Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (52)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui sofie-iubi

fetelor, am o mare nelamurire. mie mi-a spus pediatra, de fapt mi-a scris, deci nu ma insel eu, ca o lingurita are 5 ml si am vazut la Racusor ca a scris ca lingurita are 1 ml. imi e sa nu-i dau prea putin suculet.
voi ce credeti?
multam pt raspuns :)

http://sunt-mamica.blogspot.com/

Mamica lui Sofie - printesa sugubeata 30 iunie 2010

O lingurita de plastic are 1 ml... sigur! ca seringa de nurofen are 5 ml, si i-am dat cu lingurita... o vesnicie...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Eu am baut Cola, bere si vin (asa de pofta, vinu cu multa apa minerala)........chiar sunt asa mama denaturata

http://community.webshots.com/user/Dragaica

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

me tooo...si multe altele...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

eu alaltaieri am baut prima data doua guri de cola
dar cipsuri am papat la greu ...bere cu alcool si vin mai fur de la Marius ...iar ciocolata alba sau cu cacao iar la greu

Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Cris de unde ai luat caciulita de Mos Craciun...vrem si noi

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

oana , de cate luni e suzeta lui matei? nectarie nu tine nici o suzeta in gura...doar cand adoarme ii dau una de cand era mic si o tin sa stea cu o paturica ufffff nu vrea alta si pace...mai nou tine buzele strans sa nu i-o dau dar fara ea urla si nu adoarme....sa il parasc ca s-a facut un marait inainte de somnul de seara. partea buna e ca mai are o trezire la 23:30 apoi somn pana la 7 dimineaata. sa vedem cat tine minunea. are doar 3 zile deocamdata.
in seara asta ma uit la film cu sotul...pe laptop in living...dar pana atunci mai am in " to do" sa fac baie la puiul mare, sa adorm puiul mare si cateva mail-uri pentru firma...apoi film...abia astep..

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

buna seara fetele!!!

Rody eu chiar nu stiu cum se trece ca si eu am uitat sa intreb cand am facut certificatul de nastere cand ma duc de Paste acasa o sa ma duc sa ma interesez

Crispro eu am mancat KFC cand am fost acasa, chiar daca alaptam si cola mai beau si acu din cand in cand, dar cand voi termina si eu cu alaptatul am sa dorm cu bidonul langa mine

am tot citit din urma dar am uitat ce mai voiam sa spun

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

oana , de cate luni e suzeta lui matei? nectarie nu tine nici o suzeta in gura...doar cand adoarme ii dau una de cand era mic si o tin sa stea cu o paturica ufffff nu vrea alta si pace...mai nou tine buzele strans sa nu i-o dau dar fara ea urla si nu adoarme....sa il parasc ca s-a facut un marait inainte de somnul de seara. partea buna e ca mai are o trezire la 23:30 apoi somn pana la 7 dimineaata. sa vedem cat tine minunea. are doar 3 zile deocamdata.
in seara asta ma uit la film cu sotul...pe laptop in living...dar pana atunci mai am in " to do" sa fac baie la puiul mare, sa adorm puiul mare si cateva mail-uri pentru firma...apoi film...abia astep..

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#

de 0-6 luni
si sa stii ca de cand cu dintisorii parca o accepta mai bine ca roade la ea...dar nu am avut succes decat cu cele de latex, poate de asta o iubeste si pe Sophie ca e de cauciuc desi am impresia ca e cam mare pentru gurita lui, doar urechile le roade

Noi 2

Mergi la inceput

Oana, caciulita o am de mult, mi-a trimis-o mama din State, dar e de oameni mari, nu de copii...

Am culcat copilul mai tarziu decat de obicei, adica la 8 si un pic, si a adormit repede... nu stiu cum sa fac sa ii aman masa de la 6 -6 juma dimi pe 7... ca tare ma incurca masa aia.. as vrea sa manance la 7 dimi, apoi 11, 15, 19 si 2 noaptea... si atunci numai bine ii dau masa de fructe la 10 ( sa nu fie nici tare flamand, dar sa treaca o ora pana la laptic), si supica la 14... sa vedem ce iese... v-am zis io ca fac armata cu el...

Rodi, esti la plimbareala, nu? Ca absentezi...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mericica30 spune:

buna seara delfinariu.-ici la mamici si delfinasi
tina-eu i-am cummparat fetei ceai de la humana special pt 4 luni dar din pacate nu-l tolereaza deloc, contine foarte multa lactoza si o doare burtica si face kk moale asa ca am renuntat sa-l dau dar poate alti copii il tolereaza bine.eu folosesc baby calm si il mai amestec si cu ceai de tei.si este si mai ieftin.

Mergi la inceput

Btz, ce faci, pe unde esti? De cateva zile tot vreau sa intreb de tine...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Eu am baut Cola, bere si vin (asa de pofta, vinu cu multa apa minerala)........chiar sunt asa mama denaturata

me tooo...si multe altele...

si eu . nu am dus dorul nici la Pepsi...

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput