Comunismul - o idee buna?!
Raspunsuri - Pagina 25
![](images/user_woman.png)
denizel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui capcaunul Deloc. Dar macar pot sa o dau la o parte. Schimb fereastra. |
Da, poate ar fi bine sa mai strigi si de la alte ferestre ce securisti cumsecade ai cunoscut tu. Cred ca ai avut sansa de a-i intalni fix pe aia care s-au inrolat in sistem ca sa-l darame. Din interior
![](fumeaza.gif)
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rufus/Rufus.jpg)
Rufus spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui denizel
Dap, propaganda anticomunista, sa-mi fie rusine ![]() In alta ordine de idei, batranul Rufus, ca de obicei, le stie pe toate si crede ca daca el n-a vazut girafa, girafa nu exista ![]() As vrea sa-ti pot arata livretul sotului meu (in anul acela, nu fost singrul TR-ist care a terminat fruntas), dar asta ar insemna sa ma intalnesc o secunda cu tine. Nu-mi doresc ![]() Iar barbata-mio si colegii lui asa spuneau, "bulau". "Mititica" si "bell-house" n-am auzit niciodata in povestirile lor. Poate ar trebui totusi sa iei in considerare faptul ca sotul meu e mai tanar ca tine :)). |
Ooo, da, desigur...am uitat ca tu te pricepi la toate.
Nu pot spune nimic despre sotul tau...si-asa e un martir cu tine alaturi.
Hai, mai spune cateceva de cand faceai tu...pardon, sotul tau armata.
![](icon_smile_big.gif)
Rufus, Tora si iadele
![](foto.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/capcaunul/capcaunul.jpg)
capcaunul spune:
Rufus, hai recunoaste ca si tu ai fost securist sau macar ai simpatizat cu securitatea!
Rufus spune:
citat din mesajul lui capcaunul Rufus, hai recunoaste ca si tu ai fost securist sau macar ai simpatizat cu securitatea! ![]() |
Numai daca mi-o cere Denizel. Sau iulianm.
Da' sa stii, eu sunt chiar capitan. In rezerva. Asta e...
Rufus, Tora si iadele
![](foto.gif)
denizel spune:
citat din mesajul lui Rufus Ooo, da, desigur...am uitat ca tu te pricepi la toate. Nu pot spune nimic despre sotul tau...si-asa e un martir cu tine alaturi. Hai, mai spune cateceva de cand faceai tu...pardon, sotul tau armata. ![]() Rufus, Tora si iadele ![]() "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
ia uite in ce verva au intrat baietii
![](icon_smile_big.gif)
![](radtare.gif)
Rufus, pana una-alta, eu nu te-am confundat pe tine cu sotia ta, sau pe ea cu tine.
Ne ciondanim, imi face placere chiar sa-ti dau peste nas si sa-ti mai retez din ifose
![](icon_smile_big.gif)
Asa, sa revin.
L-am sunat pe sotul meu ca sa-mi certifice treaba cu fruntasul
![](icon_smile_big.gif)
Nu a fost chiar asa cum am zis io
![](icon_smile_blush.gif)
Cat a facut armata, a primit si purtat doar ordinul de fruntas si, la inmanarea livretului a constatat ca fusese facut sergent
![](alcool.gif)
Sublocotenenti deveneau doar dupa terminarea facultatii, in urma unei convocari sau concentrari, am uitat cum a zis ca-i zice porcariei aleia comuniste.
Si, da, la inchisoare ii ziceau "bulau". Deh, alta generatie, Rufuse, maica
![](icon_smile_big.gif)
Rufus spune:
citat din mesajul lui denizel Is si io buna la ceva pe forumul asta. |
Chiar crezi???
![](confused.gif)
PS: Scuze de treaba cu sotu', daca ti s-a parut nepotrivit. N-am intentionat sa-l vorbesc de rau...si nici n-am facut-o, da' asa esti tu, sensibila...
Aici tu esti problema...
![](icon_smile_big.gif)
Rufus, Tora si iadele
![](foto.gif)
denizel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rufus
Chiar crezi??? ![]() PS: Scuze de treaba cu sotu', daca ti s-a parut nepotrivit. N-am intentionat sa-l vorbesc de rau. Aici tu esti problema... ![]() Rufus, Tora si iadele ![]() "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
OK, Rufus, scuzele sunt acceptate
![](icon_smile.gif)
Acu' sa-ti ceri scuze fiindca insinuezi ca nu insemn muuuuult de tot pentru DC
![](icon_smile_big.gif)
EDit
Ai editat
![](icon_smile_evil.gif)
Nu, nu-s sensibila deloc, ai fost tu foarte nepoliticos.
Nu e o rusine sa recunosti cand ai gresit, sa stii. Uite, eu am facut-o la aia cu fruntasu' :).
dar, na, io n-am orgolii. Astea-s orgoliile de capitan?
![](icon_smile_big.gif)
(In plus, chiar daca nu ai incerca s-o dregi, tot n-ai primi avertiment, stai linistit :).
Rufus spune:
citat din mesajul lui denizel [ Ai editat ![]() |
E interzis???
Ok, uneori esti de neinlocuit. Alteori...mai bine lipsa. Hai, nu ma sili sa aleg...
Da' am o rugaminte: mai lasa-ma cu avertismentele...ce, esti si tu in gasca aia de plangaciosi? Nu asa te stiu eu...
Rufus, Tora si iadele
![](foto.gif)
iulianm spune:
citat din mesajul lui Rufus Numai daca mi-o cere Denizel. Sau iulianm. Da' sa stii, eu sunt chiar capitan. In rezerva. Asta e... |
Eu nu iti cer nimic, Rufus. De unde nu-i...La politete ma refer. Atita timp cit persisti in a scrie mesaje cu iz de "smecherie da Buciuresti" si misoginism, nu am absolut nici o pretentie. Acuzatia de sensibilitate nu e destul de puternica ori opaca ca sa ascunda mitocania.
Am mai scris, s-ar putea sa incepi sa vorbesti cu fata la spatele unora dintre interlocutoare.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/accept92/accept92.jpg)
accept92 spune:
Am descoperit si eu tarziu subiectul, e interesant.
citat din mesajul lui Fomalhauti Mi-e dor de bancuri noi si bune. Nu am mai auzit un banc nou de luni de zile. Inainte nu cred ca trecea o saptamana sa nu aud unul. O saptamana e mult... |
Eu primesc aproape zilnic pe mess bancuri cu Basescu sau cu Boc. Unele bune, altele mai rasuflate. Din pacate eu nu retin bancuri...unul singur imi vine in minte...
O babuta se ruga fierbinte in Biserica, in genunchi, in fata crucii pe care era rastignit Mantuitorul Iisus. Presedintele Basescu o vede si-o intreaba de ce nu se roaga si la presedintele tarii ca poate-i indeplineste ruga. -M-as ruga maica, m-as ruga ... daca l-as vedea rastignit ...
Nu e teribil de haios dar...e exact ca atunci.
Cred ca mai multa ura se abate acum asupra lui Basescu decat asupra lui Ceausescu. Nu simtiti asta? Cred ca ar fi interesanta o paralela intre regimul Ceausescu si regimul Basescu.