Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (137)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Citat:
citat din mesajul lui loutzy

Apropo fetelor care ati primit salariu pe prenatal? Eu am primit mai multi bani decat deobicei. De ce oare? Stiti cumva cum se calculeaza? Dupa fisierul trimis de Simo uma imi iese clar mult mai mic decat ceea ce mi-a intrat mie pe card.

Laura

35+ cu

Se da 85 la suta din brut,din media ultimelor 6 luni si nu se ia impozit!!!

35+ cu
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Laura, nu am primit inca...dar am auzit ca e mai mare decat in mod normal, am impresia ca se incadreaza in categoria veniturilor neimpozabile. Deci iti face media venitului brut pe ultimele 6 luni, se aplica 85% si nu se mai aplica impozit.

_
BB e deja pe drum
Roxana 35+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

Mergi la inceput

In ultimele zile nu prea am simtit copilasul activ. L-am simtit miscandu-se dar f putin. OAre de ce?
Are vreo legatura ca am stat eu cam mult in picioare si am trebaluit?

35+ cu

Mergi la inceput

Vasilasanita, e si el maricel...nu mai are asa mult loc!! Este normal sa se miste tot mai putin. Oricum, daca ai indoieli, fuguta la un control, e cel mai bine. Mie mi-a spus dr sa merg repejor la control daca nu o simt deloc mai mult de 5-6 ore (atentie: DELOC, nu daca o simt mai putin intens). Nu inseamna neaparat ca e ceva grav, dar e bine sa stii si in plus te si linistesti

_
BB e deja pe drum
bebe creste

Mergi la inceput

OK roxx
Mersi

35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

neata fetele
ieri am mai cumparat si eu una alta pt bulina mea mica. .. bre ! da' tare mai sunt scumpe. pe o lenjerie de la bertoni am dat 170 lei

am luat cosmeticele pt bebe mai putin.... crema , uleiul pt masaj.
VOI CE ATI LUAT PT BEBE ? ca eu nu stiu cu ce sa o frec (ca sa spun asa) la masaj.....HELP

monikaaa sa fii sanatoasa , cu bb sanatos , puternica si plina de viata.

mami 32 Amalia
lumina si putere
mandra dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

mama au astia un stil de a scrie in ordonante de imi trebuie un lighean cu apa rece in care sa-mi pun picioarele. abia daca pricep ceva.

Multam' de lamuriri.

Laura

35+ cu

Mergi la inceput

Andri, eu am ulei pt masaj bebe de la Bubchen (s-a mai discutat pe aici, gasesti la Plus, DM si poti sa comanzi si pe net). Au preturi foarte accessibile si nici nu contin prostii (parabeni si alte chestii).

_
BB e deja pe drum
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Buna dimi mumoaselor

MONICA LA MULTI ANI SI BEBE MUMOS ,MARE SI SANATOS!

Bebelusi;sanatate multa! astia de la media ti-au adus virusi

Bebelu;deja cand iti vad AMR pot merge la buda de emotii..cred ca scap si de constipatie cand incep nasterile

Babyleeks;intradevar beau putina apa/da asa am f toata viata..si n-am f constip.Aici daca beau din robinet..ma umplu de balauri..incepand cu lambrioza..si asa mai d.

aditza/lucia;multumim de mic dejun

Shubulina;cum esti MAMA?DOP SAU NU DOP?

CODRUTZA!!!!HAI mamica mai da-ne vesti!

Tunde 30 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

fetele, am si eu o nelamurire...cum adik media la brut???brutul nu e cel trecut in contractul de munca si care ramane la fel in fiecare luna??? stiu k netul se mai modifica in functie de zile...

andri31, ce face bbla ta? de unde ai luat lenjeria?in carefour au?

32+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput