Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(220)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Laura, multumesc .
Voi ati scos proteina animala sau incercati sa mancati raw? Mie imi place tare mult mancarea asta, de la carne ma simt cumva intoxicata, dar sotul e invers.:) Am avut vreo 2 ani in care nu am mancat deloc carne, dar inainte sa-l cunosc.:) Si acum gatesc mult cu legume, dar nu-i acelasi lucru. Oricum, ma bucur tare mult ca ati gasit solutia fericita pt voi!

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010

Mergi la inceput

Roxxy, uau, 60 de piese!! Pai Maria e la 16. Matei e f rabdator si se concentreaza bine, felicitari!
Cu povestile si desenele, cred ca ar fi anormal sa nu faca asta. Cu totii avem preferinte si nu avem limite in copilarie, abuzam de orice.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

helloo

alina sunt superbe fetitele!!!!

stiat ca si adra_bell are bb in burtica??? felicitari mami!!!!

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan33+

AMR 6 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna seara!
softurela...asta da decizie....!!! daca asta e cel mai bine atunci asa sa fie!sanatatea e mai presus de toate!
vasari..fetele tale...adorabile!am vazut lucruri la voi care le avem si noi..de ex. trenul cu liniile de unde le-ati luat ca noi am gasit asa in ungaria...si am mai vrea sa luam?si patul Mariei de unde e? eu sunt in tratative cu o firma.....mobiletta.ro..tare dragute ....
roxxi ...da e normal ...are si Ana fixatiile ei....s-a uitat la cartea junglei vreo 2 saptamani de 2 ori pe zi..(nu te gandi ca a stat in fata tv atata...dar cerea sa iipun...se uita mai pleca , revenea...seara tre' sa-i spun (de juma de an) ursul pacalit de vulpe si capra cu trei iezi.....si multe alte fixatii...dimineata la micul dejun citim alba ca zapada
ref la puzzle...Ana abia sta sa faca unul de 9 piese.....n-are timp... aleargaaaa
doamne ajuta....andrabell!!!FELICITARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Da, 60 de piese, dar cu ajutorul lui taica-sau. Aseara a cerut iar puzzelul acela (e un puzzle cu Mickey si Minnie) si iar au stat sa-l faca. Devine expert. cand ma gandesc ca eu tot insistam la el cu puzzeluri din 6-12 piese .

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Roxxy, uau, 60 de piese!! Pai Maria e la 16. Matei e f rabdator si se concentreaza bine, felicitari!
Cu povestile si desenele, cred ca ar fi anormal sa nu faca asta. Cu totii avem preferinte si nu avem limite in copilarie, abuzam de orice.

_

Mergi la inceput

Lavi, multumim! Mai asteptam poze si de la tine! Iasmi ce mai face, ea ce preocupari are?
Stiam de Adra de pe blog...
Bianca, vrei patuturi etajate? Nu mai stiu cum se numea firma de la care am luat noi, o sa-l intreb pe sot, poate mai tine minte. Daca vrei iti spun pretul. Mie imi place mult. Sunt f frumoase si cele de la mobiletta.
A, iar trenuletul cu sinele sunt de la ikea. Parca are si comanda online. Am luat separat si extensii pt sine, numai sa se potriveasca la voi!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna !
vasari ..nu vreau etajate...copii pe pozitie de egalitate......intreaba te rog..... ca si al Mariei e cu laterale scurte..cat sa nu cada din pat,nu? asa ceva vreau si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Fetelor, ma intrebam acum cand citeam despre sarcina Andrei, de ce oare nu mai intra pe aici absolut deloc unele fete?
Stiu ca la un moment dat au fost niste dispute, dar oare chiar nu a reusit niciuna dintre ele sa depaseasca si sa uite ce a fost atunci?
Cred ca mai suntem doar vreo 10 care postam pe aici si mi se pare trist.
Nu vreau sa par lacrimogena, dar, sincer, cred ca ar trebui sa fim mai toleranti, mai iertatori, mai buni.
La Odiseea Mariei am avut o supriza si mai neplacuta. Nu mai intrasem de foarte multa vreme si cand am intrat am descoperit sa se creasera 2 grupuri, 2 odisei ca sa spun asa. In ambele grupuri erau fete cu care am avut o relatie speciala. ideea e ca daca postezi intr-un grup, nu mai esti primit in celalalt. Asa ca am renuntat sa mai postez pt ca nu pot alege intre fete. Mi se pare nedrept sa fiu pusa sa aleg (eu nu am participat la disputele lor).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nov-Dec2007 spune:

v-am facut loc la o la cap.221

numai bine tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Fetelor, ma intrebam acum cand citeam despre sarcina Andrei, de ce oare nu mai intra pe aici absolut deloc unele fete?
Stiu ca la un moment dat au fost niste dispute, dar oare chiar nu a reusit niciuna dintre ele sa depaseasca si sa uite ce a fost atunci?
Cred ca mai suntem doar vreo 10 care postam pe aici si mi se pare trist.
Nu vreau sa par lacrimogena, dar, sincer, cred ca ar trebui sa fim mai toleranti, mai iertatori, mai buni.
La Odiseea Mariei am avut o supriza si mai neplacuta. Nu mai intrasem de foarte multa vreme si cand am intrat am descoperit sa se creasera 2 grupuri, 2 odisei ca sa spun asa. In ambele grupuri erau fete cu care am avut o relatie speciala. ideea e ca daca postezi intr-un grup, nu mai esti primit in celalalt. Asa ca am renuntat sa mai postez pt ca nu pot alege intre fete. Mi se pare nedrept sa fiu pusa sa aleg (eu nu am participat la disputele lor).

Roxana, mami de Matei (29.11.2007) si de Maria (08.09.2009)

Pentru ca de foarte multe ori atunci cand intram nu mai suntem bagate in seama
Si asta nu pentru ca ne-am fi certat...daca avem divergente de opinii nu inseamna ca avem ceva de impartit..suntem diferiti, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ducem dispute, cine se supara si isi ia jucariile si pleaca cred ca nu este suficient de matur sau intelept, parerea mea.Eu vorbesc din punctul meu de vedere, care am fost zic eu super activa, am avut ceva probleme dupa care m-am retras o perioada de tim..am tot incercat sa ma reintegrez dar fara succes din pacate, va citesc din umbra, asa cum am mai spus-o sufar alaturi de voi cand aud ca sunt copiii bolnavi, imi pare bine si ma bucur pentru mamicile de bb2, dar intradevar oamenii sunt schimbatori...ma rog, nu mai conteaza..pentru mine veti ocupa intotdeauna un loc special, chiar daca nu mai postez ca in 2007 din 2 in 2 minute

Mergi la inceput