Fiv la Cluj 46

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

buna..
am sosit si eu de la stanca unde a nascut astazi o prietena un baietel de 3 kg si 52 de cm .....o scumpete de ficior ,roscat si cu foarte mult par si il cheama Andrei Horica ...
sunt putin epuizata pt ca de la 10 jumate am plecat la spital si deabea la 7 seara am ajuns acasa si statul ala in picioare mi-a facut gleznele foarte umflate si ma dor putin spatele dar lasa ca toate is trecatoare ....ma bag la un dus si dupa in pat sa ma indrept putin

am reusit sa strang cateva fete pt intalnire si asa dupa cum v-a scris corina maine dupa ora 17 ne intalnim la marty pe horea
pup si ne vedem maine

+28 surprize...surprize!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Buna fetele!
Eu sunt "otara" intoarsa pe dos,am sunat pt.asistent maternal si-s blocate posturile;eu chiar mi-s patrioata dar doamne in ce tara traim!E jale,din pacate....
Daca pe astea le-au blocat si ii inghesuie pe copii la asistenti existenti,E JALE!!
Si si la adoptie nu ti-l da pe cel pe care-l vrei tu ci pe care vor ei;dar i-am zis eu"doamna eu vreau sa ma inteleg cu copilul si sa fie o rezonanta intre parinti si copil dar cica nu poti sa-l alegi pe cel cu care rezonezi .
Asa ca daca nu reusesc cu IA cred ca voi ramane fara copii;sunt cam cu curu'n sus,scuzati.
De fapt oi vedea ce planuri are domnul cu mine,nu mai stau sa-mi bat capu'
la toate

Mergi la inceput

Scuze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns littlegirl spune:

Mi s-au anuntat musafiri la ora 6; in trecere, dar destul ca sa nu mai pot veni la intalnirea cu voi. Imi pare rau, as fi vrut sa particip. Pe alta data.

Mergi la inceput

Buna dimineata fetele!
Poftiti la si la ceiut cu lamaie.
Littlegirl,pacat ca nu ai venit,vroiam sa te cunosc ,a fost nu fain,ci SUPER FAIN,poate data viitoare vii.
la toate si o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

neata ...
cristina....mersi de ceiuc
littlegirl....te asteptam cu urmatoarea ocazie ....la anu se anunta numai gravidute la orizont ...DD sa va ajute si sa vi se implineasca visul

+28 surprize...surprize!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

uff..ce bine de voi!intalniri alea alea..si eu vreau!
eu mi-am scos restul analizelor-totul a iesit perfect!totul in limite normale!pana si prolactina a iesit in limite normale!nu stiu ce sa zic..pana acum e totul in ordine..sunt ff linistita-abia astept sa treaca si zilele astea-lucrez la foc continuu pana in ziua de 2 ianuarie-dupa care plec spre casa!cum ajung acasa o sa fac analizele ce-mi lipsesc..si apoi trec la fiv!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Uratica ,ma bucur ca ti-au iesit analizele super bune,ar trebui sa fie bine atunci,vorba lui alinuta,"la anu' se anunta numai gravidute la orizont",iti doresc multa bafta,ce fain ar fi fetele sa ne intalnim si cand avem burtici,ar fi o masa de gravidute si in capul mesei o mamica cu un bebe(alinuta cu puisorul)
N-ar sti astia de la marty de unde s-au strans atatea gravidute deodata

Mergi la inceput

Fetele,va recomand un site,pana nu incepem serviciul...sau poate stiti deja de el
Vreau sa ma uit si eu la "prison break",mi-a zis cineva ca e super bun.
http://www.vplay.ro/serials/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

cristinuta-
dap..am analizele ok..insa m-am procopsit cu o raceala de toata frumusetea!am luat antibiotice si ibuprofen-ca am avut febra aseara..sper sa treaca "buba" pana plec-mai ales ca nu vreau sa incep fiv-ul asa..ufffffffffffffff
restul gastii nu mai vine la apel!se petrecaresc deja!
fetili mele frumoase si va doresc tot binele din lume!

Mergi la inceput