Bazar Umanitar ***57***
Raspunsuri - Pagina 10
georgipuia spune:
Danyalo... nu fac aprecieri sincer...in nici un caz nu a fost remarca cu rautate... era un sfat pentru sufletelul tau. Ca pana la urma ca pui la bazar si ajuti aici, sau ca dai cuiva si ajuti pe partea astalalta.. tot un ajutor este si tot apreciat este gestul.
Ellax... ce anume te intereseaza, ia zi lu mama sa dau zor sa postez... momentan as avea ceva de fetita la 6-7 ani.
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
Viovio spune:
Buna dimineata...pe la pranz
Revenim si noi dupa o perioada aglomerata si obositoare care s-a finalizat in we cu botezul juniorului.Pentru cine are chief gaseste "dovada" aici: Botez Bogdan
Azi am inceput ziua cum nu se putea mai bine si pentru asta trebuie sa multumesc din suflet Adei(adablackcat).Aveam castigata de la ea o rochita de care aveam mare nevoie la sfarsitul saptamanii darnu apucam sa ajung sa platesc.In fiecare seara eram tentata sa ii dau PM si sa o rog sa trimita rochita "pe incredere"...dar mi-a fost jena.Asa ca aseara am stat o ora la banca si am platit in contul Alexiei...rochita care...n-o sa va vina sa credeti dar era deja la posta.
Am ridicat o azi,este extrem de frumoasa.Multumesc si pentru bonus(Bianca il va aprecia mult mai mult decat pe rochita) dar mai ales multumesc ca mi-ai facut asa o bucurie si mi-ai luat o grija din suflet.
Si trebuie sa mai multumesc ElleiX care m-a ajutat si a cautat pentru mine pe net ceva ce aveam nevoie.
Stiu ca nu ne cunoastem dar cum altfel decat prietene poti numi pe cineva care te ajuta cand ai mai multa nevoie,chiar si fara sa ceri acel ajutor.
Ela zicea mai la inceputul capitolului cum sa pui ceva distinctiv fetitelor sa nu se mai faca confuzii si sa se supere copii.Oare eu ce sa fac cu Bia mea care nu recunoaste ca e fata.Spune cui vrea sa o asculte ca e baiat si se prezinta mandra "Scooby Doo" sau "Sportacus".
Am mai primit in aceasta perioada coletul de la
Ducky careia trebuie sa-i multumesc inzecit pentru bonusuri.Am gasit si mesajul tau,din nu stiu ce motiv a ajuns la "Spam" si n-am apucat sa-l citesc la timp,mi-ai facut o surpriza cu bluzita albastra.
mikaeela - foarte frumoasa bluzita,multumim
woow...cat am scris...
Revin mai tarziu ca nu mai are nimeni loc de mine aici.
Violeta, mami de printesa CRISTIANA BIANCA si MIHAI BOGDAN
Leditia spune:
confirm 12 lei de la mady.Multumim.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
adablackcat spune:
Viovio, cu mare drag! Sa o poarte sanatoasa, sper ca ti-ai gasit si bolero. Eu am convingerea ca cele care scriu aici la umanitare intotdeauna o sa-si achite ce au de achitat.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Aradencele alaturi de maria_rubi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
valentinag spune:
Fetele, imi cer scuze ca n-am achitat inca produsele,nici azi nu mi-am intrat baniiMaine sper sa le achit.
Ma duc sa caut la bazar, sa vad daca sunt ceva jucarioare pentru dentitie, vreau sa-i iau nepotului meu.
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
diannaalex spune:
Confirm de la Mihaela077 13 ron Multumim frumos.
Confirm de la Claudia.andrici 20 de ron multumim frumos
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Viovio spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgipuia ... momentan as avea ceva de fetita la 6-7 ani. Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007) Ce am eu de oferit si/sau vandut? |
Vreau si eu,stau la panda...
Ada
Sabina,cand intri poti confirma 10 lei de la mine in contul Alexiei,platiti ieri.
Si o intrebare tampita...
A vazut cineva/are cineva "chestiute" de prins parul/agrafe...ceva cu Scooby Doo?
Violeta, mami de printesa CRISTIANA BIANCA si MIHAI BOGDAN
monica70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgipuia momentan as avea ceva de fetita la 6-7 ani. |
Niste colanti nu ai cumva? Ca ma inebuneste fiinca-mea ca vrea si nu apuc sa merg sa ii caut Cam marimea 110-116 ...
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
georgipuia spune:
O singura pereche de colanti are, tricotati, care inca ii mai vin si sunt de casa. Daca as avea timp si bani sigur as gasi pe unde stiu eu.. dar sincer stau prost la ambele capitole enumerate
I-am luat recent niste colanti de bumbac, gen pantalon de trening dar croiala de colanti, cu Hannah Montana abtipild pe un picior. Era parca 10 ron, abtipildul s-a mentinut ok la spalat (aveam eu mari emotii) dar ambele perechi i s-au descusut intre picioare. asta e.. vrem si ieftin si bun? nu se poate
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
madaiulia spune:
Am primit ieri coletele de la Laura25 si madyrizi. Foarte frumoase.
Laura multumesc mult pentru bonus, cred ca asta mi-a placut cel mai mult . Si Andrei l-a remarcat imediat, erau impaturite pe un fotoliu si direct la tricou s-a dus. Tare rau i-a parut ca nu e marimea lui (eu am cumparat acum pentru nepotelul meu, care are mai multa nevoie de hainute).
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007