Bazar Umanitar ***57***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mistral spune:

Am primit fusta de la Moonvas,multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

vio pupam grasunelul,mari la fel si pe petrut a lui mari,avem bebei sanatosi si mancaciosi

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Fetelor,
sunt cu capul rau de tot.
Am cumparat din Bazar 2 articole si nu stiu cum sa fac sa intru in posesia lor???
Please, help!
Am folosit ID de membru DC.
Multumesc!

www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">(PHOTO)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna seara!

Am primit coletul de la adablackcat, multumim frumos si pentru bonus, ma bucur ca ne vin toate

Am achitat azi produsele si am trimis chitanta pe mail, am achitat si un produs de la Adee,la care inca nu s-a incheiat licitatia, sper sa nu mai fiu supralicitata

Nushu: i-am dat sotului banii, sa plateasca maine, sa scap de tot de datorii

Viovio: am vazut un grasunel scump de tot, sa va traiasca si sa va bucurati de el!

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui asteryaro

Fetelor,
Am cumparat din Bazar 2 articole si nu stiu cum sa fac sa intru in posesia lor???
Please, help!
Multumesc!

Cristina si Razvan (31.01.2006)

Buna
Uite aici un extras din regulamentul bazarului.Sper sa fie edificator

Plata
Banii trebuie depusi in contul cazului pentru care a fost donat produsul castigat sau daca a fost donat pentru toate cazurile, alege unul dintre cazurile active (exceptie face cazul lui Marius-Andrei - nu se poate alege).
Nota: Deoarece bancile percep comision la platile efectuate prin internet banking sau transfer din alte conturi, indiferent de suma depusa, cumparatorul care plateste in acest mod este rugat sa depuna 3 lei in plus fata de suma platita pentru produsele cumparate.
A alege sa platesti la ghiseul bancii inseamna a evita plata a numeroase comisioane de transfer, cu exceptiile intalnite de noi pana acum: in cazul BCR, comisionul de DEPUNERE e 4 lei pentru oricine, in cazul ING e 7 lei pentru neclienti ING.

Confirmarea platii

Daca in termen de o luna de la incheierea licitatiei produsul nu a fost confirmat platit, acesta se pierde. Donatorul il poate repune in licitatie.
Dovada platii se face prin trimiterea unui mail la adresa bazargeneral @ gmail . com
Mailul va trebui sa contina pentru fiecare chitanta trimisa (scan, foto sau print-screen) linkurile produselor platite.

In cazul in care aceasta dovada nu poate fi trimisa pe mail, cumparatorul este rugat sa solicite responsabilului de caz confirmarea platii (daca este catre limita de o luna trebuie sa informeze si donatorul pentru ca acesta sa nu repuna produsul in licitatie).
Este de preferat ca aceasta confirmare sa fie solicitata pe PM, pentru ca titularul contului sa confirme plata pentru nickul DC, nu pentru numele real.
In momentul in care beneficiarul confirma plata, trebuie sa furnizati linkurile de la produsele corespunzatoare platii (cu reply with quote la mesajul acestuia cel mai bine).

In momentul verificarii, una din persoanele care se ocupa de administrarea bazarului va confirma plata, trimitand mail de confirmare la fiecare produs cu un text de genul "Se confirma plata acestui produs in contul lui X".
Apoi restul ramane intre donator si cumparator. De aceea e bine ca de la inceput sa aveti adresa corecta in cont, pentru ca atunci cand se genereaza factura, donatorul sa o aiba la indemana. Pentru a evita intoarcerea coletului la donator, cumparatorul este rugat sa ia legatura cu donatorul produsului pentru a-i confirma ca adresa de pe factura este corecta, iar pachetul se poate trimite (cumparatorul poate ridica pachetul de la posta).

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui asteryaro

Fetelor,
Please, help!
Multumesc!

Cristina si Razvan (31.01.2006)

du-te in bazar, autentifica-te si du-te apoi in contul tau. acolo vei gasi factura si vei sti ce sa faci, exact cum a scris Alexandra.
daca nu e ok, ne zici si gasim noi unde sunt produsele.

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">mam.jpg ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Fetele din Bucuresti, v-ati luat brad?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Inca nu, dar am auzit ca in bricostore si in auchan sunt brazi frumosi si ieftini

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

la iasi la mr bricolaje sunt brazi naturali frumosi cu 70lei nu f inalti dar perfeccti pt apartament

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

fetelor a platit mama azi la brd astfel:

mihaita 80lei

initialele sunt M.A. dar chitantele sunt la ea si eu abia joi ajung acolo ca sa le fac poze,deci daca cumva sunt mamicile pe faza le rog sa-mi confirme si mie ca sa imi pot lua produsele inainte de craciunca am un puzzle pt david si am hainute de 3-6luni de la ledi dar deja nu stiu daca ii mai vin uriasului asta al meu ca a ajuns la 7kg

confirm plata fcauta de nushulica!multumim frumos!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput