Mamici si viitoare mamici de gemeni&tripleti(54)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manucrissa spune:

Buna fetele,

Si eu am luat 35kg cand eram insarcinata si in 5 luni am dat tot jos, din pacate. Eu as fi preferat sa mai pastrez macar vreo 5 kg dar nu s-a putut (am fost prea solicitata ) .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

Buna seara!
Mi-am facut analizele si ceva nu a iesit bine.
Citomegalovirus IgG -pozitiv si IgM negativ?
Stiti ceva ? ca pana in 28 ,cand merg la medic,o sa o iau iar razna.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariadan spune:

legat de kg luate in sarcina si eu am luat 35 kg, mai am de dat jos 10, dar se pare ca astea pleaca cel mai greu. Si se vad toate 10 kg pentru ca eu am plecat in sarcina de la 70 kg .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

valeu,vad ca media e de 30-35 de kile:))Eu sint slaba de felul meu,aveam 53 inainte de sarcina,dar am ajuns intr-un stil rapid la 59,in 15 saptamini.M-am si lasat de fumat si in loc sa fumez,rontzai!
M-am uitat pe la pozele cu gemenasii vostri si..m-am topit!!!Acum chiar cred ca sintem,cum mi-a spus moasa mea...printre cele..alese!Nu?Sint niste comori,superbi!
Misspi,ce analize ai facut?Nu ti-au explicat ce inseamna valorile alea?Nu te speria,in cele mai multe cazuri e sperietura mare si de fapt nu este cazul!Stiu,ca si eu sint la fel:((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Puficele iau bine in greutate, avem un monstru de 3.6 si cea mica are acu 2.5. In curand tre mers la Municipal sa facem vaccinu BCG lu Ilinca ca a depasit si ea 2300:)

BCG-ul are legatura cu greutatea? Eu nu stiam, dar in maternitatea le-a fost facut la amandoi...iar Eva la nastere 1910 grame - la externare 1940 g iar Dragos 2140 g

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adishor_1975 spune:

Misspii, relax, IGG se refera la anticorpi (dintr-o infectie veche cu CMV) iar IGM exprima prezenta virusului acum. deci nu ai acest virus in prezent, l-ai avut in trecut, ca 80% din populatie...

am patit la fel, am transpirat, mi s-a facut rau de frica pana am citit pe net ce inseamna IGG si IGM..
am facut apoi test de aviditate, sa aflu cat de veche a fost infectia cu CMV, analiza iti spune daca este mai veche de 3 luni. in bucuresti se face la instutul cantacuzino.

Ladies, eu am pus deja 22 kg si sunt in saptamana 32
Am fost la eco trim 3. Porumbitzele aveau 1822 g si 1660 g. Medicul spunea ca este ok si ca cezariana va fi in saptamana 37! voi cand ati nascut?

Multumesc, wend placut,
Adishor + 32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Adishor, eu am nascut la sfarsitul saptamanii 37, inceputul sapt 38. O sa fie bine, puii sunt deja mari.

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariadan spune:

36 saptamani si 3 zile si a fost ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

Fetelor - mersi de raspunsuri,am citit si eu mai mult si se pare ca este Ok ,in prezent sunt bine,sa vad ce zice si medicul pe 28.dec
Rayuela - am fact analizele pentru trim I,in afara de hepatita,Sida...care le-am facut inainte de a fi insarcinata.Sunt destul de multe si acum mai astept rezultatul la unele care vor fi gata marti.Nu ai facut analize in trim I? Am facut rubeola,TPO,TGP,urocultura,PCR,CMV,glicemie,creatinina serica...multe.
Duminica placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

salutare...

incepand cu 18-12 ora 12 si 10 sunt fericita maica a unei fetite de numai 1400 gr si a unui ingeras de 1800 gr..care ne-a parasit inca innainte de nastere, inca nu stim cauza...

miercuri am fost la medic si in urma unui control aveam firul de cerclaj tensionat si m-a oprit sa stau sub supraveghere..pt orice eventualitate mi=a facut o injectie cu 3 doze de cleston pt maturarea plamanilor...

nimic nu parea in neregula cu bebelusii, li se ascultau inimioarele de 2-3 ori pe zi..cand, pe data de 17 seara nu se mai gasea inimioara baietelului, m-a dus la eco..si bceva era clar....

m-a dus in sala de nasteri la 11, mi=a rupt membranele si la 12 si 10 am nascut natural, fara anestezie deoarece nu a fost timp...fetita o galagioasa..dar baietelul....

am plans de atunci, nsunt sensibila...dar tb sa fiu puternica pt fetita, pt minunea nostra de care suntem mandrii...sotul e mandru si fericit de fetele lui, incearca sa imi tina moralul, la fel mami si intr=adevar tb sa luptam pt maria, sa lupte ea si pt fratiorul ei..

fluturas mami feicita de MARIA CLARA si ingeras EMANUEL MIHAI

Mergi la inceput