... eu vreau sa-mi stabilesc niste obiective foarte clare si chiar sa le urmez, cel putin o perioada sa vedem ce pisici iese... E adevarat ca sunt job related dar de ce nu le-am aplica si in viata personala? NU vad foarte multi de "de ce NU"...
AMR 4, aproape o dama bine!
Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)
Eleysa spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cris.dogarel
OMG ![]() suntem sus la nani,ema la tzatza.m-ai omorat pana pot coborai sa-mi fac![]() . sanatate. |
Multumesc!!!

www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas
cris.dogarel spune:
intrebare/sondaj:
dati papa inainte sau dupa nani?
acu de cand cu frigul iesim afara abia pe la 11-12 si...ne cam dam peste cap.so far era cu tzatza pana la primul somn,pe la 10 si la trezire fructe.apoi iar tzatza,al doilea somn pe la 13-14 si la trezire pranzul...
Eleysa spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ruxita
... cred ca am fost inversunata tocmai pe acea "sfarseala" de care pomeniti ca va f... :))) (foarte tare!) un obiectiv trebuie sa te indemne la actiune nu la reflectie! Eu de ex. 90 la suta din cazuri imi doresc sa fiu o vrajitoare care rezolva totul printr-o scuturare de bagheta... ceea ce nu m-a ajutat foarte mult sa progresez in viata! Am exemple concrete de oameni care isi fixeaza obiective SMART si de regula reusesc! Ma lasa masca, fara replica... eu vreau sa-mi stabilesc niste obiective foarte clare si chiar sa le urmez, cel putin o perioada sa vedem ce pisici iese... E adevarat ca sunt job related dar de ce nu le-am aplica si in viata personala? NU vad foarte multi de "de ce NU"... AMR 4, aproape o dama bine! Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010) |
Toata viata mea mi-am dorit sa fiu Samantha ...

www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas

Eleysa spune:
| citat din mesajul lui cris.dogarel intrebare/sondaj: dati papa inainte sau dupa nani? acu de cand cu frigul iesim afara abia pe la 11-12 si...ne cam dam peste cap.so far era cu tzatza pana la primul somn,pe la 10 si la trezire fructe.apoi iar tzatza,al doilea somn pe la 13-14 si la trezire pranzul... |
De obicei la trezire ...dar ma multumesc oricum ...numa sa-mi pape

larisel spune:
| citat din mesajul lui cris.dogarel intrebare/sondaj: dati papa inainte sau dupa nani? acu de cand cu frigul iesim afara abia pe la 11-12 si...ne cam dam peste cap.so far era cu tzatza pana la primul somn,pe la 10 si la trezire fructe.apoi iar tzatza,al doilea somn pe la 13-14 si la trezire pranzul... |
Ale mele matzulici nu papa nik daca nu sunt odihnite/dormite... Si uneori nu-mi dau seama ca le e somn (nu avem program batut in cuie) si ma cam enervez ca nu mananca, renuntz, le pun in patutz si subit
...Noi cu ieshitul...mai rar de la o vreme incoace. Recuperam noi cat de curand... ashteptam
poate ne vine cheful de dardaiala.
larisel spune:
Sondaj
: in ce culori impodobiti bradul?
Noi avem ornamente cumparate de vreo 3 ani pe roshu/auriu + brad artificial si le vom folosi si anul acesta.
Intreb si eu... pt ca am ramas mask_cand am vazut la tv o tipa care zicea ca ea in fiecare an aloca 500 ron pt brad si il impodobeshte dupa cum e moda: albastru, roz, argintiu etc... 

Ema
de
Maria Alexandra 26.03.2010