Nord Americancele traiesc sanatos! 8
Raspunsuri - Pagina 2
maru spune:
delphin, ia mai da tu in mine cu regimul asta! ca am descoperit ca imi plac ouale fierte! e regimul ala cu friptane?
delphin spune:
Da ala e. Cred ca e pe contul comun inca.
Chiar ma gandeam aseara sa-ti propun sa-l tii macar 4 zile, sa vezi ce se intampla.
Eu am mai mancat grap sau mere intre mese si tot a mers. Si cand am avut oua seara, am sarit, am mancat jambon.
maru spune:
stii cand il tin? in saptamana dintre Craciun si Anul Nou. O sa fiu acasa, si o sa imi fie usor sa pun tot poporul la regim proteic bogat
delphin spune:
MARU, daca nu esti in post eu iti propun sa incepi de maine, vineri, ziua putin mai dura o ai la servici si poti sa-ti pregatesti pranzul la cutiuta de asta seara, apoi ai week-endul la dispo ca sa-ti gatesti sa vezi cum te simti, etc. Luni deja esti avansata, pot incepe sa se vada rezultate.
In perioada aia, daca gatesti pt. craciun, e mancare care trebuie mancata, nu prea e loc de regim.
E doar o idee, vezi tu cum te gestionezi.
Fa-mi semn daca vrei sa-ti traduc unele, caci e in fr.
Ziua 6, incep sa am pofte de dulce! Am scapat doi biscuiti mici.
Dar rezultatele se vad si parca ma motivez sa tin si saptamana 2, dar a ma façon.Mi-e pofta de branza.
Azi am mancat 2 oua si 2 grap. La pranz am salata de fructe cata vreau, adica cat pot. Nu voi manca banane desi nu scrie ca e interzis!
Am ramas doar eu ?????
maru spune:
ok, deci daca vrei sa iti faci pomana de un suflet amarat, baga o traducere. Nu ca nu inteleg, dar mi-e lene sa le iau cu acu...intelegi tu, nu?
si eu promit ca respect! Daca nu am ce imi trebuie acum, sambata ma duc in piata la menoniti si ma aprovizionez, si trec si baietii pe regimul asta.
Problema e ca mai am lunch-uri la care trebuie sa merg acum cu sarbatorile :)
maru spune:
Citat: |
citat din mesajul lui philip pai ce-l tineti mai fetelor asa secret? macar de curiozitate l-as citi si eu Andreea |
da-te si tu pe FB si ti-l trimite delphin imediat!