Bazar Umanitar ***57***
Raspunsuri - Pagina 15
Eseea spune:
Madaiulia, noroc ca exact acu am intrat pe aici, trimiteti pm va rog.
de la subbrat pana jos : 57 cm
lungime totala ( inclusiv bretele deci) : 80 cm
bust : 40-41 cm X 2
nu stiu ce sa mai masor.
Mami de fetita si de baietel
Everything is hard before becoming easy...
Leditia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nushulica ledi pe mine nu ma confirmi? Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010) HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI |
Nushu,facturile erau de la mine si te-am confirmat de ieri(le-am bifat dinainte sa scrii tu aici,ca ma uitasem in cont dupa indemnizatie:)).Daca vrei,eu te confirm si aici,dar e munca in plus pt fete,k-mi trimit mie confirmari,cand sunt deja confirmate facturile.
Daca tot te-am prins aci,vezi ca ti-am trimis un email sa-mi zici care adresa e buna din cele doua de pe factura.
pup.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
Eseea spune:
intrasem insa sa va scriu altceva, mai ales pt mamicile de copii mai mari. Va atasez un site superb, unde puteti sa va inscrieti, sa completati cateva lucruri despre copil, sa atasati chiar si foto si apoi vi se va trimite pe adresa de email un mesaj video de la Santa personalizat pt copil( cu nume, foto, etc). Eu am facut pt fetita mea si anul trecut si anul acesta, abia astept sa i-l arat. Am facut si pt piciul meu dar e cam mic el. Nu dureaza mai mult de cateva minute completarea lui, pt cine se descurca in engleza.
va asigur ca va placea f mult mesajul, atat parintilor cat, mai ales, copilului care va ramane f impresionat ( mai ales ca mosul vorbeste direct cu el, are poza lui etc). Chiar daca mesajul e in engleza, ii puteti traduce copilului si va fi f incantat.
http://www.portablenorthpole.tv/home
succes, sper ca v-am adus tuturor un zambet
Mami de fetita si de baietel
Everything is hard before becoming easy...
sweetyana spune:
citat din mesajul lui Eseea intrasem insa sa va scriu altceva, mai ales pt mamicile de copii mai mari. Va atasez un site superb, unde puteti sa va inscrieti, sa completati cateva lucruri despre copil, sa atasati chiar si foto si apoi vi se va trimite pe adresa de email un mesaj video de la Santa personalizat pt copil( cu nume, foto, etc). Eu am facut pt fetita mea si anul trecut si anul acesta, abia astept sa i-l arat. Am facut si pt piciul meu dar e cam mic el. Nu dureaza mai mult de cateva minute completarea lui, pt cine se descurca in engleza. va asigur ca va placea f mult mesajul, atat parintilor cat, mai ales, copilului care va ramane f impresionat ( mai ales ca mosul vorbeste direct cu el, are poza lui etc). Chiar daca mesajul e in engleza, ii puteti traduce copilului si va fi f incantat. http://www.portablenorthpole.tv/home succes, sper ca v-am adus tuturor un zambet Mami de fetita si de baietel Everything is hard before becoming easy... |
fff frumos,... i-am aratat fetei mele, mesajul de la mos craciun, si ia placut ff mult.
mai ales ca a avut mosul in cartea lui si poze cu ea si bb mik.
multumim!!!
Doina mami de fete Andrada Erika (05.09.2010) si de Cristina Anamaria (06.09.2005)
Hainute la BAZAR
INSCRIU REPREZENTANTI ORIFLAME
cris_82 spune:
buna fetele,am aparut si eu tocmai searaca pe zi am reusit sa ies din casa cu sora-mea ca sa-si faca piata(a mea masina tot in garaj este )
Am ridicat coletul de la leditia, e superb setul de bijuum-ai facut foarte fericita
cica mai am un colet la posta dar nu l-au gasit,ca avizul este,maine ma duc peste ele
brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA
A VENIT IARNA
BAZAR
twinwings spune:
buna seara.am achitat astazi in contul lui Bogdan 8 ron cu initialele MR.revin cu linkul daca mi confirma Dodo.daca nu maine trimit chitanta pe mail la bazar.
o seara minunata si calduroasa va doresc din Alba Iulia.
nushulica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Leditia
Nushu,facturile erau de la mine si te-am confirmat de ieri(le-am bifat dinainte sa scrii tu aici,ca ma uitasem in cont dupa indemnizatie:)).Daca vrei,eu te confirm si aici,dar e munca in plus pt fete,k-mi trimit mie confirmari,cand sunt deja confirmate facturile. Daca tot te-am prins aci,vezi ca ti-am trimis un email sa-mi zici care adresa e buna din cele doua de pe factura. pup. POZE CU NOI de David Christian Speranta si incredere pentru David Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!. |
aha,scuze ledi vezi daca nu stiu exact cum functioneaza bazarul ma agitam aiurea pe aici
ti-am raspuns la mail
Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui twinwings buna seara.am achitat astazi in contul lui Bogdan 8 ron cu initialele MR.revin cu linkul daca mi confirma Dodo |
Au intrat banutii,multumim
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
valentina_22 spune:
Buna seara. Astazi am platit in contul lui Mihaita suma de 27 ron pentru :
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=10975
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=10653
Mihaela, te rog sa ma confirmi, de asemeni o rog pe Kid sa-mi stearga restanta cand Mihaela confirma.
Pentru Ema am platit 23 ron contravaloarea celor doua camasi.
Mari rog confirmare.
_
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
ChicAlexa – val-1.jpg
ChicAndrei – val-2.jpg
BAZAR DC