vreau un raspuns la intrebarea ei ( Bubu)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aquariusrpro spune:

Gabriela,

Am uitat sa spun:
1. aceeasi intrebare cu scarpinici o puneam si eu cand eram mica. Mama mea se distraza minunat! Din pacate, nu ma ajuta si spune ca a uitat ce-mi raspundea!!
2. Minunica mea mi-a "servit" multe chestii apropiate de "parapsihopupu" dar prefer sa cred ca au fost coincidente!
3. O prietena spune ca exista "o baza de date comuna" si, cateodata, doua sau mai multe persoane acceseaza aceeasi informatie.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samsara7 spune:

Ma bucur ca v-a placut...

Si pe fetita mea tot Ruxandra o cheama.Si are tavanul plin de stelute mari si mici fosforescente. Seara cand stingem lumina si ne asezam pe pat uitam de toate cand le privim! Si eu parca ma bucur mai copilareste decat copilita mea. Indeamna la visare ...

Sa iti notezi "gingasiile" pe care le spune fetita ta, eu adun intr-o cutie mare biletele cu "perlute" de cand Butonica mea mititica, desene sau ravase pe care mi le mai aseaza uneori pe perna dimineata, sau le pune in baie, ori pe unde crede ea ca ma vor duce pasii. Ar trebui sa am un depozit ca sa pun deoparte toate frumusetile pe care le-am primit cadou de la copilul meu. Si ce impresie, cand am gasit amprenta manutei ei in argila de cand avea 6 anisori, pentru ziua mamei. E trecutul aproape palpabil!

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aquariusrpro spune:

quote:
Originally posted by Samsara7

Ma bucur ca v-a placut...

Si pe fetita mea tot Ruxandra o cheama.Si are tavanul plin de stelute mari si mici fosforescente. Seara cand stingem lumina si ne asezam pe pat uitam de toate cand le privim! Si eu parca ma bucur mai copilareste decat copilita mea. Indeamna la visare ...

Sa iti notezi "gingasiile" pe care le spune fetita ta, eu adun intr-o cutie mare biletele cu "perlute" de cand Butonica mea mititica, desene sau ravase pe care mi le mai aseaza uneori pe perna dimineata, sau le pune in baie, ori pe unde crede ea ca ma vor duce pasii. Ar trebui sa am un depozit ca sa pun deoparte toate frumusetile pe care le-am primit cadou de la copilul meu. Si ce impresie, cand am gasit amprenta manutei ei in argila de cand avea 6 anisori, pentru ziua mamei. E trecutul aproape palpabil!

Mihaela

Multumesc mult, Mihaela

Eu am adunat ziarele din ziua in care s-a nascut... asa ca sa vada cum era lumea cand s-a nascut ea.
Adun toate "prostioarele" .. si am de gand sa-mi fac un depozit pentru ele!

Multe nu le pot depozita sau am pierdut timpul potrivit pentru ca nu am avut cum sa le inregistrez. De exemplu, la furculita spunea fufuita. Inca pronunta t in loc de c asa ca... tata poate insemna doua lucruri!

Inainte nu pronunta bine fulgi ( referitor la fulgii de porumb ). In loc de "lg" pronunta "t" adica "tz", ca in tap. Imaginativa, in magazin ( Mega), Bubu tipa: "Mami, vreau fu..i". Toata lumea se holba la mine... m-a pufnit rasul. Am ras amandoua cu lacrimi. Eu de situatie si de uimirea celorlalti si Bubu de rasul meu!

Dar lumea merge mai departe. Si 'or mai fi minuni!

Pupici la pitici.
Roxana&Ruxandra

Mergi la inceput