Bazar Umanitar ***57***
Raspunsuri - Pagina 34
Dodo-pui spune:
La bazar am adaugat un carucior pt gemeni daca aflati pe cineva interesat multumim,este donat pentru David,Bogdan si Mihaita
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
diannaalex spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mihaela77O
mada,confirm plata ta de 15 ron!multumesc din ssuflet! MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT A&M Viata... |
Confirm plata de 45 lei multumim frumos
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
cris_82 spune:
neataaa...
ducky am primit coletul,sunt super,deocamdata am constat ca bucile mele s-au marit considerabil,dar sunt la probram de smabit si in 2-3 zile nu o sa ma mai chinui sa ma inbrac cu blugiisarumana si pentru bonusul dulce
brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA
A VENIT IARNA
BAZAR
ancadragoman spune:
am pus coletele pentru:
-Ellinia
-Claudia.Andrici in care am pus si banutii pe bluzita pe care o am de luat de la tine,sper ca nu este nicio problema
-Dicirstea
-Aka-nu reuseam saptamana asta sa ne vedem si nu vreau sa raman datoare
-Anyvovcu
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
szivarvany spune:
ANCA, am ridicat coletul, superbe
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=4" target="_blank">mam.jpg ***
ancadragoman spune:
uffff....ma bucur
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
flavia ramona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kid flavia_ramona Am primit azi pachetul, multumesc foarte mult si pentru bonus Am desfacut pachetul si am cascat niste ochi mari, caci tineam minte ca ar trebui sa fie maro cureaua, insa asta la care ma uitam era rosie cu margini maro Dupa vreo 2 minute, intors pe toate partile,mirat de ce sunt 2 catarame, abia cand sa probez mi-am dat seama ca sunt 2.Multumesc, imi plac foarte mult |
Aia rosie e mai mica, sper ca ti-e buna.
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Alaturi de Cristina (maria_rubi)
madaiulia spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui diannaalex
Confirm plata de 45 lei multumim frumos mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune pt. Alexandru Hapaleti si alti copii |
Plata este pentru
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=12263
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=12163
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=12121
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
Dodo-pui spune:
Oferta de la Boti-desene animate dublate in limba romana
-An Extremely Goofy(1)
-An Extremely Goofy(2)
-Mickey il salveaza pe Mos Craciun
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
mari_paun spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anna-mama Buna, Fetele dragi, caut si eu un costum de soim sau sortulet de gradi de pe vremuri Mai aveti raritati din astea din intamplare pe acasa? Mergem la o petrecere tematica si trebuie sa-mi costumez piticul. de steluta norocoasa (09.02.2009) e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR |
ce tare ce mi-ar place o petrecere din asta...nu am participat la vreuna tematica, imi pare asa de rau ca nu am nimic de cand eram mica, aveam la sortulete si costume de somn, costeme populare...ca eram isteata si mergeam la toate actiunile de la "Cantarea Romaniei"...ce de costumatiii!!!