Bazar Umanitar ***57***
Raspunsuri - Pagina 30
cris_82 spune:
neataaaaaaaaaaa..
La Multi Ani sarbatoritilor
brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA
A VENIT IARNA
BAZAR
Dodo-pui spune:
cafea am si
las doar o colinda
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
kid spune:
Maria
Mihai
alexandrina, aka Sa va traiasca copii, sa fie sanatosi, norocosi si sa va aduca multe bucurii!
diannaalex spune:
Buna dimineata si de la Vaslui. La Multi Ani Mihal La Multi Ani Maria. sa fiti sanatosi cuminti sa cresteti mari si frumosi si sa va bucurati parintii. Alexandrina, Aka sa va traiasca copii si sa va bucurati de ei zi de zi. Va dorim tuturor o saptamana cat mai placuta. Eu fug sa ma apuc de facut curatenie cat ma lasa Alex. Dupa amiaza revin cu nouatati.
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
ancadragoman spune:
Neata
La multi ani pentru toti sarbatoritii de azi!!!
Un produs pentru doamne http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=12905
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
ducky spune:
La multi ani sarbatoritilor !!!
Eu ma intorc la servici joi si mi-am propus azi sa termin de facut si trimis toate pachetele restante, ca sa ajunga vineri la toata lumea. Asa ca am sa revin curand cu un mesaj.
Plus am primit cateva lucrusoare de pus la bazar de la prieteni, asa ca main probabil asta imi va ocupa toata ziua. Revin si cu mesajul respectiv cand reusesc sa le termin de poza, masurat, urcat.
Weekend-ul asta mi-a fost fooooooarte plin. Vineri am fost la o zi frmoasa de nastere iar sambata si duminica ne-am distrat copilasii la petreceri. Am muncit cat pentru tot anul, dar a iesit tare frumos.
Acum incepem repetitiile pentru vineri seara cand vom merge la 12 familii cu colinda (noi doi si piticii). Va fi un maraton...Anul trecut a iesit super. Mie personal imi pare rau ca s-a cam dus traditia cu mersul cu colinda...in tineretile mele era asa de frumos iarna, pe zapada, cu mai multi copilasii, prn cartier...of, ce vremuri !!!
Va doresc o saptamana superba si calda, la fel ca sufletele voastre !!!
Va multumesc pentru tot binele pe care puteti sa-l faceti aici, prin acest bazar
ancadragoman spune:
Diana imi poti trimite rochita daca pui colete azi ca achit tot azi
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
mikaeela spune:
Buna fetelor.
La multi ani pentru toti sarbatoriti de astazi
Diseara voi trimite si eu o serie de colete.
Fetelor ieri am mai avut "noroc"de o patanie.Mergeam pe strada si un caine al strazii a venit pe la spate si m-a muscat de picior.Am fost aseara la spitalul de boli infectioase si mi-a facut antitetanosul si de vineri zice ca va trebui sa incep si vaccinurile antirabice si culmea e ca spitalul nu mai are vaccinuri antirabice si va trebui sa mi le cumpar si trebui sa fac vreo 5 am inteles.
Zice ca daca am norocul sa gasesc cainele si sa-l tina sub supraveghere sa vada daca-i turbat ,e posibil sa scap de vaccin ,dar nu cred ca o sa-l mai gasesc ca nu-i nici din cartier de aici de la noi.
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela