Fiv la Cluj 46
Raspunsuri - Pagina 11
brunadria spune:
La multi ani!! An nou fericit!! Implinirea tuturor dorintelor!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
alinutahu spune:
buna fetelor...
ma bucur ca va vad in noul an pline de entuziasm .....
sa aveti parte numai de bucuri ,pace sufleteasca si sa dea Domnul sa vi se implineasca visul mult dorit de a fi mamica
+29 surprize...surprize!
turqoise spune:
La multi ani, fete dragi!
va doresc un an nou mai bun, mai darnic si visul cel mult visat sa devina realitate
uratica, mult a fost putin a ramas, sper din tot sufletul sa fie Fiv-ul norocos, ai hotarat incotro ?
mai da ce-i cu raceala asta a ta?ba o iei, ba o lasi, cred ca ai imunitatea scazuta,ar fi indicat multa vitamina C.
pupici
brunadria spune:
uratica te rog sa mi scri PM cu nr tau de tel din romanica..nu l mai gasesc!
ai fost la dr? ce noutati ai? bafta!
uratica spune:
un an nou fericit si plin de realizari va doresc si eu!
fetele-multam ptr urari!asa pe scurt-nu pot sa fac inca fiv!
1. am prolactina marita si trebuie sa o scad-maine ma duc sa ma programez la un endocrinolog
2. pana la urma am hidrosalpinx si vreau sa fac laparoscopie ptr extirpare trompe si nu stiu unde sa fac operatia
3. am un ovar prea sus si trebuie dezlipit de uter ca sa poata sa mi-l punctioneze la fiv-altfel ma bazez doar pe un ovar si scad din rata de 50% de reusita
4. s-au refacut aderentele-si trebuie inlaturate
altfel..drul mi-a vb ff ok..mi-a expus toate variantele si mi-a zis parerea lui sincera ca el nu ar face fiv daca ar fi in cazul meu!!pana nu rezolv problemele astea nu e cazul sa fac fiv doar de dragul de a-l face!mie mi-a placut drul-a fost sincer si la obiect!plus de asta ne-a explicat totul in amanunt!si a fost ff pertinent si realist!nu e totul ca pe banda cum se zice..din contra!cred ca e singurul dr care nu mi-a zis-treci la fiv ca merg si banii tai-nu-i problema!
asadar..trebuie sa scad prolactina si sa fac laparoscopia..daca reusesc sa le fac luna asta-luna viitoare fac fiv!am vb cu sefa mea si mi-a zis ca e ok..ca pot sta cat trebuie..asa ca..o sa stau 2 luni in tara de e nevoie..insa nu mai dau inapoi!
ceea ce vreau sa va rog-unde pot face laparoscopie??rapid si eficient..mi-ar place sa fie cat mai aproape de casa-din cauza frigului..sa nu mai apara alte complicatii-ptr ca asa cum zice turqoise-sunt cu imunitatea la pamant!
fetele- si sa ne auzim cu vesti bune!
turqoise spune:
off, uratico, cate probleme s-au adunat, insa ma bucur ca ai dat peste un dr. bun care a fost fairplay cu tine.
in bv nu se face laparo?sau undeva mai aproape de tine?
daca nu , haide la cj , promit sa fiu o gazda buna
p.s. ti-am trimit un mail acum cateva saptamani, l-ai primit?
toate fetele
brunadria spune:
uratica draga, cum vrei sa faci tu fiv imediat dupa laparoscopie?! stii f bine ca trebuie sa treaca un pic sa se vindece toate cele..
de ce nu faci laparo la sibiu? nu ai vb cu dr ?
turqoisule
corivio spune:
Hellau gagici!
eu m-am intors ieri de la Debrecen.Am fost dupa medicamente pana acolo ,pentru ca bineinteles ca in Romania nu am gasit nici pic de medicament decat dupa 15-20 ianuarie.(cand se vor face primele importuri).Si am luat cu sotul din dotare google-ul si la prima farmacie care avea datele pe net am sunat si normal aveau toate medicamentele.A trebuit reteta.Daca aveti nevoie va dau adresa farmaciei.Reteta trebuie sa fie in original si poate fi si de la medic din Romania.Si inca o treaba sunt mult mult mai ieftine in Ungaria decat in Romania.Deci eu de maine incep cu intepatul.
Am nevioe de incurajari pentru ca nu stau prea bine cu moralul.Hormonii astia tiroidieni isi fac de cap cu mine.Am niste stari contradictorii si confuze...De exemplu ieri inainte sa plecam la Debrecen am inceput sa plang din senin.
Aoleo cat m-am intans....
Scuze ca va innebunesc...
Corina,in curand o fericita
cristina3343 spune:
"La Multi Ani!"tuturor fetelor
Uratica draga,nu mai inteleg nimic,un medic iti zice asa,unu'invers...
Hai la cluj,daca tot ai inceput cu clujul sau in spania,daca mergi la 100 medici vad ca fiecare iti zice alta parere si te baga in ceata;eu iti doresc sa fie bine pana la urma...
Corina,bine ca ti-ai gasit medicamentele,da,am mai citit si eu ca astea ar fi starile,cu plans din senin,etc.;trebuie sa rezisti cumva,ca apoi satisfactia va fi mare;poate te mai ajuta si fetele care au avut astfel de stari;iti doresc si tie sa fie bine pana la urma
Pe mine ,fetele, m-a prins tare "prison break" sunt la episodul 10,am crezut ca nu e film de gagici,dar e super tare,celor care nu l-ati vazut vi-l recomand cu caldura;imi povestea un prieten ce a fost intr-o delegatie ca nu a iesit din camera de hotel si s-a uitat dintr-o data la 8 episoade dinprison break,acum chiar il cred ca-i un film tare bun.
Eu noutati nu am...
la toate