Pufi iubiti ian-feb 2010 (180) LMA Luca Alexandru!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Azi am tot bantuit Amazonul si am vazut ca este la oferta www.amazon.co.uk/LeapFrog-Learn-Groove-Musical-Table/dp/B000EIV1RO/ref=br_lf_m_1000313893_1_4_img?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE&s=baby&pf_rd_p=221605107&pf_rd_s=center-2&pf_rd_t=1401&pf_rd_i=1000313893&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_r=11XKDNRNGGW6NQSD8P61" target="_blank"> masuta de activitati de la Leapfrog si o trimit si in Romania, dar nu stiu cum sa vad cat ajunge transportul la ea :D...ma poate ajuta cineva???...oricum este oferta pt saptamana asta ...si eu o vroiam pt ziua ei, in ianuarie ...offf...bine eu o vroiam pe cea de la chicco ...nu ma luati in seama ...vb si eu cu voi k lumea din casa zice k am innebunit cu jucariile pe net

www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas

Ajunge 29.16 cu transport in Ro + tva.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

...dreaming of a white, perfect www.youtube.com/watch?v=1HrAy5xqzOs" target="_blank">Christmas

Multumesc muuult ...hmmmm...e super ok...k in carr4 e 200 ron.

www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Ma gandeam eu ca la banii astia sunt pline de una alta. Oricum noi nu am luat. Poate sunt inconstienta dar eu am doar 2 covorase in toata casa si 80% din suprafata e gresie goala si nu-mi fac deloc griji ca ar racii copii de la asta. Mentionez ca sunt la parter si e si mai rece decat in mod normal. Eu stau cu sosete, ei au sosete, stam cu totii pe jos, aia e ...

Nici eu n-am nici un covor in casa...eu nu vreau covor din cauza frigului, n-are Maia nici o treaba pe gresie, desi mie mi-e frig dar o sa iau in sufragerie unul ca am senzatia ca ar ajuta-o la mers....cand merg la ai mei mi se pare ca e mai stapana pe picioare....nu stiu daca e asa, dar daca tot am primit ceva bani cu destinatia asta, am zis de ce nu...

mami de fetita finuta

Eu am avut in sufragerie unul f mic (primit de la socra mea si mi-a fost jena sa nu-l tin, ca na ... nu comentez) si l-am schimbat acum vreo 2 luni cu unul putin mai mare de tavaleala. E f OK ca stam jos pe el cu totii si ne jucam si intradevar C merge f bine pe el ptr ca nu mai aluneca.
Tb sa-i cumpar si eu o pereche de sosete antiderapante sa-i fie si lui mai usor. Cred ca o sa-l derutez totusi ca el e invatat sa patineze .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

mersi fetelor de info in legatura cu covorasele..n-am apucat sa vad stirea...chiar imi doream sa cumpar covorasele...acum zic pas

si noi tot la parter stam..am un covor in sufragerie primit de la tata(are vreo 26 ani-cat mine)..mie mi-e frig la picioare..dar Diana n-are nici o treaba

Mami de Diana - 31.12.2009 -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

lucia - am vazut si eu abia acum cartea de pe mailul comun. M-am inebunit de tot . Multumim mult , e f misto realizata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Noi suntem racite cobzarite ....v-am citit si aseara, dar n-am mai apucat sa scriu nimic ...m-a vrut pupaza langa ea .

Eu nu ii pun fular la gura ...i-l pun la gat sa nu-i intre viforul cel mare pe langa gat . De scos am scos-o ieri un sfert de ora...azi nu prea ma simt eu in stare sa o scot afara, sa vad mai incolo daca ma simt mai bine...oricum se cunoaste ca nu mai sta asa mult afara k e maraita, bazaita & co..

Ema felicitari pentru marsul de-a bushilea pe mod inainte !!!

Lorex da de ce nu ne mai zici ce mai face Bobita...intri asa pe fuga ???

Decenuela ce frumos ne-ai servit tu cafeluta de dimineata ...ma refer la ce ai scris in mesaj ...dupa cum zic si fetele ...tu si Creanga...nu tre sa te stresezi cu editatul mesajelor

Bea ...offf....nashpa faza cu aparatul foto ...vezi totusi sa nu fie de la cardul de memorie ...zic si eu ... sper sa iesi cat mai repede din butoi...valabil si pentru Cris.d....

Cam atat imi mai amintesc ...

ele un de la je...si salurari de la raposatul...creanga :))

BEA,...ELE S-AR PUTEA SA AIBA DREPTATE...VERIFICA UNDEVA DACA NU AI PRB CU CARDUL..m-am confruntat cu ac prb...si era cardul ...mort...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Buna seara!

Am stat dupa cortina si am tacut ca mortu'n papusoi...dar citeam acum 'amintiri din odisee' si am dat peste mesajul asta si vazand ca e Decenuela on-line m-am gandit sa-i amintesc de 'previziunile' Andrelinei. ( apropos...asta ca si raspuns la 'provocarea' Ruxitei, aia cu de ce m-am distrat eu azi )

Citat:
Citat din mesajul lui Decenuela:
Trimis la: - 23/12/2009 : 05:21:21
gata..cafelutza......dar cat dormiti dragelor..???????? glumesc...bagati somn la greu...

faza simpatica ieri, cu adrelina...conversatie:
eu: plec in oras...urmeaza operatiuea cea mai grea, incaltatul...+ ca am constatat ca tot ceea ce era imblanit nu-mi mai vine..:((

ea: hai , curaj, ia-o incet, ca nu mai ai mult
eu: auzi, dupa nastere...ti se dezumfla picioarele....dar falcile?
ea: picoarele ti se dezumfla si falcile daca ai grija ce mananci...in schimb...ti se umfla ochii in cap de la nesomn

a fost faza f f tare...

_
Mami de strumfita zgubilitica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Tocmai am vazut ca va fi la stirile pro tv un reportaj despre covorasele puzzle. N-am prins decat sfarsitul si zicea ca din 2011 sau 2012 nu se vor mai comercializa in Ro. Poate aruncati un ochi in caz ca ratez exact stirea cu pricina.

...dreaming of a white, perfect www.youtube.com/watch?v=1HrAy5xqzOs" target="_blank">Christmas

am vz eu...in belgia sunt interzise....

ar fi cancerigene..nu se cunosc reactiile adverse pe timp indelungat

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Buna seara!

Am stat dupa cortina si am tacut ca mortu'n papusoi...dar citeam acum 'amintiri din odisee' si am dat peste mesajul asta si vazand ca e Decenuela on-line m-am gandit sa-i amintesc de 'previziunile' Andrelinei. ( apropos...asta ca si raspuns la 'provocarea' Ruxitei, aia cu de ce m-am distrat eu azi )
Citat:
Citat din mesajul lui Decenuela:
Trimis la: - 23/12/2009 : 05:21:21
gata..cafelutza......dar cat dormiti dragelor..???????? glumesc...bagati somn la greu...

faza simpatica ieri, cu adrelina...conversatie:
eu: plec in oras...urmeaza operatiuea cea mai grea, incaltatul...+ ca am constatat ca tot ceea ce era imblanit nu-mi mai vine..:((

ea: hai , curaj, ia-o incet, ca nu mai ai mult
eu: auzi, dupa nastere...ti se dezumfla picioarele....dar falcile?
ea: picoarele ti se dezumfla si falcile daca ai grija ce mananci...in schimb...ti se umfla ochii in cap de la nesomn

a fost faza f f tare...

_

Multumim ayanna, multumiri si protagonistelor!

Mergi la inceput

Dap...de noi ce sa va mai zic.

Am fo' si io cu 'kuru-cu-cuuuu' in sus din motive mai mult sau mai putin obiective.
O prietena de-a mea mai de prin tinereturi cu care nu m-am mai vazut de multi ani si care sta in capatul celalalt de tara a venit in vizita la Manastiri si m-a sunat ca vine in vizita la mine neaparat. Si am intrat in priza...ca eram cu casa vraiste in vederea curateniei de Craciun si am smotruit doua zile intr-un hal nu va zic, plus gatit una alta, plus prajiturit pe la 1-2 noaptea dupa ce adormea zgubi...ca na, sa fiu si eu pregatita cu de toate ca asa e frumos cand ai musafiri...zombi am fost vreo 3 zile in asteptarea musafirilor care N-AU MAI VENIT, s-au razgandit in ultima clipa pentru ca trebuiau sa faca un ocol de vreo 10 km ca sa treaca pe la mine. Si...uite asa am vizitat si io butoiu cu pricina.
Dar mi-a trecut....

Acum sa vedem cand oi recupera...ca abia acum ce am citit asa rapid una alta...

_

Mergi la inceput

Am ratat si cateva aniversari...nici nu mai stiu pe care i-am felicitat si pe care nu...

LML pufuleti pufosi si dulci care v-ati aniversat zilele astea.
LMA mamici, tatici, bunici de pufuleti pufosi si dulci
LML Ema...cat inca mai suntem 'azi'.

_

Mergi la inceput