Nord Americancele traiesc sanatos! 8
Raspunsuri - Pagina 7
maru spune:
am colega care e la 5 si jumate la sala si face exercitii tot pentru tonifiere. Alta fosta colega, la 5 am era la bazin si facea ture, tot pentru tonifiere.
Daca stii ca te trezesti usor dimineata, du-te! eu sunt dezastru la trezit dimineata, eu prefer seara, ca imi da energie sa lungewsc ziua.
Eu ma bag din nou la Zumba din semestrul 2 al lui andrei, cand scapa de mate si pot pleca si eu seara de acasa.
Daca dimineata esti grumpi, las-o balta. Iti strica ziua.
De fapt prima luna e mai naspa, asa cum zici si tu. Apoi iti intri in ritm, si o sa vezi rezultate, o sa iti placa!
columbiana spune:
Eu sunt ca Maru, dimineata e crunt cu trezirea, de aia nu-s in masura sa te sfatuiesc; am dat anul trecut o caruta de bani la Carrefour Multisport, ca au si saune, si jacuzii, si o sala faina, si am ajuns cam de doua ori pe luna pe acolo, am reuntat pe anul asta; o sa incerc alergatul, e gratis ;
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
ailed15 spune:
La multi ani fetele,
Am zis si eu ca ma apuc de dieta , ei bine inca nu am facut-o insa sotul da.
EU am racit bine de nu mai pot azi noapte nu am inchis un ochi, acuma ma pregatesc de lucru, nu stiu cum va fi ca mi-e greu, sunt tot timpul cu gura deschisa si nu pot respira . Deci dieta deocamdata nu, ca o sa ma apuc sa iau niste antibiotic si nu cred ca e bine. Ma doare spatele si mai ales ceafa de nu mai pot.
Insa sotul desi e a treia zi se tine tare, nu a inceput dieta lui Delphin insa mananca asa mai putin si fara paine si multe fructe si legume.
Sper sa ne auzim in curand si sa va dau vesti bune.
Va pup si bafta in toate.
columbiana spune:
azi am mincat: de dimineata+toata ziua cafea fara zahar si lapte (asta-i o batalie cistigata);
10H: un mar+2 crackers
12H: doua oua fierte
15H: doua feliute de friptura
18H: crackers+ un mar
21H: o felie piept de pui fiert in supa;
e mult?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
ailed15 spune:
Mie nu mi se pare ca ai mancat mult, insa pieptul ala de pui de la ora 21 e cam tarziu.
Am si eu o intrebare ce intelegeti prin crackers? Biscuti ,adica ai mancat 2 biscuti?
delphin spune:
Nu e mult si e bine. Poti sa mai mananci ceva legume pe langa carne, gen o rosie, niste telina sau morcov ras.Mai dai cu ceai verde tot fara zahar daca poti sau pur si simplu apa calda cu zeama de lamaie.
AILED, daca ANA se culca pe la ora 23h30 nu e chiar tarziu. Se spune sa nu te culci imediat dupa ce ai mancat, iar nemancatul dupa ora 18 sau 19 e bun pt. cei care sunt in pat la ora 21.
Contra retentiei de apa, homeopatice:
Natrum sulfuricum 12CH
Sulfur 12CH
Thuya accidentalis 12CH
Cate 3 bilute din fiecare dimineata si seara. E testat de mine cand eram la Djib si merge.
maru spune:
delphin, gand la gand cu bucurie: m-a sunat o prietena acu 2 seri sa ma roage sa mergem impreuna la un homeopat de care ea a auzit ca e foarte bun (chinez, are ea o fascinatie, iar eu o oroare). Asa ca azi sun sa programez, si am sa notez si ce mi-ai recomandat tu, sa ii cer.
Eu vreau sa merg pentru insomnie, mai mult, dar sarut mana ca mi-ai amintit de retentia de apa
mai, lasai in aer o chestie asa ca reviu. Nu mai simt nevoia sa mananc gras, nici mult. Si asta ma bucura. Ma sperie cand nu am pofta totala de mancare, cand nu pot baga nimic in gura, dar asta e alta problema, n-am ce-i face (suflet turmentat rau!). Cand ma iau poftele iar nu e bine. Dar acu stiu cum functionez, si sunt multumita...am asa o senzatie de zen
deci, ca ma tot invart in jurul cozii: nu e sacrificiu, mai scap in ceva "bun" dar nu ajung sa binge
delphin spune:
Stiu ca exista si pt. insomnii, nu mai stiu sigur ce acum, dar i-am dat lui Seb cand facea terori nocturne cate ceva homeopatic.
ailed15 spune:
Pentru insomnii am fost si eu la un hompeopat si mi-a dat niste siropuri de baut, dar nu a fost cine stie ce. Am descoperit ca pot dormi mai bine daca ies la aer , pur si simplu aer. Eu am luat siropul de la dr. Reckeweg, insa nu mai am sticluta.
Sa ne zici si noua de insomnii, eu chiar am probleme cu ele, poate cum lucrez de dupa amiaza si in cursul saptamanii ma trezesc pe la 10 uneori 11.
Bafta in continuare la slabit, ma sa-l cantaresc pe sotul meu la final sa saptamna sa vedem cum se prezinta.
pumba spune:
buna fetelor!
mai intru si eu pe aici ,am mai citit (recunosc)si nu am postat.
maru- felicitari pt puterea de abtinere si pt cat ai slabit!
ana- nici eu nu creadeam ca sunt matinala, dar sotul m-a ambitionat si ce bine mi-a prins ..vara trecuta alergam la 5.30 dimineata..m-am simtit excelent.
astazi am alergat 6 miles... m-am motivat ,gandindu- ma la cat cozonac ,tort ,carnati,racitura am mancat de sarbatori , nu mult, dar din fiecare
eu as vrea sa ma incep ori yoga ori zumba,nu stiu ce sa fac.