Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 8
oramona spune:
Buna si de la noi.
Fetelor, fata mea a facut cojite in cap si dr. de familie mi-a zis ca-i normal si toti bebelusii fac si sa o spal cu periuta de dinti. O spal cu peria ei de par, dar poate ar trebui sa o dau cu ceva. Voua nu vi s-a intamplat?

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
nastasie spune:
oramona, eu am patit la primul.inainte de baie da cu ulei eventual de masline in locul unde are cojite si lasi asa juma de ora.si poti sa dai cu peria ca ele se vor inmuia si apoi o speli normal.faci asa pana scapati.si e normal, nu intra in panica.
Klarisse spune:
Intrebare: Si bebeii vostri isi sug degetul ca la meu? E disperat daca pierde degetul din gura..Nu stiu daca sa intervin sau se va dezobisnui singur??
Despre discutiile de aici de pe forum am stat la distanta pana acum, am preferat sa nu intervin..insa acum daca mi se permite am sa arunc o vorba..Mi se pare ca suntem toate suficient de mature cat sa nu ne suparam pentru niste vorbe tastate in pripa. Fiecare dintre noi are dreptul la opinii insa nu cred ca e ok sa tot disparem de aici cum apare o divergenta de opinie..S-a creat aici o comunitate foarte frumoasa, stransa si e pacat din cauza unor orgolii sa stricam ce s-a cladit de atatea luni.
Ma opresc aici si nici nu mai revin pe subiect..![]()

ana_25 spune:
Si iar o luam de la capat.........Iar ne suparam.........Mai fetelor!AVEM copii,NU SUNTEM copii!!daca ne suparam toate??ce rezolvam? eu cred ca ar fi mai bine sa ignori post-ul cuiva daca nu-ti convine,nu sa te superi pe tot
!!Dar fiecare face ce vrea!Eu credeam ca am reusit sa fim mai unite acum ca avem piticii,dar vad ca nu...PACAT!!!!
Ana
de
Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia
office spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Klarisse Intrebare: Si bebeii vostri isi sug degetul ca la meu? E disperat daca pierde degetul din gura..Nu stiu daca sa intervin sau se va dezobisnui singur?? ![]() KLARISSE mami fericita de MATEI02/10/2010 |
si degetul..si pumnul...si pumnii

se va dezobisnui singur daca va fi corectat cand va fi mai maricel (zic pediatrii)...eu degeaba l-am atentionat de acum , cred ca nu m-a inteles.

Meme de Maiu si Lulia
ana_25 spune:
Si Maia isi suge pumnul,dar daca sunt langa ea,nu o las,mai bine-i dau suzeta.Cateodata il moflaie asa tare ca o aud de la bucatarie cum pleoscaie cu pofta pe el!
Ana
de
Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia
fulguta28 spune:
Eu nu fug din cauza unor orgolii. Pur si simplu nu ma mai simt bine acolo unde sunt invinovatita de catre membrii forumului de plecarea unuia dintre utilizatori, si anume Kat. Evident, utilizator care nu a inteles esenta mesajului postat, de a nu incarca forumul cu informatii care se regasesc in Google. Era suficient sa dea sursa, iar cine era interesat de acele informatii, accesa respectivul link, site etc.
Un sfat pentru ORAMONA care l-am aplicat si eu la Mara. In fiecare seara dupa baita i-am dat cu uleiul pe care il folosesc pentru corp si pe capsor. A doua zi la baita o spalam pe par si iar ii dadeam cu ulei, pana nu a mai fost nevoie.
Gata.De gasit, stiti unde ma gasiti daca vi se face dor de mine.
Fistiq spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui office
si degetul..si pumnul...si pumnii ![]() se va dezobisnui singur daca va fi corectat cand va fi mai maricel (zic pediatrii)...eu degeaba l-am atentionat de acum , cred ca nu m-a inteles. ![]() Meme de Maiu si Lulia |
Eu incerc sa ii mai scot minutele din gurita, tocmai in ideea de a-l corecta, dar se enerveaza destul de rau daca nu ii dau ceva in skimb
Tudor inca poarta manusi, asa ca suge din ele de fapt. Cind il alaptez i le mai scot sa ii simt si eu minutele dragi, dar apoi i le pun la loc ca se zgiriie pe fata.
Mami de baietel Tudor Stefan
(14.10.10)
office spune:
Referitor la "disputa" (si cu asta chiar ca inchei subiectul ca e si out of topic si fara rost), daca as fi plecat de cate ori am fost luata la rost (sau mi s-a parut ca am fost luata la rost), ca nu mi s-a raspuns la o intrebare sau cine stie ce alte lucruri o tineam numai intr-un trantit usa (formului) .
Ideea este ca suntem suficient de stresate, de obosite, de pline de alte griji incat sa mai intram si pe forum unde sa ne certam unele cu altele.Si asa din lipsa de timp inram si scriem tot mai putine si tot mai rar. Daca mai dispar si dintre noi s-a zis cu odiseea si e pacat pentru ca am petrecut clipe frumoase impreuna, ne-am sfatuit, ne-am sustinut (ceea ce sper sa facem in continuare).
Fulguta, nu cred ca mai tinea nimeni minte ca tu sau x sau y ati spus ceva anume. Ideea era, tocmai pentru a evita conflictele, noi toate fiind intre perioada foarte sensibila, sa scriem PM daca avem ceva sa ne reprosam una alteia.
Iar referitor la KAT , nu s-a pus niciodata problema sa plece cineva ca sa vina ea. Dar si ea a fost colega noastra de odisee mult timp si e normal ca o comuniune (sau comunitate?) sa-si apere membrii. Ceea ce in cazul de fata cred ca trebuie facut si fata de tine.
Asa ca te rog nu te supara nu are nimeni nimic cu nimeni! 

Haide fetelor, scoateti majoretele, e nevoie de sustinere aici! 

Meme de Maiu si Lulia
puiutza spune:
Precum am spus nu vroiam sa supar pe NIMENI.
Oricum ideea era ca eu nu aveam ceva in mod special cu CE s-a spus ci CUM s-a spus.
Si acum ca vin sarbatorile ar trebui sa fim toti mai uniti si mai frumosi, si cu sufletele curate - iar eu nu ma simteam linistita - aveam eu asta pe suflet.
Asadar ce am spus era strict pentru a fi mai unite de acuma si pentru a nu mai aparea suparari.Vorba Anei nu suntem copii!
Asadar haideti sa fim mai unite ca niciodata acuma ca ne bate la usa mosu' si va doresc la toate sa va aduca mosu ce va doriti cel mai mult - eu una vreau liniste si pace, sanatate si fericire pentru toti!