Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (138)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Asta noapte am dormit atat de bineeee!!! M-am trezit de 2 ori la pisu, dar am adormit repede inapoi. Fara ore inutile de stat cu ochii in tava. Nu mi s-a mai intamplat de mult. Si ce credeti ca am visat? Ca aparuse si a doua buburuza din odiseea noastra si era a Simonei. Oare asa sa fie, sau vine alta mai grabita doar ca sa nu imi dea mie dreptate?

32+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

La multi ani Monika !!!!!
Mirela sa ti traiasca baietelul!!!

32 + Kevin Claudiu Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Mirela La multi ani pentru Vladut, te rog sa ma ierti ca nu ti-am zis pana acum dar sunt asa zapacita....

Ma duc sa ma bag la somn, sper ca nu scrieti prea mult pana ma trezesc

va pup

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 35 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Mirela ti a venit sterilizatorul cu bibe?? imi zici si mie te rog ce parere ai cand vin? ms

32+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

a trebuit sa ma epilez pe picioare. Fiiuuuu, grea treaba! Noroc ca nu imi mai creste atat de repede ca inainte.

32+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Monik - multa sanatate si fericire si o bebelina sanatoasa si la termen!!!

Vladut! Sa creasca mare si voios si sa ii aduca numai bucurii la mami!!!
Nu am mai apucat nici sa intru, nici sa citesc tot, dar de Monica mi-am amintit azi dimineata!
Va pup si vb maine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

madalina ...de unde ai comandat produsele mustela ?
mi se pare fff ok la 42 ron avand cantitatea aceea

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza36+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michisor spune:

fetelor.. voi la 30 saptamani ce grad de maturare al placentei aveati? noua ne-a spus ca este inca grad 0 si mi se pare cam ciudat. medicul zice ca asta inseamna ca bebe se hraneste foarte bine... dar totusi.. suntem in trimestrul 3.

si inca o intrebare. bebeii vostri la cate saptamani s-au asezat in pozitie? nazdravanul meu dupa ce toata sarcina a stat cu caputul in jos acum la 30 saptamani s-a hotarat sa se intoarca.... mi-e frica ca o sa semene cu mine (eu m-am nascut cu piciorusele in fata) si nu se mai intoarce :(

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui michisor

fetelor.. voi la 30 saptamani ce grad de maturare al placentei aveati? noua ne-a spus ca este inca grad 0 si mi se pare cam ciudat. medicul zice ca asta inseamna ca bebe se hraneste foarte bine... dar totusi.. suntem in trimestrul 3.

si inca o intrebare. bebeii vostri la cate saptamani s-au asezat in pozitie? nazdravanul meu dupa ce toata sarcina a stat cu caputul in jos acum la 30 saptamani s-a hotarat sa se intoarca.... mi-e frica ca o sa semene cu mine (eu m-am nascut cu piciorusele in fata) si nu se mai intoarce :(

32+

si eu tot 0 spre 1 ...iar despre pozitia copilului ...se poate intoarce pana la nastere sau nu , depinde de copil.

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza36+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Ziua buna, iubite burticutze!!

Am intrat putin sa va salut si sa va multumesc de urari..muaaahhh..la toate, ptr ca stiam ca sunteti aici si nu m-ati uitat. Eu va invit la o felie de tort Padurea Neagra ptr ca mi-a iesit super bun si un pahar de apa cu lamaie sau cafea, ce doriti!

La multi ani, copil Vladut care esti nascut odata cu mine!

Astazi e sfantul Spiridon, sfantul meu drag, asa ca astazi va puteti pune orice dorinta sa vi se indeplineasca, ptr ca nu degeaba e facator de minuni!

Assa..placenta mea la aproape 30 sapt are grad maturatie 1...
Si stiti la ce ma gandeam astazi?? Ca eu o sa fiu aici pana la capat, o sa fac galerie la 95% din fete,ptr ca nasc printre ultimele...Nu-i asa ca e frumos?? Asa ca o sa aveti cel putin un umar pe care sa va sprijiniti!!

Gata..va si mai intru poate diseara ca acu imi vine fratiorul in vizita!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 29+

Mergi la inceput