Pufi iubiti ian-feb 2010 (180) LMA Luca Alexandru!
Raspunsuri - Pagina 12
ioana_fota spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui larisel
Torturile le-am comandat la cofetaria Silvian - 42 ron/kg. Au fost 2 kile si un pic de au costat 87 ron. Nu sunt pe deplin multzumita de ele - mie nu prea imi place sharlota... ma rog, nu am avut timp suficient sa caut, dar am aflat ulterior variante mai frumoase: cofetaria Stefy (in km 4-5) face torturi la comanda de orice fel ornate cu matzipan la 60 ron / kg (eu ash fi vrut tort de cioco in forma de trenuletz multicolor) si am mai auzit de cofetaria Aida (cica au site). Mashinutza am luat-o din real cu 100 ron. Avea si la metro cu 130 ron. _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare ![]() ![]() |
Mersi mult de raspuns m-am gandit eu ca la Silviani ai facut tot de sarlota vroiam si eu sa-i fac acum in dec la ei dar daca zici ca nu e asa fantastic caut altceva la noi in oras ,si o sa ma uit si eu in real desi am fost acum 2 sapt dar nu mi-a sarit in ochi

de
Maria Alexandra 26.03.2010Ingerii zboara pentru ca o iau usor
Astept cu drag
si 
rox_y spune:
pfiu...am reusit sa va citesc cu una bucata copil marait
Sondaj Cris D..eu pranzul il dau cand se trezeste la 14-15 (ca la 10 ii dau fructele si apoi somnu' o apuca cam pe la 12...)
Sondaj Larisel bradutul am zis ca-l fac lunea viitoare dar..azi am aflat ca nu suntem acasa luni..o sa-l fac miercuri (rosu cu auriu)
Ieri citeam de pe Odiseea Sarcinii (cap.88-91)...ce atmosfera faina era anu trecut p-acia pe vremea asta....ce multe fete eram....si ce putine am ramas
eu am avut azi o lene in mine ca n-am scos cupila afara...am avut o zi tare nasoala...sunt atat de obosita si n-am facut nimik..probabil..ultimele zile...doar cu diana, nopti pe jumatate nedormite
..sper sa treaca
Mami de
Diana - 31.12.2009 -
larisel spune:
ioana Torturile erau bune... doar ca nu ma prea dau eu in vant dupa sharlota. Dar la modelul ales (buburuze) nu aveam alte variante.
Mashinutzele sunt pe mijloc la oferte, nu pe rafturile normale.
rox_y spune:
apropo..si Dianei ii plac hartiile in special servetelele...o mai las singura cu ele ca-i place sa le rupa...si am prins-o mestecand noroc ca mi-am bagat degetele in gurita in ritm rapid
hai sa va zic ce am patit acum aproape o luna...am avzut ca da tarcoale unui bon de casa ..si il tot luam sa nu-l bage in gurita...si pana la urma i l-am dat ca ma gandeam ca nu poate sa-l rupa..si se juca ea asa, noi ne uitam la stiri..si dintr-o data unde-i bonu?...am aflat a doua zi dimineata ...cand a facut kk

Mami de
Diana - 31.12.2009 -
miremia spune:
Tocmai am vazut ca va fi la stirile pro tv un reportaj despre covorasele puzzle. N-am prins decat sfarsitul si zicea ca din 2011 sau 2012 nu se vor mai comercializa in Ro. Poate aruncati un ochi in caz ca ratez exact stirea cu pricina.
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
...dreaming of a white, perfect www.youtube.com/watch?v=1HrAy5xqzOs" target="_blank">Christmas

ioana_fota spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miremia Tocmai am vazut ca va fi la stirile pro tv un reportaj despre covorasele puzzle. N-am prins decat sfarsitul si zicea ca din 2011 sau 2012 nu se vor mai comercializa in Ro. Poate aruncati un ochi in caz ca ratez exact stirea cu pricina. ![]() Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) ...dreaming of a white, perfect www.youtube.com/watch?v=1HrAy5xqzOs" target="_blank">Christmas ![]() ![]() ![]() |
se vb acum la pro tv despre asta vroiam si eu sa va scriu,cica sunt f toxice si in belgia s-au interzis la comercializare,sa vad ce mai zic
de
Maria Alexandra 26.03.2010Ingerii zboara pentru ca o iau usor
Astept cu drag
si 
ioana_fota spune:
Off nu mai stiu astia ce sa tot inventeze ba de LP ba de bibe acum s-au luat si de covorase
de
Maria Alexandra 26.03.2010
Ingerii zboara pentru ca o iau usor
Astept cu drag
si 
Eleysa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ioana_fota Off nu mai stiu astia ce sa tot inventeze ba de LP ba de bibe acum s-au luat si de covorase ![]() de Maria Alexandra 26.03.2010Ingerii zboara pentru ca o iau usor Astept cu drag si ![]() |
Pai si pana la urma mai le folosim sau nu ...k eu tocmai dadusem comanda la mama care se duce in Dragon maine...offf...sa-i zic sa nu mai ia???

www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas
ale1212xa spune:
oau ce rapide sunteti
tocmai intrasem sa va anunt de covorase
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

...