Acomodarea motanelului
Raspunsuri - Pagina 3
josefine spune:
Ah, sa mai zic si eu din tricks&tips, pe care le-am invatat pe parcurs.
Cutia asta de nisip:
http://www.amazon.com/Brilliant-Pet-SX1-ScoopFree-Self-Cleaning/dp/B000ELUQQS/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1292853122&sr=8-3
e automata, nu trebuie sa cureti tu nimic, are o grebla care strange tot si baga in cutie. Nu miroase, in functie cat de mare e pisi, se schimba la 2-4 saptamani. Eu mai fac curat saptamanal, dar matza mea e ca un catel :-)
Initial, am vrut sa o invat cu hartie igienica, sa arunc si sa spal de fiecare data, dar matza mea a refuzat. Cand am luat cutia, nu si-a mai incaput in piele de bucurie, se uita ca nu cumva sa ii facem o gluma proasta.
Daca o inveti de mica cu taiatul unghiutelor, este perfect!
Pentru periat, chestia asta iar e minunata:
http://www.amazon.com/FURminator-deShedding-Tool-Cats-1-75-Inch/dp/B000PU31MY/ref=sr_1_1?s=home-garden&ie=UTF8&qid=1292853356&sr=1-1
Nu o sa iti vina sa crezi ce iese:D . Bine, acum iarna, matzele nu prea lasa par, dar o sa vezi la primavara:-)
ina.click spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LidiaB ..priveste pe geam la toate masinile care pleaca din parcare..si le urmareste pana nu le mai vede, tot asa si cu stapanii cateilor,.... LidiaB |
Asa sunt pisicile vecinilor de la parter!
Stau pe geamul de la bucatarie si ne urmaresc (pe mine si caine) cu o fascinatie morbida daca disparem din raza vizuala isi lungesc si gatul sa ne vada. Nici nu clipesc, se aduna una in alta foarte serioase si se holbeaza la noi.
Mi-e tare frica sa nu pice vreuna fix in capul cainelui de cat se tot intind, asa ca oricat de frumoase sunt am decis sa ocolesc geamul lor cu totul.
Cat despre mieunat, poate ai un pisoi mai vorbaret? O prietena are o pisica f sociabila, care te ingana la orice zici.
"Ce faci, mai pisi?"
"Mau.."
"Vii cu mine la bucatarie?"
"Mau...."
f haioasa :)
Sa pui o poza cu motanelul daca ai timp.
28 +
mianna spune:
din ce stiu eu, pisicile sunt mai "vorbarete" decat motanii (normal, nu? ) la mine se confirma teoria, motanu' miauna rar, doar cand "se plictiseste" (a se citi ca are chef sa ma duc eu la el in alta camera, ca domnului ii e lene sa-si foloseasca cele 4 labute pentru a veni la mine sa-l alint), pe cand aia mica face adevarate conversatii, la orice fraza care se termina cu semnul intrebarii raspunde cu "miaau". (e drept, aici am invatat-o si eu ca inainte de a deschide conserva sa pun cateva intrebari de genul "ti-e foame? vrei ceva bun? n-ai mai mancat de mult?", la care se raspunde cu un "miaaaau" prelung, incat dac-o aude careva chiar jura ca n-am hranit-o in ultima saptamamana si dupa o vreme a inceput sa savureze orice intrebare.
LidiaB spune:
Trebuie sa schimb ladita. E mare, dar nu inalta si cand da cu labutele sa acopere....sare peste tot. Cred ca trebuie sa-i cumpar una acoperita, ca sa nu mai sara nici praf.....dar oare are sa o accepte?
Asta noapte a fost ocupat in baie...mergea pe marginea chiuvetei, a daramat tot ce se putea...iar spre dimineata a gasit iarasi bradul...si iar joaca, pana cand un glob a cazut si l-a dat cu labuta dupa fotoliu.
La mine e 7 dimineataasa ca va invit la o cafea.
LidiaB
blue eyes spune:
Si eu in clubul detinatorilor de miaunei. Am 2 adoptati de la azilul de animale, un motanel balanel si o motanica.
Don'soara are un obicei prost de ceva timp: face treaba mare langa ladita. Am incercat tot felul de metode pentru a o dezvata, nimic!
Pentru apa am un automat http://www.google.ch/images?q=fresh+flow&rls=com.microsoft:de-ch:IE-SearchBox&oe=UTF-8&rlz=1I7ADFA_de&redir_esc=&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&hl=de&tab=wi&biw=1259&bih=583
Sus are un filtru de carbon care curata apa. O schimb oricum la 2 zile, curat automatul cu alcool si il las cateva ore la aer.
LidiaB spune:
Dupa cateva saptamani, pot spune ca e un motanel tare afectuos, doarme doar la mine de fiecare data cand ma uit la filme, fie in brate, sau langa picioare. miauna cand e plictisit sau foame. Are momente in care o ia la fuga prin casa...asa fara motiv, sare de pe un fotoliu pe altul.
Orice misca..pt el e joaca. Doarme foarte mult pe scaune, pervazul geamurilor.
LidiaB