Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (137)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Am mai citit ca multe va confruntati cu hemoroizi. Exista tratamente homeopate foarte bune, insa sunt personalizate. Trebuie sa mergeti la un dr homeopat sa va spuna exact ce sa luati.

Eu o recmanda pe dr Greta Nita de la Medlife.
Noi la ea mergem si sunt f multumita.

La fel si pentru nastere sunt niste remedii care se pot lua pentru a diminua traumatismele si pentru o recuperare mai rapida.

Sanatate!

Mami de roscatzel Matei Gabriel 24.08.2008 si 34+ Theodor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

helloo

Ordonanta de urgenta nr.111/2010 a fost publicata in Monitorul Oficial, partea I nr. 830 din 10 decembrie 201o. o puteti citi aici: http://www.monitoruloficial.ro/RO/article--e-Monitor--339.html
pooop

mami de fetita cu codite 3+ si s30

Multumim mult, char o cautam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlexaM

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

helloo

Ordonanta de urgenta nr.111/2010 a fost publicata in Monitorul Oficial, partea I nr. 830 din 10 decembrie 201o. o puteti citi aici: http://www.monitoruloficial.ro/RO/article--e-Monitor--339.html
pooop

Multumim mult, char o cautam!

stiam ca multe din burtici/mamici asteapta sa o citeasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Lorich;Eu n-am cumparat wrap//mi se par scumpe rau...saraca bunica-mea Dz s-o ierte..mi-ar face Ea de ar trai acu la stativa..tesut frumos.

Aditza;sunt tot in tol festiv..pantaloni de pijama a lui sotu- verde padurar..chilotei nuku..cartofi nu mai pun..ca nu prea s frumosi

A..acu-s cu galbenele..dar serios nici o ameliorare..o iau razana...ce naiba sa mai pun acolo?

Am mancat si acum o cana mare de cereale inmuiate in lapte de la amiaz..mananc mar..dupa beau iaurt...mandarina..zici ca am mate de vaca..diger tot dar ma constip...de asi putea bea ceva ulei..da brrrr..nupoci..vine inapoi p gurita nu pe gaurita

Tunde 30 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Buna seara, dragelor!
Revenim si noi pe baricade dupa o zi plina. Ne-a ajutat DD sa ne vedem cu toate cumparaturile facute...gata! Acum respir usurata. Am facut un tur de forta prin muuulte magazine (cred ca mi-am testat un pic limitele...), dar am incheiat si capitolul asta.
Sunt asa incantata...de-acu incolo nu mai am nimic de facut decat de lenevit prin casa!

ANCA, LA MULTI ANI!! Tot ce iti doresti sa se implineasca!! Toate cele bune pt toti trei! Salutari si sotului tau de la al meu PUPICI MULTI!

Ma duc sa citesc ce ati mai scris si revin!

_
BB e deja pe drum
Roxana 35+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

Lorich;Eu n-am cumparat wrap//mi se par scumpe rau...saraca bunica-mea Dz s-o ierte..mi-ar face Ea de ar trai acu la stativa..tesut frumos.

Aditza;sunt tot in tol festiv..pantaloni de pijama a lui sotu- verde padurar..chilotei nuku..cartofi nu mai pun..ca nu prea s frumosi

A..acu-s cu galbenele..dar serios nici o ameliorare..o iau razana...ce naiba sa mai pun acolo?

Am mancat si acum o cana mare de cereale inmuiate in lapte de la amiaz..mananc mar..dupa beau iaurt...mandarina..zici ca am mate de vaca..diger tot dar ma constip...de asi putea bea ceva ulei..da brrrr..nupoci..vine inapoi p gurita nu pe gaurita

Tunde 30 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

TUNDE : hai k ma bag si eu in seama cu japca ...dar tu bei destula apa?....eu stiu de la mine ...atat timp cat beau apa ...atentie de la robinet nu din sticla ...nu am probleme ...

32 + Kevin Claudiu Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

ma refeream ca beau apa de la robinet...nu din aceea plata cumparata....am vrut sa lamuresc problema sa nu credeti ca pun botu direct pe teava de apa
.......
In alta ordine de idei ma disperat bebitza meu sughita prea mult

32 + Kevin Claudiu Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ggsk spune:

hello burtici, ma ajuta si pe mine cineva cu o parola ?! pleeeease , as vrea sa-l vad si eu pe Patrick...

36+ bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

missmj saltea am cumparat de la dedeman, semiortopedica, ca aia orto ne rupea spatele, cred ...
tunde, in sfarsit, vesti bune!! s-o tii tot asa!
doloress multa sanatate!! ia modelul lui tunde
deea_sav85 bine ai venit
Blue_Night la multi ani, nastere usoara si un bebe sanatos, voios, voinic
wudy a mea era cu 5 zile in urma la morfo de trim 2 si acu e cu 3 inainte si sa stii ca nu intotdeauna tacerea e un semn...dar pt banii pe care i-ai dat, trebuia sa 'scuipe' niste explicatii totusi, parerea mea.. (acu am vazut ca e abon de serv, dar tot bani primeste madam)
CODRUTA mult succes, iti tinem pumnii!!!! sa ne anunti dc ajungi inapoi la spital inainte de luni!
Irinuka ce ai tu acolo!! Sa fie sanatos si sa creasca maaaaaare!!
AlexaM sa treci mai des pe aici!
bb_yasmi ms de link
shubu te chiar daca esti cu sau fara dop

si io am misunat azi, is terminata. ma duc sa schimb lenjeria de pat, lucru care ma doboara.. mi se pare ca ma lupt cu gigantii, cand termin gafai de parca as fi urcat pe scari (stau la etaju' 7)

mai nasol e nu mai poci dormi decat pe stanga; pe dreapta imi iau suturi instant de la fie-mea, pe spate ma doare coloana, pe burta e de prisos sa va spun.. si voi tot asa?!

va pup, somn usor tuturor, indiferent pe ce parte

rox 30+ Marie Lorelei
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Noapte buna gagici
ne auzi maine la cafeluta
aveti grija de voi si de bb

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 36+ cu Natalia Maria

AMR 19 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput