Iepurasi de martie-aprilie 2010 (93)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Citat:
citat din mesajul lui irene26

Salut toate fetele!
Trimitem si noi urari de multa sanatate iepurasilor scumpi!
Bluekidoo, am vazut stirea acum pe ProTV International despre aceste covorase puzzle. Si eu tocmai ce i-am cumparat, dar nu ca sa se joace cu el, ci sa stea pe el, sa practice mersul in 4 labe. Gresia fiind foarte rece, ma gandeam ca este o buna protectie impotriva racelii. Acum, trebuie sa-l inlocuiesc cu un al protector. Acum s-au gasit belgienii astia sa anunte vestea despre covorasul buclucas?

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

iti spun din experienta, cand o sa invete sa mearga in patru labe fix pe covoras nu o sa stea.. o sa vrea sa exploreze casa si nu va sta pe nimic din ce ii asezi tu pe jos, daca pui un covor mare si ramane o bucatica libera, acolo o sa stea sa se joace si pe acolo o sa se plimbe.. cel putin Tanya asa face de cand a invatat sa se miste

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Nu stiu cum e cu aerosolii dar cica sunt aparate adevarate pt asa ceva cu chichinetele noastre... in fine eu ii fac pt ca ii place. asa mai pot si eu s-o las jos din brate.
Nu mai poate dupa masca aia o linge se uita cu iese auburul pe langa ochi etc. 15 nu o pot lua de la ea. trebuie doar sa tin aparatul drept ca il vrea si pe ala.

Oanacat timp a stat asa cu muci si tuse ? tot expectoranta ?
Cum mananca ai vostrii ? asta abea poate sa manance lapte, mancare maxim 10 lingurite ia.
Are si niste ochisori rosii si injectati. ii tine jumate deschisi.
Azi numai in brate a stat. Si la wc am fost cu ea. ma rupe spatele cand ma aplec cu ea. Mi-a venit si ciclul...
noroc ca am cola, mancare nu-mi trebuie sa nu mai am nici un gust. cola si pastile.

Irene - cum o convingi ca e pt mers in 4 labe? Pt maya e un deliciu covorul puzzle. e plin de dinti deja.

Andira si in ikea sunt saci ok. sigur merge si peste 70 cm. Are si maya de acolo

mihaela- tare frumoasa Angela. nu am vazut cu sunet filmuletul pt ca doarme maya dar m-am linistit pt am vazut ca si angela da din manute la fel ca maya . imi faceam probleme ca da asa din manute cand se bucura sau la muzica

Denisa & bebelunica Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Denisa cam o saptamana a stat Eric cu muci si secretii in gat. Si de mancat era jale, numai lapte vorbea. E tare grea perioada asta de raceala, eu la prima am zis ca intru in depresie. Nimic altceva in afara de lapte nu manca. Si uite asa eu am luat diversificarea de vreo 4-5 ori de la capat. O sa isi revina si atunci va papa si cu mai multa pofta ca inainte, o sa vezi.

Miha tare scumpa Angela.

Roxi tot ma minunez de poza asta, zici ca au sarit pe Silvana sa o pradeze.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

La noi era exact invers, manca doar solide si laptic ioc, ca nu putea respira pe nasuc de infundat ce era, gura ii era ocupata cu sticla...pur si simplu nu mai vroia lapte, facea un efort foarte mare sa manance.

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

oana, child la noi e simplu nu mananca nici lapte nici mancare

Denisa & bebelunica Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Buna seara
Intru sa le multumesc fetelor ptr urari de ziua mea, e primul an cu piticul meu care l-am asteptat 6 ani ca sa apara... pot spune ca sunt o mama implinita si o sotie fericita... ii multumesc lu Dumnezeu in fiecare clipa ca mi a daruit un iepuras iubaret si destept.. hai sa nu ma lungesc cu de astea..
Multumesc Briza, Stanucel,Nafi,Ioanna,Child,Rebiana, Honey, bluekiddo, Stefimic, Ami, Daynara, Mihaela, Sanzi, stefanna de urari.. sa ma iertati dc am uitat pe cineva..
Va pup si va doresc o seara placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Salut fetele.In primul rand snatate la puii bolnaviori, Maya,Iris, Irina.Eric ( de oana iacovita) e si el bolnavior acum?(ce imi aduc eu aminte ca am citi ultima data e ca erai multu de medicul ce il vazuse pe pui, si ca el era bine).
Eric de Briza si Silvana de Roxi, pupici sa va treaca mai repede si sa le vina la loc inima mamicilor.Auzi Roxi, pe tine te cearta Leo?! Am crezut ca numai tu il certi pe el
Am admirat-o si eu pe Angela.Miha, nu stiu daca ti-am zis vreodata dar ai niste fetite scumpe tare...si un sot de invidiat( cel putin eu is in postura asta)-imi amitesc de poza cu el avand-o pe Angela in wrap si o hranea pe Elena.
Irene, tu traiesti cu aer? si toata mancarea o dai la Diana? Are nsite ochi super pitica.
Eu is chiauna.Luca si-a pus in gand sa se pregateasca pt job-uri de noapte.Pana acu, macar se trezea si manca.Acum se trezeste de dragul urlatului, si nu tace decat in brate. mereu in pozitie diferita de nu mai stii cum sa o dai si sa o nimeresti cu el.
Selina si eu am fost tenntata de jucaria aia pt Luca, insa mi-e am frica.Asta e nastrusnic rau...
Aici e un ger ingrozitor.Cat am dus-o pe Bianca pana la autobuzul de scoala mi-au inghetat obrajii.
Denisa- si bianca s-a diversificat cu covoras de ala...ce ii mai placea.Asta nu inseamna ca a fost si bine.
Ma duc sa ma uit si eu la pozele lui Albert.
Roxi- cati ani are Ivan?( ca tu la semnatura nu ai si data de nastere).Ca din poze sint inclinata sa zic ca-i mai mare ca Bianca mea( care are 4 ani si 8 luni), si parca de la odisee imi amintesc ca era cu un am mai mic decat ea.Doar o retestare de memorieSi eu sint de parere ca Silvana seamana cu tine.
Stanucel- arunca o cola... cafea mi-e lene sa-mi fac si mi se inchid ochi.
Si eu ca Briza, de voie de nevoie bei Grigore agheazama... ma duc sa pun o masina de rufe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

mi-am amintit de Tannya Pupicei si ei si la mami a ei. Sa veniti cat de curand cu vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

oana da e, e jale, o chinuie rau, dar si ei ii place :))

stefanna ivan a implinit pe 2 decembrie 4 ani :)
ce mai face bianca? se mai joaca de.a doctorasul ?:)

ami

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

sa stiti ca noaptea trecuta am scris 1 km de mesaj care a disparut in neant, deci am revenit asa cum am zis, dar n-am avut noroc...
Ca sa nu mai patesc asa, scriu pe bucati, raspund la cite cineva unde am ceva de zis pe masura ce intilnesc intrebari la care mai stiu raspunsuri :)

honeybaby in primul rind, batalie pe tine, sa nu mai aud ca esti in butoi! Tu esti din specia care emana energii pozitive, adica ne-ai scos pe noi d emulte ori din butoi, ce sa cauti tocmai tu in el?? Ia trimite-ti singurica niste energii, acum!
Cu antibioticele: eu zic sa asculti de doctor, sa faci exact cum iti zice. daca nu ai incredere in el, du-te la altul in care ai incredere, dar aplica tratamentele asa cum iti zice doctorul. Ala e doctor, noi nu sintem doctori, sintem niste mamici printre care s-a raspindit moda non-antibiotic. E doar o moda, cum au mai fost si altele (cum era nebunia cu cavit-ul si Lecitina cind eram eu mica :)
Cind e vorba de tuse, parerea mea e ca trebuie un doctor care sa asculte plaminii si sa evalueze ce trebuie facut, pt ca situatiile sint f diferita si se trateaza la fel de diferit. De exemplu, tu te plingi de secretii la plamini si muci in nas, nu? Nici eu si cred ca nici tu nu stii daca sint secretii "bune", care ajuta la curatarea plaminilor, sau sint secretii in mare exces, care ar trebui uscate cu ceva. Si nici un doctor la telefon nu va sti sa-ti dea tratamentul care trebuie, ci numai daca asculta plaminii copilului. Asadar fa cum zice dr, ok? la un moment dat iti recomand sa o mai consulte o data pe Maya, sa mai asculte ce e la plamini si sa mai revizuiasca tratamentul.
By the way, adrenalina are rol vasoconstrictor, asadar se reduc secretiile de la adrenalina si in mod sigur creste confortul respirator.
Cu titlu informativ numai, eu am folosit Atropina in aerosoli (la indicatia medicului) pt uscat secretiile in plamini. In nas se ususca destul de usor cu Pivalone spray, concentratia cea mai slaba, asta poti sa incerci daca vrei, dar Atropina nu, doar daca iti zice dr.
Sanatate si pupici Mayei! Nu fi trista, trec toate, ai sa vezi, nu e nimic grav...

Ziceti voi daca nu m-am intors, zau! Nu cumva va lipsea pisalogeala mea??

Mergi la inceput