Bazar Umanitar ***57***
Raspunsuri - Pagina 46
dana.andrei spune:
MULTA SANATATE, PACE SUFLETEASCA SI UN CRACIUN FERICIT TUTUROR! Va multumim din suflet ca sunteti alaturi de noi, ne rugam pt voi Cu drag Andrei , Dana si Marius Putuca!
Dodo-pui spune:
buna dragelor,
tuturor mamicilor de puiuti speciali le doresc multa putere sanatate iar Pruncul Isus sa va fie mereu alaturi!Sarbatori fericite!Iar puiutilor le doresc si ma rog ca pruncul ce se va naste sa-i lumineze si sa le usureze viata.
Tuturor ce ne sunteti alaturi ,mie si puiului meu ,sa vadea Bunul Dumnezeu tot binele din lume,sanatate ,belsug iar la noapte daruri multe!
Sarbatori fericite si sa-l aveti pe Domnu'in suflet!
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
ducky spune:
Va salut fetelor pe fuga. Acum am ajuns de la servici. Sunt rupta...Am avut clienti cat in 10 zile. Nu inteleg de ce oamenii se grabesc exact la final. la limita.
Eu ma apuc de facut o crema la o praji si apoi trebuie sa ma spal pe cap. Deseara mergem la colindat si avem pe lista vreo 12-13 familii. Sunt doar colegi si prieteni buni, ca ne-ar prinde anul urmator daca am colinda toti doritorii.
Am sa revin luni-marti, dupa servici. Duminica o serbam la noi, cu masa pentru familie si pentru mica printesa (careia n-am apucat sa-i fac poze de ziua ei si nici tort inca, dar revin cu dovada)
Va doresc un Mos bogat, care sa va aduca multa sanatate si bucurii.
simonapro spune:
Sarbatori fericite! Va dorim din suflet multa sanatate, liniste sufleteasca si multe bucurii alaturi de cei dragi!
Va cu mult drag!
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
claudia.andrici spune:
Sarbatori Fericite si fie ca,Mos Craciun sa va aduca cat mai multe daruri si sanatate
madyrizi spune:
pe ultima suta de metri am primit colete de la:
simonapro, care mi-a facut o surpriza uriasa si superba. nu ma asteptam de nici un fel. daca nu as fi stiut numele tau, nu as fi ridicat de la posta coletul. multumesc tare mult , sunt superbe amandoua... dar inelul e mortal si imi vine perfect.
ducky care continua sa ma suprinda de fiecare data. vorbim la telefon imediat ce il incarc. vesnica problema cu fundul girafei .
claudia.andrici foarte frumosi blugii. nu ma asteptam sa fie asa frumosi. de rucsac ma asteptam sa fie foarte ok. multumesc.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Serialbastre spune:
Sarbatori cu liniste in suflete si Craciun Fericit va urez!
Multa sanatate puiutilor nostri speciali, si cat mai multi cumparatori la bazar la anu'.
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
cris_82 spune:
eu sunt mai in umbra zilele astea,dar nu ma dati la disparuti
va doresc un CRACIUN FERICIT alaturi de cei dragi voua,intelegere si iubire,si multa sanatate tituror,si in special copilasilor
brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA
A VENIT IARNA
BAZAR
madaiulia spune:
Am primit astazi coletul de la dianaalex.
Cutia de bijuterii e un pic sparta, poate de la transport? Andrei e foarte incantat de ea, de cum a vazut-o a zis ca e cufarul piratilor si a si confiscat-o .
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007