Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (52)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Mai Rodi, da ce papacioasa ai tu acolo nu cred ca o sa ai probleme cu diversificarea, desi la voi se pare ca a inceput deja

ROXANA noi am papat abia cate 5 ml de mar si 5 de morcov, asa ca inca nu stim cum merge cu papica sambata viitoare bagam supica, atunci sa vedem ce si cum. oricum am observat ca morcovul nu ii placea asa de mult ca marul, tre sa caut unii mai dulci.

si inca ceva, daca pana acum facea kakuta si dupa-amiaza, nu doar dimineata, dupa morcov nu a mai facut. sunt curioasa daca maine dimineata mai face. oricum acum m-am hotarat, dupa ce ajungem la 15 ml separat, cei 20 ii dau combinat, daca s-a obisnuit deja cu gusturile separat. altfel risc sa mi se constipe de la morcovel

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Rodyka si mie mi-e tare clar ca Isa seamana cu Maria sau cu Ana. Pofticioase, mancacioase, sa te tii mai incolo . Eu inca sper sa nu fie Iulia copia Anei fidela. Ii seamana la fizic dar sper sa nu fie chiar asa de mancacioasa . Desi daca stau sa ma gandesc a inceput sa se cam intinda dupa mancarea mea, mi se face fricaaaa. Vreau un copil sa manance normal, sa se ingrase normal, nu mai vreau extreme ca astea doua mari.
Mirela, sa fie sanatos si norocos sagetatorul tau!
Paula, ce ochisori frumosi am vazut
Aelita, multa sanatate sotului!

Sigur mai vroiam sa zic ceva dar am uitat Mai e si maine o zi.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

KATALINA inca nu am incercat oala,dar se pune asa: jos apa,primul etaj carne,al doilea legume.sau poti folosi doar 1 etaj si pui ce vrei.
m-ai intrebat daca mai rezist cu somnul,sunt rupta mai ales de cand sunt ei bolnaviori si nu dorm ca lumea,dar sa stii de 2 zile au reinceput sa doarma bine,de la 11.30 pana pe la 8-9 cu masa la 5-6

ANDREEA LA MUUUUUULTI ANI FRUMOSI!!!!!!!!!!!

VICTO unde ai poze?

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

MIRELUS LA MULTI ANI LUI VLADUT!!!!Ce-ti fac motaneii?pe 17 ziceai de un ultim control inainte de ceza?

Mergi la inceput

RACUSOR sa stii ca si eu am intrebat dr de la ce pot fi maraielile astea,maraieli,nu plans,ma dispera,e enervant.Am zis ca are copilu' ceva ca nu poa' sa tot maraie asa fara motiv,dar nu mi-a dat o explicatie dr evident.Pot fi dintii,burtica,alintare,cere atentie,nu stiu...
ce sa zic ca pe al meu sot il dispera cand incepe MATEO cu maraielile seara cand tre sa-i culcam...ufff nu e usor sa fim mamici dar e EXTREM DE FRUMOS!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

ce misto vb eu singura pe aici!!!da unde sunteti mamici?v-au adormit bebeii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

salutari

intru si eu sa va salut rapid. Azi am fost in vizita la tatal meu, a fost ziua surorii mele cea mai mica - a facut 7 ani. Rebeca fu cumintica, ca de obicei, doar la inceput s-a cam speriat ca a sarit toata lumea pe ea, dar i-a trecut repede; a si dormit 2 ore desi era o harmalaie maxima.

Faza tare: in seara asta am avut ceva mai mult laptic decat in ultimele zile si... ce credeti? Rebeca nu a vrut la san. Concluzia e ca e masochista, ii place sa se chinuie cand e lapte putin. Bine, a mancat pana la urma dar cu eforturi mari.

Noapte buna va doresc

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

carla..aici..ne chinuim sa adormim bebeii aflati in greva foamei..
mai, ii e foame de numa, da nu vrea sa bea din bibe!
asa ca acu termin berea..ca imediat, in maxim 2 ore mi se trez.

am dat si centrala mai tare, l-am infofoloit langa mine, sub patura pana la gat (ca de, s-a si trezit sa manance oaresce), s-a mai incalzit.

otilia, da tu cum speri ca va accepta Lp la varsta asta?

in ritmul asta, cred ca intru pe diversificare mai repede decat credeam

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Apar si eu la ceas tarziu in noapte

Toti dorm...eu iar cucuvea..am strans de prin casa..pus vasele la masina de spalat...am devorat jumatate de pomelo ce bun e...

Azi am fost plimbareti...am fost la Carrefour..unde am gasit un targ cu carnaciori de casa,toba..fel de fel de bunatatiam luat si noi

Otilia-super papusile toata familia...o sa vb cu mosul sa-i aduca si ei
ce bine de voi ca mergeti cu copii la petrecere mai vin si altii sau numai voi
Nici mie nu mi-a venit CM...oricum nici nu-l astept...la antonia mi-a venit la 1 luna jumateparca as lua si eu Cezarette...deocamdata nu ne protejam

Ilinca-azi am luat si eu safe feader 10 lei de la raionul pt copii acolo unde sunt biberoane,suzete..sigur gasesti

Georgia-ce nazdravana ai tu acolo sta in fund deja

Roxana-da e des intalnit la copii canalul lacrimal infundat...si fetita mea a avut..noi am scapt cu masaj...fa-i de 5-6 ori pe zi..

Racusor-poate il doare ceva..dintii..burtica...sau vrea atentie...David sta cumintel si se joaca in centru de joaca...doar cand ii e foame sau prea somn face scandal

Paula-crezi tu ca dupa 3-4 ani rasuflit usurata atunci incep altele...gradinita..mofturi la mancare...ca nu vrea rochita mov o vrea pe cea roz si tot asao data i-am zis sotului ca as prefera 10 bebelusi in locul antoniei

frumoase pozele Raul un frumos ca de obicei

Victo-si eu am zile cand astept sa plece Antonia la gradi

Rodyka-ce poftiioasa e ai avut curaj sa-i dai din banana daca lua o bucata mai mare

Btz_ovi-ce ai patit?sa treaca

sambata-duminica viitoate facem si noi bradul...aia astept

n buna delfinariu

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Sarbatori Fericite !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

daaaaaa..e super ok cu bebelusii decat cu astia de 3 ani ;)
bambo..ai grija maica, ce-ti veni de nu va protejati...
mie la stefan mi-a venit imediat ce am temrinat alaptatul, chit ca manca si completare cam 50% din luna a doua.
maine schimb biberoanele..fetiliiiii..dati-mi idei..cum ii dau eu bibe la asta mic? nici cd e adormit asa nu il ia. de fapt gustul laptelui cred ca nu ii place. am incercat topfer si acum nan. esec total.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput