Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 18
eveline spune:
ARIANNA - aveti o fetita ca o papusica, sa va traiasca!
mamica de
Andreea Bianca si Victor Darian
ana_25 spune:
Arianna,Office,Oramona sunt superbi bebelusii vostrii1 Sa va traiasca!!
Ana
de
Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia
puiutza spune:
Pity din cate stiu eu trecerea pe LP se face treptat - adica amesteca-i intai 3/4 LM si 1/4 LP, si cresti treptat doza de LP si scazi doza de LM. Eu am facut asa si cand am schimbat marca de LP la Bobi. E cumva un soc pt. ei daca trecerea e rapida - gusturile sunt foarte diferite.
Si Alex al meu e foarte agitat de o vreme la san - si intai trebuie sa il llinistesc si adorm un pic si pe urma papa doar. Eu ziceam ca e o alta cauza - ca Bobi vine intr-una in camera cand ii dau sa pape si Alex se tot uita dupa el si nu isi vede de mancarea lui. Am decis sa inchid camera de-acuma cand ii dau sa pape.Dar se poate sa fie si ceva specific la 3 luni, dar noi avem deja 3 luni jumate. Mai studiez inca.
Apropo de cazut parul - imi cade in draci - ma scuzati dar daca cade in ritmul asta in scurt timp raman fara par. Am inteles ca e hormonal si ca tine pana spre 6-7 luni. Oricum mie coafeza mi-a spus de niste vitamine Miss Vitaal indicate pt. par si unghii - cica alte cleinte de-a ei care alaptau le-au luat si a fost ok. Am luat si eu o cutie si alternez- o zi iau elevit o zi de-astea. Inca de-abia am luat vreo 5 pastile de-astea. Dupa ce vad ceva efecte va spun.
Nu vorbesc nimic de curatenie ca sigur nu o sa apuc. Iar doaman care ma ajuta de-avaratelea e plecata din tara.Asa ca o lasam pt. la anul.
Gata - nu ma mai intind ca azi avem serbare la gradi....!
O zi faina la toate!
ana_25 spune:

Ca sa vezi ce inseamna sa fii adormita!!
Bebecris ma uitam la pozele cu David,si la o poza 
fac ochii cat cepele! Zic:Doaaamne i-au pus si cercel la bb! Cand ma uit mai bine era capsa de la body,care se vedea in dreptul urechii,exact ca un cercel!!
Nu-s normala!!

Ana
de
Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia
bebecris26 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui ana_25![]() ![]() Ca sa vezi ce inseamna sa fii adormita!!Bebecris ma uitam la pozele cu David,si la o poza ![]() fac ochii cat cepele! Zic:Doaaamne i-au pus si cercel la bb! Cand ma uit mai bine era capsa de la body,care se vedea in dreptul urechii,exact ca un cercel!!![]() Nu-s normala!!![]() ![]() ![]() Ana de Maia Elena(24.09.2010) Poze Cum s-a nascut Maia |

Cristina, mami de bebita David
botosel452 spune:
Buna ziua si de le noi!
Ati avut ceva spor la scris, de abia am reusit sa citesc din urma si sa ajung la zi
de cateva zile, Alexandra a inceput sa doarma noaptea, slava domnului. Aseara,de exemplu, dupa ce a marait vreo ora, de la 22-23 a dormit pana la 7.15,cand am trezit-o.Imi era teama ca o sa moara de foame, nu alta 
Si la mine ieri si alaltaieri a fost cam maraita cand o alaptam. La un moment dat ii spuneam ca daca mai tipa la tzatza, se sperie si nu ii mai da lapte. Ce minte si la mine...
A inceput si sa-mi zambeasca cand vorbesc cu ea si sa prinda cu manutzele, se tine de biberon cand mai mananca din el.
Parul si mie imi cam cade, dar eu am pus-o pe seama faptului ca nu mai mai spal la 2 zile,asa cum o faceam inainte. Nu stiu cum o fi...
Andreea82 spune:
Buna fetele,
Ghiocela - si eu am patit chestia cu mersul la control si vazut burtici si picat in melancolie si dor dupa burtica mea ![]()
Tutz, vreau sa fac turta dulce dupa reteta ta, zilele astea poate apuc o pauza de bebelina: cat de gros se intinde amestecul?
Mie nu imi cade inca parul, dar mai e timp. In schimb e foarte sensibil si se rupe foarte usor.
Azi am fost putin in oras cu bebelina - ne-am plimbat pe la casutele din centru in speranta ca gasim costumas de craciunita pentru Ale, dar nu am gasit![]()
Nu am avut inca timp sa "rasfoiesc" pozele cu bebelinii, dar am sa o fac cat de curand si o sa punem si noi cateva poze noi ![]()
LoredanaB spune:
Buna ziua si de la noi!
V-am citit in graba ce ati mai scris dar prea putine am retinut.Sunt cam obosita.
Am reusit sa vad noile poze dar Sarah fiind agatata de mine si holbandu-se la laptop, nu am reusit sa las cate un comentariu
.Fetelor, copilasi sunt minunati si grasuni
.Pupam falcutele piticilor!
Andreea82 spune:
Vazandu-va cat sunteti de harnice toate m-a apucat si pe mine harnicia![]()
M-am apucat sa curat in bucatarie tot, sa fac luna si am ajuns la cuptor. Vreau sa-l curat pe interior de arsurile alea urate, dar nu prea reusesc. Aveti idee cu ce se curata bine?

Ela!
Vine Craciunul!!