Iepurasi de martie-aprilie 2010 (93)
Raspunsuri - Pagina 11
oanaiacovita spune:
Child, mi-a dat asa Brad dimineata, Mesteacan la pranz si Maces seara, cate 10 picaturi.
EDIT: Timp de 2 luni mi-a dat tratamentul asta.
Sanatate multa tuturor puilor bolnaviori. Pana acum imi placea iarna, incepe sa nu-mi mai placa.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
irene26 spune:
Salut toate fetele!
Trimitem si noi urari de multa sanatate iepurasilor scumpi!
Bluekidoo, am vazut stirea acum pe ProTV International despre aceste covorase puzzle. Si eu tocmai ce i-am cumparat, dar nu ca sa se joace cu el, ci sa stea pe el, sa practice mersul in 4 labe. Gresia fiind foarte rece, ma gandeam ca este o buna protectie impotriva racelii. Acum, trebuie sa-l inlocuiesc cu un al protector. Acum s-au gasit belgienii astia sa anunte vestea despre covorasul buclucas?
Poze
Irene, mami de Diana
It's not how good you are, it's how good you want to be.
andira spune:
Honey - ai dreptate cu microbii din spitale, anul trecut Irina a luat pneumococul de acolo. Acum i l-am descoperit si lui Iris in exudatul nazal, si avand in vedere ca Irina si Nati nu-l aveau acum 2 saptamani , deci nu i l-au dat ele, e luat probabil tot de pe undeva din spital.
Irene - multumesc!
Fac fata pentru ca vine soacra mea in fiecare zi cateva ore si mai sta cu ele, pana fug eu la magazin sa mai cumpar una-alta. Chiar si ora aceea in care lipsesc, chiar daca sunt pe fuga, imi mai reincarca bateriile.
Eu folosesc nebulizatorul ala in draci, pentru ca Iris numai in bronsiolite o tine. Vineri dupa masa a terminat antibioticul, sambata noapte a facut 38,2. Ca-mi vine sa sar pe geam nu va mai spus, banuiesc ca va imaginati.
Azi ma duc cu Nati la MF, maine cu Irina la ORL. Trebuie sa cer exudat nazal pt amandoua, plus trimitere la oftalmologie pt ele, pt ca Irina are in continuare o dermatita de contact, pe fond alergic cred, care nu-i mai trece, iar Nati am senzatia ca tot mai are o forma usoara de conjunctivita.
Si sa vad cand le prind saptamana asta sa le iau sange, or sa ma impuste amandoua, dar n-am ce face.
Si acum intrebare intrebatoare: aveti idee de unde pot lua un sac de dormit pt Iris? Cel pe care il are i-a ramas mic, si pe net ce-am gasit nu m-a lamurit daca se potriveste si dupa 70cm lungime.
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
briza_marii spune:
Dayanara mi se face rau can dma gandesc cum a dat Silvana cu capul de coltul mesei..Doamne fereste, bine ca nu a patit nimic rau. Bay eu cand i-am zis lu Eric sa se ia dupa Silvana m-am referit la lucrurile bune, nu si la boacane (vad ca ea a cazut inainea lu Eric). Of...cred ca nu am fost prea explicita![]()
Azi noapte pe la 11 a inceput si Eric sa tipe rau, si tot asa nu reuseam sa il trezesc. Bineinteles ca eu am inceput ca "sigur plange din cauza cazaturii", noroc ca sotul a fost mai lucid si mi-a zis ca nu are de ce sa planga asa brusc dupa 5 ore de la cazatura. Si cand i-am bagat degetul in gura sa ii dau cu Dentinox a inceput sa planga si mai tare, deci clar ca il durea gingia
Child probabil ca ar fi mai bine sa ii dai si sirop de tuse. Suna dr si cere-i tu sa iti recomande si un sirop.
M-am apucat sa dezghet congelatorul si asa ce lene imi e sa il frec...Dar era musai sa il fac azi, ca incepuse sa faca gheata, si ai mei pleaca la tara, sotul e in delegatie sapt asta...asa ca vrei nu vrei bei Grigore aghiazma.
M-am tirat!
_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
child spune:
OANA si noi tot 10 picaturi, 2 luni de zile, o luna pauza si apoi inca 2 luni de zile. Multumesc!
ANDIRA sa stii ca si eu vreau sa-i fac exudat faringian si nazal lui Albert, tot asa, de frica sa nu fi luat ceva de prin spitale, ca prea e mucos non-stop.
BRIZA pai ii dau sirop de tuse, pana acum le-am incercat pe toate, acum ii dau mucosolvan.
Diana
si inimioara mea
Albert-Krisztian (2.03.2010)
irinabobe spune:
andira eu i-am luat sacu de dormit de la kiabi. aveau acolo si lungi de tot cred ca intram si eu in ei...
child spune:
Gagici, am trimis invitatie pe gmail, daca doriti sa vedeti poze noi cu Albert.
Diana
si inimioara mea
Albert-Krisztian (2.03.2010)
briza_marii spune:
Child tare body-ul ala de Supermen..si cum rade el sa se vada dintocii..si poza aia cu caciulita albastra e dementiala...tare frumusel baiatu lu' mama..cel putin din poze mie asa mi se pare ca e mai mult baiatu' lu' mama decat a lu' tata
_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
dayanara spune:
andira au la C&A saci si la kiabi
briza mie imi zici...mi.a facut leo teoria chibritului ca era in grija mea...noroc ca n.a avut nimic
bluekido in general ce.i din plastic reciclat e la fel precum covorul ala....
roxana si
silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
dayanara spune:
uitati ce face ivan, o plimba asa prin casa
http://picasaweb.google.com/roxana1777/Silvana8Luni#5550197981569236770
mi-e sa n-o dea de pereti, ca ea lasa capul intr-o parte si ivan nu se uita cand trece pe langa usi :)) asa vroia s-o scoata afara, cica s-o plimbe el
roxana si
silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE