Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (137)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Neatza burticile.

LA MULTI ANI, ANCA!!! sa fii sanatoasa si sa ti se indeplinesca toate dorintele.

Tunde felicitari pt vestile bune.

Doloress multa sanatate, sa stea bebe Kevin inca putin la mami in burtica.

deea_sav85 bun venit la buburuze. Mai scrie 9 mesaje ca sa te vedem in timp real. Povesteste despre tine, despre sarcina, ce vrei tu.

Laura

35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

neata fetili,
blue-night LA MULTI ANI, sanatate si tot ce iti doresti.
ne-am trezit si noi cu o durere incredibil de mare de cap; nu imi dau seama de la ce este dar pe la 6 imi venea sa plang de cat de tare ma durea...
acum mai stau un pic in pat sa lenevesc si apoi ma apuc sa fac curat ca deja am amanat toata saptamna momentul asta;
week-end placut la toata lumea ;

32 + Maria-Sofia
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Neata!

Irinukaaa, mamica brava , bine ai revenit acasa. Sa-ti fie puiutul Patrick cuminte si mancacios !

Blue-night, la multi ani, sarcina si nastere cat mai usoare, bebe sanatos si frumos !

Doloress, inca putina rabdare !

Mirela, offff, cat te mai chinui tu pentru motaneii tai. Si eu sunt o fivoasa si ti-am citit "aventurile" si la capitolul fiv. Ce greu ti-a fost si atunci ! Dar sa vezi ce mamica mandra de trei baieti cuminti, destepti si curajosi o sa fii! Nu e aleasa oricine sa fie mamica de trei baieti !

33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ROXANA_82_CT spune:

Neata burtici si buburuze!

Ii urez si eu LA MULTI ANI sarbatoritei de astazi, multe pentru Blue Night!

Durerea de cap se pare ca e o chestiune generala :) Eu ieri m+am simtit lovita de tren toata ziua. Poate datorita schimbarii bruste de temperatura ...

32+ viitoare mamica de Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ROXANA_82_CT spune:

Uitasem sa schimb semnatura. Am mai crescut cu o saptamana!

33+ viitoare mamica de Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!!

Rapid cu vesti, sa nu ma dati disparuta si nascuta .

La eco, totul bine, bb nu are ganduri de iesire, cica prevede pe dupa Craciun dupa cum e treaba pe-acolo. Are aprox. 3 kg, e pe pozitii, lichid destul ... totul bine. Eu ma simt bine, fara dureri, greoaie dar activa.

Deci, mai am de dospit si pot sa ma pregatesc in liniste (vorba vine) pt. sarbatori.

mamma bis - o fetita si 38s de
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Abramburica chiar ma gandeam la tine la 5 dim cand nu aveam somn ma bucur k sunteti bine.

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 36+ cu Natalia Maria

AMR 19 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Neata!!!
Multumim pentru micul dejun.
Felicitari fetelor care au mers zilele acestea la eco.
Mirela-saracuta de tine,toata esti tu chinuita ,dar ce nu faci tu pt cei doi motanei.sa treaca durerile.
LA MULTI ANI FERICITI SARBATORITEI DE ASTAZI!!!TE ASTEPTAM SA NE FACI CINSTE!

Andreea 31+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Doloress-toate gandurile mele bune le trimit la tine alaturi de multe rugaciuni sa stea bebe Kevin la caldurica cat mai mult.

Andreea 31+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Buna fetele cochetele,

LA MULTI ANI Blue_Night ! Sanatate, noroc, bebe sanatos si mancacios!

Doloress ma rog pentru tine si pentru bebe mic, sa stea la mami in burtica, sa se mai dospeasca putin. Curaj, totul o sa se termine cu bine.

Irinuka, bine ai venit acasa!

Despre mine...sunt cam amarata, stresata, nici nu stiu cum sa-mi definesc starea asta. Sunt cu psihicul atat de la pamant ca am inceput sa imi resimt asta si in trup, zici ca sunt batuta.
Am fost ieri la eco de trim 3, eco nu l-am facut cu medicul meu si dra asta a fost super super tacuta, nu mi-a explicat nimic din ce vedea acolo, daca intrebam ceva imi raspundea sec, cu da sau nu.
Bebele meu este ca si greutate mai mic cu 1 saptamana si jumatate :( are doar 1420g. Lungimea nici nu mi-a masurat-o, gradul de maturitate al placentei nu si cand am intrebat-o a zis ca nu-oi atat de important acum...hmmm si in plus fetita mea are si esarfa pericervicala.
La comentarii a scris ceva de genul "craniul fetal la polul inferior al uterului", voi stiti ce-o fi insemnand asta?

Abia marti merg la medicul meu pe care nu-l pot deranja inainte :( si cred ca o sa albesc pana atunci.

Scuze ca m-am intins atat dar nu prea am cui sa povestesc despre temerile mele, daca le dezvolt in familie, ii panichez, ca ei sunt mai agitati decat mine.

Pup fetele si un week-end minunat va doresc!

30+

Mergi la inceput