Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (137)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Salutari gagici!
M-am trezit pe la 11 azi , dupa ce aseara am ajuns la 2.30 acasa.Am fost la targu ala de iarna,da am stat o juma de ora,ca era buluc de lume.Ziceai ca e mijlocu verii,asa era de aglomerat.M-am enervat,mi-am bagat geanta in san si am taiat-o.Sa nu mai zic ca singura incaltaminte care ma mai incape sunt niste cizme cu tocuri de vreo 12.Asa ca am plecat la mall,la film.
Nu mai zic ca azi ma dor toate cele.
Si n-a mai curs nimic asemanator cu ieri,ca tot intreba Tunde.

la toate

33+ cu

Vineeeeee!!! +/- 32 zile

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui andri31

neata fetele
ieri am mai cumparat si eu una alta pt bulina mea mica. .. bre ! da' tare mai sunt scumpe. pe o lenjerie de la bertoni am dat 170 lei

am luat cosmeticele pt bebe mai putin.... crema , uleiul pt masaj.
VOI CE ATI LUAT PT BEBE ? ca eu nu stiu cu ce sa o frec (ca sa spun asa) la masaj.....HELP

monikaaa sa fii sanatoasa , cu bb sanatos , puternica si plina de viata.

mami 32 Amalia
lumina si putere
mandra dulce

eu am dat pe lenjerie bertoni 150 ron dar acum depinde ce are ...si in cora am vz ca a mea la 132 ron
legat de cosmetice ....eu am luat un samponel.spuma pt baitza de la nivea si pt masaj ...ii fac inainte de baitza cu ulei de masline .

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza36+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Tuta din mine a uitat
LA MULTI ANI MONIKA!!!SANATATE MULTA!
SI LA MULTI ANI SI PT VLADUTU LU MIRELA!!!

33+ cu

Vineeeeee!!! +/- 32 zile

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vasilasanita

In ultimele zile nu prea am simtit copilasul activ. L-am simtit miscandu-se dar f putin. OAre de ce?
Are vreo legatura ca am stat eu cam mult in picioare si am trebaluit?

35+ cu
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!

si eu zic ca nu ai d c sa te ingrijorezi ...acum nu prea mai are loc ..si depinde de copil ,fiecare are ritmul lui de crestere si de a se misca

aditza36+ mihai

Mergi la inceput

lucia in cora are lenjerie cum am luat eu de la bertoni la 132 ron cu : pilota , cearceaf , perna , aparatori toate laturile si nu sunt din alea subtiri ...sunt groase .
App de ce ziceai ca sunt si aparatori separate la 35 ron ....depinde de calitatea lor , de marine si de grosime .

aditza36+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

ms aditza, eu am zis doar ce am auzit pe la voi... ca din pacate n am cum sa ajung acolo...si cora nu livraza la domiciliu..., oricum la lnjerii vrau sa vad ce material e, sa le pipai..nu vreau de pe net in niciun caz

32+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luciact

ms aditza, eu am zis doar ce am auzit pe la voi... ca din pacate n am cum sa ajung acolo...si cora nu livraza la domiciliu..., oricum la lnjerii vrau sa vad ce material e, sa le pipai..nu vreau de pe net in niciun caz

32+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

da stiu ca de asta nu am luat nici eu dupa net ....la bertoni sunt din bumbac , mie mi.a placut ca si calitate , iar ca si aparatori am vrut din alea mai groase si mai inalte nu din alea subtiri rau si mici

aditza36+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

http://magazin.clopotel.ro/catalog/43977690/patut-copil-lemn-saltea-set-aparatori-bertoni-completa.html#galerie

eu am asa ceva si sunt fff incantata, sunt din Carrefour, vi le-am mai laudat eu si mai de mult, sunt fff bune si foarte pufoase, nu se loveste copilul de lemn

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 35 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

ana dar ai umblat nu gluma pana la ora aia si pe toacele alea
bine ca mai poti ca eu una daca m.as urca acum pe toace cred ca nici numai pot merge:))...

aditza36+ mihai

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

http://magazin.clopotel.ro/catalog/43977690/patut-copil-lemn-saltea-set-aparatori-bertoni-completa.html#galerie

eu am asa ceva si sunt fff incantata, sunt din Carrefour, vi le-am mai laudat eu si mai de mult, sunt fff bune si foarte pufoase, nu se loveste copilul de lemn

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 35 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

din aia am si eu ...numai ca este pe galben

aditza36+ mihai

Mergi la inceput