Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (138)
Raspunsuri - Pagina 14
adryiii spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui shubulina Andry,intr-adevar e bun.Combinat cu o crema anticelulitica chiar e super. Uite-te pe okazii,nu comanda de la teparii aia de la tv,au pret dublu fata de okazii. Lori,de aerosoli ziceam eu.Multu de informatii ![]() 33+ cu ![]() Vineeeeee!!! +/- 31 zile Cu Dumnezeu inainte!Ana |
Shubu, la mine e surpriza!
E cadoul pe care sotul mi l-a comandat pentru ziua mea
Nu ca nu as fi insistat eu mult de tot.....
34 cu
elena alexandra
madalina_m spune:
| citat din mesajul lui adryiii Zumzu, eu zic dar sa nu radeti Mi-am dorit eu foarte tare Relax&Tone. Cineva mi-a zis ca e eficient dc il folosesc 10 min pe zi. Ca nu mai pot sa-mi vad picioarele asa! Ma gandeam sa-l folosesc dupa ce nasc, poate chiar si dupa ce alaptez, eu stiu? Dra stiu sigur ca o sa ma simt mai bine daca il am aici Si masina de spalat vase ar fi o idee buna. Dar deocamdata ma ajuta sotul cu asta: un pic eu, un pic el si nu simt ca ma enerveaza asa de tare. 34 cu elena alexandra |
Tipa la care ma duceam eu la masaj avea si Relax&Tone si il baga la sfarsit asa, ca bonus. E foarte placut masajul cu el. Imi facea peste tot: din talpa pana la omoplati.
Eu dupa prima sarcina mi-am luat 'Vibro shape' pentru coapse, fund si abdomen. Mi-a placut foarte mult, numai ca s-a stricat destul de repede. Am reparat-o, dar nu m-am mai facut cu ea. O tin pentru ocazii speciale (cum va fi dupa nastere).
33+ cu
si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) 
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
vasilasanita spune:
Buna!
Am niste mancarimi groaznice de piele!
Ce sa fac ca sa scap de ele?
Am citit ca s normale dar la mine sunt insuportabile.
Azi am intrat in sapt 36.
Pup la toate si ma duc sa citesc din urma.
35+ cu 
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!
adryiii spune:
Zumzu e aparatul ala pe care il tot prezinta la teleshoping la tv: pt masaj anticelulitic, la spate, la coapse, la abdomen.....etc
34 cu
elena alexandra
zumzu spune:
| citat din mesajul lui missmj etelor, voi luati interfon pt bebe? cele care mai aveti copii, credeti ca este util? de ex eu am 3 usi din bucatarie pana la bebe in camera,daca nu il aud cand trebaluiesc eu prin buc? carmen 35+ cu Andrei |
noi avem doar doua camera, cu bucatarie sparta asa ca nu cred ca va fii necesar dar de exemplu la nasi care au 3 camere si musafiri multi mi s-a parut util; noi eram toti in sufragerie galagie o gramada..usile inchise sa nu se trezeasca bebe..f util
37+...am intrat in 38
Darius Alexandru
ziki spune:
m-am intors de la gineco.. nu am vizionat puiutul, mai merg peste doua saptamani la morfologica de trim III 
m-am mai linistit in schimb cu peridurala - mi-e groaza sa nu ajung prea tarziu, ca la prima nastere, si sa nu mi-o puna 
nu mai vreau fara :(
in schimb, toate bune. peste o ora merg sa imi iau prenatalul 
ma duc sa citesc din urma, sper sa fiti ok si optimiste! 
copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana
de flavia si
cu felix -> 29s
felix
zumzu spune:
| citat din mesajul lui vasilasanita Buna! Am niste mancarimi groaznice de piele! Ce sa fac ca sa scap de ele? Am citit ca s normale dar la mine sunt insuportabile. Azi am intrat in sapt 36. Pup la toate si ma duc sa citesc din urma. 35+ cu ![]() Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine! |
lapte de corp la greu..si pe mine ma mananca mai ales burta ingrozitor, mi se ia si pielea dar dc dau cu crema se calmeaza dupa
37+...am intrat in 38
Darius Alexandru
adryiii spune:
| citat din mesajul lui vasilasanita Buna! Am niste mancarimi groaznice de piele! Ce sa fac ca sa scap de ele? Am citit ca s normale dar la mine sunt insuportabile. Azi am intrat in sapt 36. Pup la toate si ma duc sa citesc din urma. 35+ cu ![]() Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine! |
Vasilasanita fluturas te poate ajuta sa-ti spuna ce a folosit ea, ca eu nu mai tin minte. Dar stiu sigur ca a suferit si ea saraca de mancarimi.
Mismsj eu nu am luat interon pt bebe inca. Nici nu stiu daca o sa o fac. O prietena de-a mea foloseste, l-a luat dupa nastere, dar a zis ca a trbuit sa renunte la inernet wirless in casa ca erau ceva interferente si nu mergea "jucaria" - initial a trimis interfonul in service dar l-a primit inapoi in perfecta stare de functionare.
34 cu
elena alexandra
MariaG spune:
| citat din mesajul lui Shines astia-s dobitoci rau..cica alegi un an cu indemnizatie de 75%..dar sa te intorci inainte de implinirea varstei de un an sa beneficiezi de stimulent...cu cine dracu au facut scoala ? cu coana veta ? nici o lege nu poate fi clara plus ca sunt sigura ca inca nu stiu ce trebuie sa faca in cazul meu de ex..daca aleg un an..si am doua locuri de munca..si ma intorc..imi dau stimulent pentru fiecare contract ? legal si logic asa ar trebui..dar sunt sigura ca nu s-au gandit la asta. simo 37 cu Eduard Matei |
Acuma de ce ma faci sa ma simt vinovata? Erai Zen si linistita si acum te enervasi.
Deci la cum e formulat, primesti doar un stimulent indiferent cate locuri de munca ai ca acolo scrie ca daca realizezi venituri impozitabile (asa am inteles eu) - nu conteaza cate.
Maria
Alex (6 mai 2004) si Mihai (13 august 2009 - 30 august 2009 Ne lipsesti, pui drag )
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/
zumzu spune:
inainte stiu ca aveai dreptul la program de 6 ore/zi daca te intorceai pana intr-un an la munca. oare mai ramane valabil?aveti idee?
37+...am intrat in 38
Darius Alexandru