Bobocei de sept-oct, la 2 ani (321)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

pe de alta parte (referitor la acei parinti), cred ca pana la urma se vor plictisi sau copilul va evolua intr-un ritm la care ei nu vor mai putea face fata

Lumi, dar cine mai are huni minunati ca ai tai??? mi-e dor sa ne mai povestesti despre ei! poze ceva?

si va tineti tari, ha, nu veniti pe FB?? noi va asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

In legatura cu literele, nu stiu ce sa spun, daca initiativa vine de la parinte si daca insista in conditiile in care copilul nu este interesat, atunc este o problema. Si nu numai cu invatarea literelor ci cu orice ar vrea parintele sa il invete pe copil.
Matei este mort dupa litere. Le stie pe toate si ma pune sa i le desenez , sa i le scriu, le scrie el in word la calculator, imi spune ce litere vede in reclame pe strada, etc....Nu am vrut sa il invat, insa ma tot intreba si im arata cate o litera...Mie mi se pare prea devreme, dar, te pui cu copilu'...I-am cumparat litere din spuma cu magnet cu care se joaca tot timpul...el imi spune ce litera e si eu trebuie sa repet...daca indraznesc sa nu confirm ce spune el...ma toaca la cap pana luam iar toatae literele la mana...
Fiecare copil cu afinitatile lui...dar...important este sa fie ale lui nu sa fie impuse.

Mami de roscatzel Matei Gabriel 24.08.2008 si 35+ Theodor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Ne pregatim pt olimpiada in felul urmator:
- in rolurile principale: profesor Karina; student: Kendra , un fel de itermediar Nikolici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

clau, nimeni nu mai are huni ca ai mei!!!! zise cioara....

am muuuulte de zis despre ei, dar uite ca nu mai am timp asa de mult de forum... sunt bine, usor muciosi, dar se vede o ameliorare si aici. sunt din ce in ce mai nazdravani, incep sa-si dea drumul si la cuvinte, azi de dimineata Robi repeta intruna 'tu' -> ciu.
in continuare nu dorm noaptea, o data la 2-3 ore se trezesc si beau f mult lapte....
si marea provocare cu care ne luptam deja de vreo luna de zile: se bat. pe jucarii, pe noi, din senin sau nu, se bat. Edi il provoaca si Robi se razbuna. si nu uita, nu ramane niciodata dator cu o palma/muscatura/lovitura. iar pentru noi, rabdare si nervi de otel, acum mai mult ca oricand.

aaa, si i-am tuns, din acelasi motiv, ca in bataie se trageau de par destul de rau... n-am rezolvat mare lucru, tot se bat...

poze am pus aici, atentie ca am scos parola, dar doar ptr o zi

pe FB nu vin, inca ma tin tare!

Mergi la inceput

niko, sunt superbe! cred ca crapa inima-n tine de fericire cand le vezi!!!
iaca, cea mai buna confirmare/dovada ca ai facut ceea ce trebuie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

salutare bineinteles ca nu am avut net in we ....simt, ca-mi vine sa ma impusc

niko vaaaaaaiiiiii....cat sunt de scumpe ....m-au terminat, sa-ti traiasca

nocom cumplita veste ...trebuie sa fie foarte greu parintilor......acum si eu ma ingrijorez, ....din suflet ii doresc, sa se faca bine

lumi am terminat sacoshica, numai ca azi nu amputut sa ma dau jos din pat la cat de rau mi-a fost....dupa ce am dat la boboci pe la 6 dim. in restul zilei nici ca am reusit sa fac ceva....in fine...sper ca zilele astea sa reusim sa ne intalnimsa ti le dau

Eu nu pot sa cred ca copil ascultator am avut azi, nu prea am reusit sa ma dau jos din pat...iar ea a stat linga mine toata ziua, nu a indraznit sa ma cheme nicaieri sa ne jucam sau stiu eu sa-mi arate altceva

Mergi la inceput

kllemi, sanatate multa!
sacosica mi-o dai cand poti, nu exista deadline pentru asta, mereu vor exista copilasi nevoiasi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

lala sti, ma gandeam ca poti face chiar un concurs cu aceea "declaratie"...cine reuseste sa descifreze vre-un cuvant primeste ceva......aaa....nici eu nu am reusit si mam chinuit ceva

lumi ...ce a-ti spune daca a-ti face un ring de box in casa ....nici nu vreau sa ma gandesc ce este acolo la voi, daca au inceput bataile, sa inteleg ca pina la urma tot Edi este "incasatorul" ??

babytzaaaaa..... ce mai face-ti?? cum mai sunte-ti???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Ba la masuratori v-am luat noi cu brio avem 88cm si 12 kg. Cred ca noi suntem cel mai slabut bobocel

Tineti-mi pumnii , diseara am sedinta cu sotul . Tocmai pe 13 l-a gasit ...... Daca nu ajungem la o intelegere o sa iasa urat

Cu soacra am circ mare de vineri incoace.... Ce iiiese pe gura nu va puteti imagina nici in cel mai urat cosmar.... Am scris pe Fb , ca e privat si nu poate sa citeasca nimeni...

Babytza si puiiValentina David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Haha, acolo scrie "aceasta imi este declaratia pe care o dau, o sustibn si o semnez ,dupa ce mi s-a citit"
Mie mi se pare socant ca omul asta are chiar o diploma de absolvire a 8 clase.

Babytza, tin pumnii!!!

Lumi, tunsulicii!

Am luat in final papusa care face pipi in scutec si a trebuit sa mai iau una si Annei-am luat una care merge cu premergatorul. Sunt cu buzunarele goale. Nu mai am bani nici sa trec strada.Daca le vad ca se joaca o ora cu ele si apoi le arunca, le omor.

Fug la nani!Noapte buna!

Mergi la inceput