Bobocei de sept-oct, la 2 ani (321)
Raspunsuri - Pagina 12
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kllemi [lumi ti-am mai zis, eu sunt gata cu sacosica....dar, uite ca acum nu te simti tu bine.....sanatate multa lui Edi ![]() ![]() |
ne vedem in we daca-i totul ok.
eu nu sunt bine, dar uite ca umblu pe strazi
.
kllemi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui luminita2008
ne vedem in we daca-i totul ok. eu nu sunt bine, dar uite ca umblu pe strazi .Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!" www.sos-satelecopiilor.ro/" target="_blank">O mama imaginara nu e o mama! |
perfect atunci, ramane pe we....si ce cauti pe strazi???

baby_boy spune:

Angelyna voi cum mai sunteti? Cum e Crinul?
Piolica ma bucur ca e bine la job si Elsa e bine. Tinem pumnii sa aduca Mosu' un cadou minunat in burtica!! Auzi da aia de la servici pe FB nu te lasa sa intri?![]()
Lumi imi pare rau ca Edi are febra. Fii cu ochii pe el. Se pare ca circula o viroza urata. Noi am facut 4 zile febra mare..40..credeam ca ajungem la spital. Insa avem noroc de o doctorita foarte buna....n-o fii ea somitate..dar pana pana la urma am scapat de febra..am dat de muci si tuse urata.gatul umflat rau. Acum suntem pe drumul cel bun..n-a trecut de tot..dar e mai bine. urmam tratamentul. Noua ne-a mers foarte bine cu Bio tuss pentru tuse productiva- sunt niste pliculete cu praf care se dizolva in apa, si cu Biorinil- spray nazal pentru muci.
Ce trebuie sa facem sa vii pe FB? Vrei penalizare?![]()
Didi multumesc pentru gandurile bune!!
Eu azi m-am mobilizat si am facut curatenia de sarbatori...ca prea imi zice Radu in fiecare zi..dar asta ce cauta aici? si ata ce face aici?
Am facut loc la brad..sper ca deseara sa impodobim bradul.
La noi ningeee ca in povesti

ClaudiaH spune:
Lumi, in primul rand sanatate! NOi folosim la greu aerosolii. Avem niste solutie salina din nu stiu ce izvoare (Emser) si le fac zilnic 1-2 ori pe zi chiar daca nu au nimic. Si in fiecare seara inainte de culcare le dau cu spray cu apa de mare in nas. Mi s-a spus ca inhalatiile cu ser fiziologic mentin mucoasele respiratorii hidratate si trateaza virozele respiratorii inainte ca ele sa se manifeste. Pana acum (la noi din octombrie a cam venit iarna) Stefan a avut o data o amigdalita infectioasa care a necesitat antibiotic iar Lucia o zi cu febra. In rest doar muci insa in cantitate rezonabila si doar la Lucia. Si asta in contextul in care la gradinita/cresa colegii lor au fost in nenunarate randuri bolnavi. Nu stiu ce sa zic... eu inclin sa cred ca inhalatiile au ajutat. In al doilea rand multumesc mult pentru pm!!! Am vazut poze si ca de obicei m-am minunat si speriat simultan. Sunt asa simpatici insa si solicitanti probabil. Am vauzt ca se stiu deja cu pictura murala si cu muzica instrumentala desi nu cred ca s-au hotarat care sa fie cu clapele si care cu mixajul. Sunt bestiali in poza aia in care dorm pe canapeaua intinsa asa ca aruncati la intamplare. Trebuie insa sa te critic pentru tunsoare, i-ai dezgolit asa de tare in miez de iarna. Nttt!!!! Frumusete de par blond.
angelynna82 spune:
hello,
eu sunt ceva mai bine, nu am mai tusit ca ieri iar gatul m-a lasat ![]()
multumim de urarile de sanatate 
Lumi sanatate si numai bine, si totusi hai pe FB ![]()
Piolica sa fie cu ochi mami 
Kllemi noi facem sarbatorile acasa, financiar nu ne permitem deloc sa mergem in cine stie ce loc
, dar ...asta e, pe 25 vom fi la socri, anul nou nu stiu..tot acasa si pe 1ian e ziua socrului de Sf. Vasile
mami de Crina(12.10.2008) il asteapta pe "so sun"

"pinsesa lui mama"
angelynna82 spune:
Crina e si ea mai bine, m-am obisnuit sa ii treaca ceva mai greu, si oricum iese afara zilnic...deci sta si cu nasul in ger![]()

"pinsesa lui mama"
cristineescu spune:
Sanatate la puii bolnaviori.
Azi am scos si noi aparatul de aerosoli si am facut cu picaturi de Prospan si ser ca iar a inceput sa respire suierator in somn. Asta desi e pe tratament de 3 luni cu Singulair. Asta e, o scoatem la capat.
A, si citesc de zor despre inceputurile alaptatului pt ca a nascut cumnata mea al 2-lea bebe dupa 11 ani si are ceva probleme. Imi aduc aminte de ce am tras atunci si cat de greu e alaptatul si ce usor pare.
Lumi, mi se face cate un dor de joooob dar imi revin repede ca ma ia hari la joaca. 
Harri Alexandru (10.09.2008)
Aici sunt eu, Harri, la motz
kllemi spune:
Va vine sa crede-ti sau nu, noi deja am facut prima plimbare cu sania 
...sa stiti ca printre blocuri sa asezat ceva.....deja ptr. maine avem planuri mari daca o tine tot asa cu ninsoarea ![]()
![]()
angelynna82 spune:
Cristineescu multam de aerosolii naturali, au fost buni
, sanatate multa
Kllemi si Crina iese maine la "pada"

"pinsesa lui mama"