Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (137)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

CODRUTA!!!!!! Tinem pumnii, Doame-ajuta, travaliu atipic e super, durerile dispar chiar sub contractie, mie imi suna a nastere super usoara! Esti in 38 de saptamini, ideal!

PUP!
G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui zumzu

Citat:
citat din mesajul lui aditzaC

Noi atat mai avem de cumparat: umdificator si carucior (din cele it's a must)

eu am dezumidificator ....am umiditate in camera si am avut probleme cu mucegaiul ...saptamanal vad cum se aduna apa ..umiditatea in aparat .
nu e bine nici asa ..nici asa. din pacate nu stiu ce sa iti recomand , ai cautat pe net ?

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza36+ mihai

da, ma tot uit. am gasit ceva care parea ok dar e pe abur rece si am inteles ca nu sunt recomandate, tb pe abur cald

37+...am intrat in 38 Darius Alexandru

am inteles ....poate gasesti unul potrivit

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza36+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Mai,voi ati vazut ca Irinuka a pus poze cu bebe???
Daca da,ma scuzati pt intarziere

33+ cu

Vineeeeee!!! +/- 33 zile

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Am intrat sa adaug cateva pozici.
Vroiam sa va intreb daca a ramas valabila cezariana pentru maine a lui Simo!
Mai intru!
Va !

Irina ~ 36+ cu Patrick Cristian
AMR 28 zile

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Ups,ce potriveala

33+ cu

Vineeeeee!!! +/- 33 zile

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabivalceanu

Citat:
citat din mesajul lui zumzu

cine imi recomanda si mie un umdificator bun bun. Nu conteaza cat o costa dar sunt disperata: nici macar noi nu putem dormi noaptea din cauza nasului dar pai bebe, si dormim cu geamul rabatat , cu caldura pe minim dar dar degeaba: azi noapte m-am trezit si vreo 2 ore n-am mai dormit ca nu puteam respira, stiu ca mai e si de la sarcina dar si sotul are pb asa ca..
Mi-as dorii unul care sa se autoregleze, adica sa masoare umditatea si daca e nevoie sa bage daca nu nu, si daca mai merge si cu uleiuri ceva ar fii ideal.

Zumzu, eu am doua de la BONA: unul ieftin care face abur cald (trebuie umplut des si face constant), unul scump, care face abur rece, se autoregleaza, dar il poti regla si tu, are si ceva filtre, il umpli mai rar si e foarte bun! Eu il am de 5 ani. Exista acum si unele digitale, super fitza, dar nu-ti recomnad, ca n-am mare incredere in ele (la fel la termometru, ai vazut, ilea digitale sunt mai proaste).
Cu uleiurile... nu stiu ce sa zic, plaminii nostri, si mai ales ai lui bebe, nu sunt programati pt uleiuri zilnic... astea au efect antiinflamator, calmant etc si nu trebuie folosite decit in caz de inflamatii, nu mereu. Eu cred c-o camera aerisita, cu maximum 20 de gdare in ea si umiditatea corespunzatoare reprezinta ambientul ideal.
Pup,
Gabi

vreau si eu sa stiu de care umidificator aveti; m=am tot uitat si la babyexpo de unul bun dar habar nu aveam de care ar trebui sa imi iau; asa ca daca aveti idee as vrea sa imi spuneti si mie, va rog tare mult;

32 + Maria-Sofia
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Zumzu, nu stiu cum se recomanda cu aer rece-aer cald. Tot ce stiu e asa: cel cu aer cald face o zapuseala naspa, asa, gen padure tropicala. Cel cu aer rece sta pe hol si face pt toate camerele, nu-l simt deloc, il tin oricum pe mic, cit sa faca 40-50 % umed. E un aer placut si nu simti nimic umed, oricum aburul se incalzeste (deja apa din rezervor e la temperatura camerei, deci aburul are 19-20 de grade) si pina in camera mea face fix aceeasi temparatura...
De ce zic istia ca-i mai bun cu aer cald? Sunt curioasa, eu oricum nu l-as schimba, ca stiu ce simt, dar sunt curioasa...
Gabi

Mergi la inceput

Irina,nu mai e valabil,ca a luat bebe in greutate.Cica sapt viitoare.

33+ cu

Vineeeeee!!! +/- 33 zile

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinushali

Simo , mi-am concediat neuronul

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 29+ cu gargaritza mica MARIA RAYSA
bbnoi

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.

simo 37 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Sarut mana Aditza!

Codrutza, ne rugam la Doamne-Doamne pentru tine si bebelina ta
Sa dea Dumnezeu sa fie bine pana la capat si sa nasti asa cum iti doresti. Eu iti tin pumnii. Curaj si putere pentru amandoua.

30+

Mergi la inceput