Mamici inimoase de Constanta *135*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Vladis, si tu in breasla intepenitilor!??
Kim, dar 5 zile sa stea la pat? medicamnetele le ia, dar nu pot sa-l retin la domiciliu. Am retinut aspectul cu pozitia data viitoare il pun sa faca cum spui tu...il leg de pat ( nu va ganditi la prostii, ca omu' e nervos de durere)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank"> Astept un vot AICI pentru Clipele de vara alaturi de Alexia (cri.jpeg)
Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CRIXIA
il leg de pat ( nu va ganditi la prostii, ca omu' e nervos de durere)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank"> Astept un vot AICI pentru Clipele de vara alaturi de Alexia (cri.jpeg)
Cris mami de Alexia & Ana

pe bune??

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Am incercat sarmale de pui/curcan, mi-au plakut, dar in frunza de vitza, vara...in varza, parca nu sunt sarmale.Eu oricum intotdeauna fac din combinatie o parte porc si 3 parti vita.

Si am masina de infasurat sarmale.....

bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Am ajuns acasa

Copil super destins(Bogdi) a facut tot ce trebuia dupa puterile lui(dans,cantat in engleza,distrat la max cu clovnul).Cum a venit Mosu' la studiat pana a ajuns la scaun....a spus primul poezia tare si cat a putut el de clar si-a primit darul si e fff fericit.
Isabellei nu i-a placut Mosu'(sincer nici mie) nu a vrut sa mearga spre el sa-si ia cadoul.Dar cand a juns la ea (cadoul) tare mandra si-l tinea

Am facut cateva foto iar filmul si restul de poze profi(la anul caci noi suntem de acum in vacanta)

Ps:revin cu foto dupa ce-mi culc

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Bravo Bogdanel...FELICITARI.Asteptam poze

bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Am ajuns acasa

Copil super destins(Bogdi) a facut tot ce trebuia dupa puterile lui(dans,cantat in engleza,distrat la max cu clovnul).Cum a venit Mosu' la studiat pana a ajuns la scaun....a spus primul poiezia tare si cat a putut el de clar si-a primit darul si e fff fericit.
Isabellei nu i-a placut Mosu'(sincer nici mie) nu a vrut sa mearga spre el sa-si ia cadoul.Dar cand a juns la ea (cadoul) tare mandra si-l tinea

Am facut cateva foto iar filmul si restul de poze profi(la anul caci noi suntem de acum in vacanta)

Ps:revin cu foto dupa ce-mi culc

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Gabi, bravo Bogdanului!!! felicitarile mele cele mai sincere! ca stiu ca tu ai o mare parte din merit

Mergi la inceput

Va pupicesc.Fug acasa la Vitamina, facem briose amandoi, si repetam poezia.
Oare maine cum va reactiona? Va spune ceva sau nu...cu atata lume in jur!Abia astept...sper sa zica ceva ceva acolo, ca acasa turuie toata ziua.

bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

Hop si eu ,vroiam de ieri sa va zic dar am uitat pe moment deci sotul meu nu e cu lombago e cu piatra la rinichi care cica da sa plece si e mare ca atare vreau neaparat un urolog bun cine stie stiu Dr.Sima la Homeomed dar abia sambata este.Alt dr mai stiti?va rog un nr de tel ceva ca nu se mai poate

va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel

Mergi la inceput

Diana, dr Sima in nici un caz nu este urolog.Este pediatru.

bazar umanitar

Mergi la inceput