Streptococcus agalactiae grup B

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Eu am avut acest streptococ si nu l-am tratat in sarcina, pentru ca dr mi-a spus ca apare si dispare, in pofida tratamentului. Am urmat o cura de tinctura de propolis de 2 ori pe parcursul sarcinii, am repetat analiza in sapt 36 si nu mi-a mai iesit. Bebelusul a fost supus unei analize dupa nastere, a fost ok. Am nascut natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

sa stii ca si mie mi-a zis d-na dr de la cantacuzino, cand mi-a recoltat pt secretie, ca apare si dispare si fara tratament, pt ca traim cu el in corp, insa in intestine. si constipatia favorizeaza aparitia lui, de ex.

Mamica de baiat mare si mormoloaca Iris-Alexandra de 16+

Mergi la inceput

oricum, eu o sa fac tratamentul, dar mai incolo, ca doar nu nasc acum (sper). medicamentele le-am luat, insa, astept sa mai "cresc".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyshoara spune:

Fetelor, cum la mine nasterea bate la usa nu mai am timp sa astept sa mai dispara de la sine acest streptococ, din pacate....deja am intrat in 38 de saptamani si in orice clipa ma astept sa vrea bebelinul meu sa iasa prin urmare, pana se hotaraste el, sper sa apuc sa termin tratamentul si sa nu fie el contaminat.
Dar voi ce stiti, acest streptococ poate disparea din corpul meu dupa nastere si de la sine (in cazul in care Doamne fereste nu trece sub tratament acum! )?
Tratamentul cu antibiotic il urmeaza si sotul meu, in cazul vostru a fost la fel? Pentru ca am inteles ca se transmite sexual si la el... Si-au facut si sotii vostri ceva analize in acest sens?

Viitoare mami de

Mergi la inceput

mai... dispare sau nu, ori poate reapare, parerea mea e ca trebuie neaparat sa spui cand te internezi, si inclusiv sa amintesti de asta (ca sa te asiguri ca au retinut :) ) pe masa de nastere. la cezariana nu se transmite streptococul, doar la nasterea normala. (daca nu e asa, sa vina cineva cu completari)

Mergi la inceput

a, si pt sotul meu, dr nu ne-a dat tratament, deci nu stiu ce sa zic despre transmiterea pe cale sexuala, pt ca nu am citit despre asta. sau mai bina zis nu am gasit ceva care sa sustina ideea asta.

Mergi la inceput