Pufi iubiti ian-feb 2010 (180) LMA Luca Alexandru!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

intrebare/sondaj:
dati papa inainte sau dupa nani?

acu de cand cu frigul iesim afara abia pe la 11-12 si...ne cam dam peste cap.so far era cu tzatza pana la primul somn,pe la 10 si la trezire fructe.apoi iar tzatza,al doilea somn pe la 13-14 si la trezire pranzul...

Ale mele matzulici nu papa nik daca nu sunt odihnite/dormite... Si uneori nu-mi dau seama ca le e somn (nu avem program batut in cuie) si ma cam enervez ca nu mananca, renuntz, le pun in patutz si subit ...
Noi cu ieshitul...mai rar de la o vreme incoace. Recuperam noi cat de curand... ashteptam poate ne vine cheful de dardaiala.

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

Si noi suntem la fel de multe ori patesc cu ea la fel ii e somn si eu incerc sa-i dau sa pape.Am vazut pozele, superbe gemanutele, vroiam sa te intreb unde le-ai facut torturile si de unde si cu cat ai luat masinutele,poate ai zis dar nu am fost atenta

de Maria Alexandra 26.03.2010

Ingerii zboara pentru ca o iau usor

Astept cu drag si

Torturile le-am comandat la cofetaria Silvian - 42 ron/kg. Au fost 2 kile si un pic de au costat 87 ron. Nu sunt pe deplin multzumita de ele - mie nu prea imi place sharlota... ma rog, nu am avut timp suficient sa caut, dar am aflat ulterior variante mai frumoase: cofetaria Stefy (in km 4-5) face torturi la comanda de orice fel ornate cu matzipan la 60 ron / kg (eu ash fi vrut tort de cioco in forma de trenuletz multicolor) si am mai auzit de cofetaria Aida (cica au site).

Mashinutza am luat-o din real cu 100 ron. Avea si la metro cu 130 ron.

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

Mersi mult de raspuns m-am gandit eu ca la Silviani ai facut tot de sarlota vroiam si eu sa-i fac acum in dec la ei dar daca zici ca nu e asa fantastic caut altceva la noi in oras ,si o sa ma uit si eu in real desi am fost acum 2 sapt dar nu mi-a sarit in ochi

Astept cu drag si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Si noi am revenit de la o scurta plimbareala... scurta de lene... Nici la noi frig.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

pfiu...am reusit sa va citesc cu una bucata copil marait

Sondaj Cris D..eu pranzul il dau cand se trezeste la 14-15 (ca la 10 ii dau fructele si apoi somnu' o apuca cam pe la 12...)

Sondaj Larisel bradutul am zis ca-l fac lunea viitoare dar..azi am aflat ca nu suntem acasa luni..o sa-l fac miercuri (rosu cu auriu)

Ieri citeam de pe Odiseea Sarcinii (cap.88-91)...ce atmosfera faina era anu trecut p-acia pe vremea asta....ce multe fete eram....si ce putine am ramas

eu am avut azi o lene in mine ca n-am scos cupila afara...am avut o zi tare nasoala...sunt atat de obosita si n-am facut nimik..probabil..ultimele zile...doar cu diana, nopti pe jumatate nedormite..sper sa treaca

Mami de Diana - 31.12.2009 -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

ioana Torturile erau bune... doar ca nu ma prea dau eu in vant dupa sharlota. Dar la modelul ales (buburuze) nu aveam alte variante.

Mashinutzele sunt pe mijloc la oferte, nu pe rafturile normale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

apropo..si Dianei ii plac hartiile in special servetelele...o mai las singura cu ele ca-i place sa le rupa...si am prins-o mestecand noroc ca mi-am bagat degetele in gurita in ritm rapid

hai sa va zic ce am patit acum aproape o luna...am avzut ca da tarcoale unui bon de casa ..si il tot luam sa nu-l bage in gurita...si pana la urma i l-am dat ca ma gandeam ca nu poate sa-l rupa..si se juca ea asa, noi ne uitam la stiri..si dintr-o data unde-i bonu?...am aflat a doua zi dimineata ...cand a facut kk

Mami de Diana - 31.12.2009 -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Tocmai am vazut ca va fi la stirile pro tv un reportaj despre covorasele puzzle. N-am prins decat sfarsitul si zicea ca din 2011 sau 2012 nu se vor mai comercializa in Ro. Poate aruncati un ochi in caz ca ratez exact stirea cu pricina.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

...dreaming of a white, perfect www.youtube.com/watch?v=1HrAy5xqzOs" target="_blank">Christmas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Tocmai am vazut ca va fi la stirile pro tv un reportaj despre covorasele puzzle. N-am prins decat sfarsitul si zicea ca din 2011 sau 2012 nu se vor mai comercializa in Ro. Poate aruncati un ochi in caz ca ratez exact stirea cu pricina.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

...dreaming of a white, perfect www.youtube.com/watch?v=1HrAy5xqzOs" target="_blank">Christmas

se vb acum la pro tv despre asta vroiam si eu sa va scriu,cica sunt f toxice si in belgia s-au interzis la comercializare,sa vad ce mai zic

Astept cu drag si

Mergi la inceput

Off nu mai stiu astia ce sa tot inventeze ba de LP ba de bibe acum s-au luat si de covorase

Astept cu drag si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Off nu mai stiu astia ce sa tot inventeze ba de LP ba de bibe acum s-au luat si de covorase

Astept cu drag si

Pai si pana la urma mai le folosim sau nu ...k eu tocmai dadusem comanda la mama care se duce in Dragon maine...offf...sa-i zic sa nu mai ia???

www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

oau ce rapide sunteti
tocmai intrasem sa va anunt de covorase

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput