Nu asculta

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Aveti dreptate...o sa incerc, acum ca sunt mai bine.
Stiti, mi-a fost imposibila atitudinea asta atata timp cat eram depresiva, extenuata,plangeam si daca imi zice cineva "da-te mai incolo".Eram obosita fizic, psihic, nu reuseam sa gasesc partea amuzanta.
De felul meu pun la suflet orice prostie, chiar si ce spune un strain de pe strada ma raneste. Lucrez sa-mi schimb atitudinea.
Multumiri calduroase tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Delia, tinem pumnii, o sa reusesti, sunt convinsa

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Delia, cu putin antrenament si ceva vointza, vei reusi! Suna a slogan ieftin, dar asta e adevarul
(in rest, n-am stiut ca a povesti cum ai amenintzat un vecin cu provocarea de lovituri cauzatoare de moarte cainelui sau se incadreaza la "sfaturi la fel de gratis- sau poate "mai gratis"?- ca un zambet. In ceea ce ma priveste, comportament gen: neprivitul in ochii copilului ca "metoda de educatie", pretentia ca un copil de 9 luni sa-si stranga jucariile, criticarea propriului copil de 9 luni ca "
nu vorbeste", "testarea abilitatilor" prin a face sa planga un bebelus, amenintarea unui vecin fara motiv, atitudinea ingrozitoare fatza de animale etc- toate acestea se constituie intr-un "portret robot" suficient de inspaimantator incat sa nu-mi doresc nicio interactiune cu o persoana care practica asa ceva)

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisam102 spune:

Iti multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Citat:
Sincer...de cand am nascut...sunt intr-o lupta continua cu toata lumea si am obosit...

Delia

Si esti abia la inceput!

Eu sunt mai zapacita si independenta de felul meu, asa ca nu mi-a fost greu sa trec cu zambetul pe buze de faze ca aseara, pe la ora 20, cand eu si copilul de 10 ani caram in brate un bulgare urias (era prea greu sa-l poata cara singur), toata lumea se uita la noi ca la urs, iar cand o doamna ne-a intrebat ce facem cu el , eu am izbucnit in ras...

Cu timpul vei invata sa fii mai sigura pe instinctele tale de mama si lucrurile se vor aseza de la sine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Citat:
citat din mesajul lui narcisam102

Pe mine nu ma opreste nimeni pe strada, nici in parc, nici unde
A incercat o data un vecin sa se bage in seama dar avea cu el un caine iar eu cu copilul in brate i-am spus scurt "i-ati javra de aici ca daca ii dau un picior adoarme".

Frumos "langaj", frumoasa atitudine! Te-ai simtit mandra de tine cand ai dat din preaplinul inimii tale fraza aia, asa-i, doamna hingher-care "testeaza abilitatile bebelusului"- face militarie cu el, ca e mare la 9 luni- il antreneaza ca-n transee etc?

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Narcisa, nu cred ca vecinul te-a amenintat ca te loveste pe tine sau cati loveste copilul de ai putut sa-i zici ceva atat de urat despre caine. Si te mai si lauzi cu asta!

Dar nu-i nimic, pe forumul asta oricum nu cunosti pe nimeni, asa ca nu-ti pasa.

Ce e "gratis" cu adevarat pe lumea asta sa stii ca vine din suflet! Altfel este fals, artificial si mai bine lipsa de astfel de pareri si zambete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Narcisa, mie mi-ar fi rusine sa vorbesc asa cu un necunoscut, daramite cu un vecin, care probabil este politicos cu tine in cea mai mare parte a timpului. Si chiar daca n-ar fi politicos, tot e urat :(
Thumbs down

Mergi la inceput

Ei bine mie nu imi este rusine! Are un pid-bull caruia nu ii pune niciodata botnita si care se caca mereu pe unde apuca.
Iubesc cainii dar incredere nu am nici in oameni care se pot schimba si pot reactiona diferit cand tie lumea mai draga da intr-un caine.
Sa zica mersi ca nu l-am reclamat pt faptul ca nu ii pune botnita.
Asa ca data viitoare cand mai vrea sa fie amabil sa-i puna botnita la caine sau sa ma lase in pace ca de amabilitati si bagaciosi sunt satula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Mai bine reclami decat sa jignesti. Chiar ar fi responsabil din partea ta, ca mama de copil mic, sa-l reclami si pentru botnita, si pentru curatenie. Ce faci daca va musca sau sperie copilul intr-o buna zi? Degeaba il lasi pe el acum sa zica "mersi". Cainele n-are nici o vina, ci stapanul lui.

Mergi la inceput

Sti ca pt asta se deschide dosar penal nu?!
Pt cacat se da amenda dar pt botnita e mai rau. Ce rost are sa-mi pun toata satra in cap cand asa cum ai zis si tu am un copil mic de crescut??
I-am spus ca nu vreau sa vad cainele ala in preajma mea si a copilului si cu asta am terminat si cu amabilitatile.
Ufff ai idee mai bine cat trebuie sa mai fieb la supa asta de galusti (nu am mai facut pana acum)?
Maica-mea a zis ca trebuie sa coboare dar fieb de 30 min si tot la suprafata sunt.

Mergi la inceput