Pufuleti iubiti ian-feb 2010 (179) LMA ale1212xa!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Azi le-am dat lapte de vaca... L-au acceptat nu foarte incantate dar nici nu au protestat... sa vedem si maine. Nu l-am diluat-ar fi trebuit?


_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare





Nu cred ca trebuie diluat dar nu stiu sigur. Eu i-am dat lui A lapte praf pana la 2 ani ca pana la 3 ani cat mi-a zis dr mi s-a parut mie cam mult totusi.



eu ii dau lapte cu banana si mai pun lapte in piureuri... doar lapte nu i-am dat, cica trebuie diluat... am citit si in cartea de alimentatia pentru bebelusi ca laptele nu e indicat bebelusilor, si ca iaurturile si branzeturile sunt safe pentru ca au acele culturi... n-am inteles nici eu prea bine ce si cum...

AMR 4, aproape o dama bine!

Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui myky791







Despre cadouri, cred ca eu si al meu n-am prea fost cuminiti anul asta, ca mosul s-ar putea sa ne cam sara. Sau sa ne aduca ceva simbolic. Lu' Isa i-am luat deja cadoul, mai avem de cautat ceva (probabil tot simbolic) pentru Irina, ca ea oricum are o tona de jucarii de la sor-sa.

de Isabela si Irina (februarie 2010)


nikole nici eu nici sotul nu primim nik ca nam fost cuminti, ma gandeam la ce spuneai tu, de aceea team si citat, iam luat si noi celui mare jucaria deja, iar celui mic o sai luam ceva simbolic si de bani putini ca e mic anyway si nus tie, si exact cum zisesi si tu are o groaza de jucarii de la cel mare, sortate de mine care nu se desfac sa nu inghita ceva. si maicamea mia zis ieri ca ce lu' asta micu nui luam ca el e "prostu" ca ii dam jucariile celui mare si il pacalim ca e mai mic dar asta e realiatatea are o gramada de jucarii de la cel mare.

_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
[/quote]

... si uite asa se nasc frustrarile in copilarie! Eu pana la varsta de 16 ani nu am avut nimic nou - doar lucruri purtate de sora-mea, rochite, incaltaminte... cand eram mai mica ziceam resemnata ca sora va purta rochita si o sa mi-o faca mica si apoi o sa mi-o dea mie! Ati vazut multi copii care sa se resemneze in halul asta??? Ce bine ca cel mic e la o diferenta de 14 ani de cea mare si ca e baiat si ca n-o sa-i poarte hainele... cat despre jucarii, nu am pastrat nimic... ca nici nu am avut ce... in fine, sfat - nu faceti diferente intre copii! chiar daca sunt mici si "prosti" la un oarecare nivel inteleg perfect nuantele...

AMR 4, aproape o dama bine!

Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

seara buna...e f posibil sa uit..tot ce-am citit...dar daca o las pana dimi..chiar mi se sterge...

larisel f f f frumu gemanutzele...sa fie sanatoase. noi...mai multe avem britax....unele evlova 1-2-3 pana la 12 ani...altele firrt class pana la 4 ani cik sunt bune amandoua...primele costa 7 mil de pe bebeshopp celelate..via ebay.../...recomandare...ebay...

cand am citit de seringa....mi-am amintit ca si patriotul a ales pe langa bani si park cheie..o SERINGA...iar maca-sa a spus ca spera ca prin alegerea facuta sa ajunga DOCTOR....si nu ....drogat:)))))...era gluma

david...este o dulceatza de baiat....si ma bucur tareeeeeeee mult pt el...mi se zbarleste parul cand ma gandesc prin cate trece saracutul

cris.d....inca o data.. pt familia ta....frumosi mai nene, frumoshi rau
super olita si f f bine k ai ales un model k asta....cred ca o s-mi iau si eu
FETELE....alegeti scaun cumva k partea din fata detasabila altfel e jale..io-s patita...sao o fi doar al meu nebun

xela...felicitari mami pt antrenamentul la neuron


mai vroiam sa zic

ma exaspereaza reclama asta de jos la gaz...

jiji a adormit greu..acu e la prima trezire;;'''

sa aveti o noapte linistita

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...




N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

haha, m-am gandit si eu ca "seringa" nu inseamna neaparat doctor!... totul tine de alegerile pe care i le oferim noi parintii, nu-i asa? stiam si o poveste cu morala, incerc sa o redau pe scurt - parintii au insistat ... dar sa dau citat:
" Un fost coleg a ajuns la facultatea de constructii pentru ca parintii i-au inoculat ideea ca se castiga bine din meseria de inginer constructor. Omul parea mult mai talentat pe partea de uman. Nu-i placeau stiintele exacte si avea mai degraba suflet de artist boem, cel putin dupa aparente. Bineinteles ca s-a chinuit prin facultate si a injurat fiecare examen in parte – foarte putine materii i-au placut. Acum este pe cale sa devina inginer, si recunoaste ca nu este cea mai buna cale pe care ar fi putut sa o urmeze.

Mai stiu o tipa pe care au obligat-o tot parintii sa dea la drept (= profesii banoase, respectabile, spuneau ei). Numai in sala de judecata sau printre mormane de dosare nu si-ar fi imaginat-o vreodata cineva. Cam aceeasi poveste – scria poezii nonconformiste si detesta normele, rigorile si munca administrativa, de birou. Intre timp a renuntat la studii, dupa ce avusese cate o depresie in fiecare sesiune. A revenit la ceea ce-i placea. A ales cenaclul literar in locul salii de tribunal.

In povestile celor doi avem de-a face cu niste scopuri (= sa castige mult, sa aiba o meserie buna) si doar cate un singur mijloc de atingere al lui (= sa devina inginer, respectiv jurist).

Cei pasionati de dezvoltarea personala au inteles unde e problema: cei doi au pus caruta inaintea calului! In loc sa porneasca de la obiectiv (=scop) si sa exploreze o paleta intreaga de posibilitati de a ajunge la el (= mijloace), au procedat exact invers.

Au inversat borcanele si si-au stabilit drept obiectiv un mijloc, pierzand din vedere adevaratul scop pentru care luptau. De fapt, povestea este si mai trista. Obiectivele lor nu erau de fapt ale lor, ci ale parintilor lor. Ei fie nu au avut nimic concret, fie nu au reusit sa-si impuna ideea in fata autoritatii parintilor. Daca este vorba despre cazul al doilea, e si mai urat.

Se spune ca daca nu ai obiectivele tale proprii, vei lucra pentru obiectivele altora. Vei lucra la implinirea obiectivelor sefului, ale patronului, ale parintilor, si asa mai departe"...

citat incheiat...
...
si eu ce mai pun atunci pe tava?

AMR 4, aproape o dama bine!

Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

larisel, editat mesjaul cu linkurile!

AMR 4, aproape o dama bine!

Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:


La multi ani Ale1212xa
Implinirea tuturor dorintelor



Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"We often give our enemies the means of our own destruction"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

La multe lunite Anastasia

Nikole,Xela multa sanatate la comorile voastre


Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"We often give our enemies the means of our own destruction"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

La multi ani Ale12121xa

sanatate si fericire multa alaturi de familia ta

Mami de Diana - 31.12.2009 -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

LML Anastasia

Mami de Diana - 31.12.2009 -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

trec si eu putin pe la schimbul de noapte....david s-a trezit marait, si cum el de felul lui nu se trezeste nopatea decat daca i s-a intamplat ceva, i-am luat glicemia si o avea mica, asa ca i-am dat laptic si acu are chef de joaca...offf, eu as dormiiiii...l-am lasat in patut si daca in 5 minute nu adoarme la loc ma duc la el sa vad daca-l pot pacali cumva.

Mergi la inceput